- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
cok tesekkur ederim ablacım , zencefil siparis verdim , gelsin hemen deneyecegim..
Ben yedim ondan iğrençti.. Eşimde çok sevdi kaşık kaşık yedi, dene bakalım sorun hangimizde
kuşum bogazlarım cok agrıyor , o da vücuduma yansıyor tum eklem yerlerim sızlıyor , zar zor yyiyecegim artık...Ben yedim ondan iğrençti.. Eşimde çok sevdi kaşık kaşık yedi, dene bakalım sorun hangimizde
kuşum bogazlarım cok agrıyor , o da vücuduma yansıyor tum eklem yerlerim sızlıyor , zar zor yyiyecegim artık...
nasıl ki tadı macun gibi miRica ederim tatlım gnde 2 kere yapsan yeterli..
Tadı biraz acı da ondan,yada zencefili çok kattıysan yiyememiş olabilirsin.
Rica ederim tatlım gnde 2 kere yapsan yeterli..
Evett.. Çoktu :))
Ben yedim içim yandı
Tadı biraz acı da ondan,yada zencefili çok kattıysan yiyememiş olabilirsin.
Ye canım ama onu normal günde de ye. Başıklığı arttırıyor, hasta olmazsın kolay kolaykuşum bogazlarım cok agrıyor , o da vücuduma yansıyor tum eklem yerlerim sızlıyor , zar zor yyiyecegim artık...
antibiyotigin tesirini oldurmez mi abla sut .Demim sütü yazdım ya onuda yap,boğazlarını yumuşatır..
nasıl ki tadı macun gibi mi
Mesir macununun erimiş hali gibinasıl ki tadı macun gibi mi
antibiyotigin tesirini oldurmez mi abla sut .
gecen yıl hergun bir bardak kefir iciyordum dogru durust hasta olmamıstım , ama bu yıl hic icmek istemedim sonucta bu... tadını begenirsem birazda bunu denerim artık :)Ye canım ama onu normal günde de ye. Başıklığı arttırıyor, hasta olmazsın kolay kolay
Mesir macununun erimiş hali gibi
hımmm ben tahmin ettim tadını tam benlik gibiTatlı ve ekşi ayrı duyguları tadacan işte
hımmm ben tahmin ettim tadını tam benlik gibi
aksam denerim abla , ise yararsa sana bildigim tum duaları okurum applammmDene bakalım sonuçu yaz ama
aksam denerim abla , ise yararsa sana bildigim tum duaları okurum applammm
cok incesin , cok sagol ablacımSen iyileş yeterki hayatım
eski nickine dön caney,tanıyamıyorum senicok incesin , cok sagol ablacım
Mesir macununun erimiş hali gibi
Dimi ya eski nicki daha guzeldi :)eski nickine dön caney,tanıyamıyorum seni
kesinlikleeee. her gördüğümde canım biskrem çekiyodu ama olsun daha sempatiktiDimi ya eski nicki daha guzeldi :)
cok incesin , cok sagol ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?