En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Bunun benzerini kızım aldı,zaradan,b,rde adil ışık ta var,tabanın altı bu kadar kalın değil ama

Yanında da kola varmı

Minnak bebek seni
Abla oralar pahalı ya , zaten modası seneya çok çabuk demode olacak model bunlar replikasını almak daha mantıklı , artık ben pek dusmuyorum o hatalara parama yazık .

Abla oralar pahalı ya , zaten modası seneya çok çabuk demode olacak model bunlar replikasını almak daha mantıklı , artık ben pek dusmuyorum o hatalara parama yazık .

Zaradan 100'e aldı,adil ışıktanda 80 idi herhalde,

Birazdaha iyiym abla..antibiyotik iciyorum 2_3 gune hic birseyim kalmaz insallah

Bolcana meyve filan ye bari,c vitaminsiz kalma portakal ve greyfurtu karıştır suyunu iç..
Bal limon ve zencefili karıştır iç,boğazların ve göğsün yumuşatır..

aaa cok uygunmus fiyata almıs , cok iyi ozaman :)
Meyve olarak sadece visne suyu icebiliyorum abla, digerlerini migdem almıyor..
bal,limon ,zencefil ilac kullanmamdan dolayı bir sorun teskil eder mi acaba ,ben birazda ilac kullandıgim icin korkuyorum cunku bende mgde sorunuda varhemen bozuluyor , bir gun boyunca istifraa ediyorum

Belki geçen sezonun ürünü olabilir,normalde pahalı oluyor ürünleri.
Birşey olmaz,zaten doktorlarda bu tarifi veriyor hasta olunca için diye,özellikle ballı olanı dene..
Yada sütün içine 1 tatlı kaşığı nişasta koy karıştır biraz pişir iç onuda,iyi geliyor..

abla şu ballı karısımın tarifini verirmisin , benim elimin ayarı yok , kac gr koyucam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…