- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben itekliyimaslında bende katılmak istiyorum ama gençlerin yanında cesaretim pek yok,işin sonunda rezil olmakta var.biri beni iteklesin
Ben sizi çok merak ediyorum. Çoğu zaman yorumlarınıza kahkaha atıyorum. Bence değişiklik olur katılmanızı isterdim.
rica ederim buralardayım ben öpüyorum herkesi
Bulamadmki dun,yirttiniz!!!!
Kırmızı , sen düşünüyor musun katılmayı :)
Cıks malesef. Bu kombinde kullanılacak parçalarım yanımda değil. Ama katılsam kırmızıya yaraşır bir kombin yapardım. Kırmızı kıpkırmızı
İmmmmmHahaha, iyi yırttık desene..aşığım aşığım bugün aldığım o bluzun altına giyecek bir şey arıyorum dolabımdan ama bulamıyorum ya ya da uyduramıyorum ..
Pinkom fikir verdi gelince deneyeceğim ama,senin bir fikrin var mı ?
Senin rengin kesinlikle kırmızı ben anladım bunu çok seviyorsun yanılmıyorumdur
İmmmmm
canm ben olsam onu yeni cikan pantolonlar var ya sadece dizleri hafif yirtik olan mavinin herhangi bir tonunda giyerdim
Kesinlikle kırmızı ve siyaha bayılıyorum. Kırmızı kadife bir elbiseyle kombin yapardım. Buğulu göz makyajı(siyah), kırmızı tonlu bir ruj. Bordo bir çanta(minik), siyah stiletto ya da topuklu bot.
Şimdi klasik diye düşüneceksin ama ne yapayım ben tam bir klasik insanım.
EvetttMavi kot diyorsun ımmm bir bakayım
Hangi mal kaleye Muslera yı koymaz bilin bakalımMavi kot diyorsun ımmm bir bakayım
Hangi mal kaleye Muslera yı koymaz bilin bakalım
Evettt
İndir o sutyenini
Sokak modasini kim kazandi ya? Yarismanin kazananlari diye bir baslik da olsa aslinda ordan gorurduk. Hic haberimiz olmuyor böyle. ..
ArsenalKimle oynadınız bugün ?
10 dkda 2 gol yedik Allah bilir kaçtane daha yicez, daha yeni başladıKaç kaç bitti maç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?