- 20 Mart 2008
- 142.032
- 214.093
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
En sevdiğin yıl 23 yaşında olduğun yıllar mıydı :)
ben 21 yaşındayım :)
Siyah zeytin çok severim ama spor yapıyorum ben. 3 taneden fazla yersem tıkıyor beni..
bir de pattis kızartması oh ne guzel olur :)Keşke çocukluğumza geri dönebilsek ne güzel olurdu .
Daha sonra başlarsın sende,onunda keyfi bambaşka ama :))
Sen benim kızımdan da küçükmüşsün..
3 tane yeter zaten.
tatlım instangram hesabın varsa oradan siparis verebilirsin, bir bak istersen :)4. resimdekine bayıldım bennn harikalar işte bunlardan arıyorum !
tatlım instangram hesabın varsa oradan siparis verebilirsin, bir bak istersen :)
tatlım instangram hesabın varsa oradan siparis verebilirsin, bir bak istersen :)
istersen ben sana ozelden yazabilirim canim :)Ben o tarz şeyler kullanmıyorum canım , ama bakayım bi. Belki bir numara vs bulabilirim veya mail adresi falan..
4. resimdekine bayıldım bennn harikalar işte bunlardan arıyorum !
bir de pattis kızartması oh ne guzel olur :)
Küçücüğüm ben daha bebeğim
olmazmı ... çok özledim kızartma ve buz gibi kola bir iyileşseydim :)Bunun benzerini kızım aldı,zaradan,b,rde adil ışık ta var,tabanın altı bu kadar kalın değil ama
Yanında da kola varmı
Minnak bebek seni
olmazmı ... çok özledim kızartma ve buz gibi kola bir iyileşseydim :)
Abla oralar pahalı ya , zaten modası seneya çok çabuk demode olacak model bunlar replikasını almak daha mantıklı , artık ben pek dusmuyorum o hatalara parama yazık .Bunun benzerini kızım aldı,zaradan,b,rde adil ışık ta var,tabanın altı bu kadar kalın değil ama
Yanında da kola varmı
Minnak bebek seni
Birazdaha iyiym abla..antibiyotik iciyorum 2_3 gune hic birseyim kalmaz insallahO0ffff ne yenir varya şimdi,nasıl oldun düzelme varmı biraz durumunda..
Abla oralar pahalı ya , zaten modası seneya çok çabuk demode olacak model bunlar replikasını almak daha mantıklı , artık ben pek dusmuyorum o hatalara parama yazık .
Birazdaha iyiym abla..antibiyotik iciyorum 2_3 gune hic birseyim kalmaz insallah
aaa cok uygunmus fiyata almıs , cok iyi ozaman :)Zaradan 100'e aldı,adil ışıktanda 80 idi herhalde,
Bolcana meyve filan ye bari,c vitaminsiz kalma portakal ve greyfurtu karıştır suyunu iç..
Bal limon ve zencefili karıştır iç,boğazların ve göğsün yumuşatır..
aaa cok uygunmus fiyata almıs , cok iyi ozaman :)
Meyve olarak sadece visne suyu icebiliyorum abla, digerlerini migdem almıyor..
bal,limon ,zencefil ilac kullanmamdan dolayı bir sorun teskil eder mi acaba ,ben birazda ilac kullandıgim icin korkuyorum cunku bende mgde sorunuda varhemen bozuluyor , bir gun boyunca istifraa ediyorum
abla şu ballı karısımın tarifini verirmisin , benim elimin ayarı yok , kac gr koyucam ..Belki geçen sezonun ürünü olabilir,normalde pahalı oluyor ürünleri.
Birşey olmaz,zaten doktorlarda bu tarifi veriyor hasta olunca için diye,özellikle ballı olanı dene..
Yada sütün içine 1 tatlı kaşığı nişasta koy karıştır biraz pişir iç onuda,iyi geliyor..
abla şu ballı karısımın tarifini verirmisin , benim elimin ayarı yok , kac gr koyucam ..
cok tesekkur ederim ablacım , zencefil siparis verdim , gelsin hemen deneyecegim..Zencefili yarım çay kaşığı olsun,1 tatlı kaşığıda bal,yarım limom yeterli.
Karıştır iç,zencefilin tadı biraz acımsı olur..
Ben yedim ondan iğrençti.. Eşimde çok sevdi kaşık kaşık yedi, dene bakalım sorun hangimizdeabla şu ballı karısımın tarifini verirmisin , benim elimin ayarı yok , kac gr koyucam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?