En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Bende de yoğurt bazen çok ters eti yaratıyor , kase kase yoğurt yiyorum ama yine de uykum gelmiyor deli oluyorum

Yaş kaç canım :)

zaten cezai indirimin var , menopoz depresyonu diye bişey var,aman dikkatli ol,kendine hakim ol

Hem sindirime iyi geliyor hemde zayıflamaya :) benim kahvaltım haşlanmış elmaaa

Elma kesmez beni,ama deneyeceğim bunu..

aman abla sakin ol ,sen kendini serotonine baglamaya calıs artık ben oyle yapıyorum ..ceviz ise yarıyor

Çok fena oluyorsun varya,bir anda esiyor gidiyor sonra

Ben seviyorum burayı gel birgun memleketine , hem de benim misafirim ol yemek yaparsın bize

Fırsat bulunca gelecem inşalalh,babababa yemek yaparsın dyor birde,ben sana yapayım demiyonda

Kendime çizme mi alsam yarım bot mu alsam karar veremiyorum , yardım yardım helllp meee kooşunnn

Ne amaçlı giyeceksin mesela.

Çizme alırsam kaşe tarzı montlarla giyebileceğim tarzda bir şey olsun istiyorsum..
Spor şık , deri mont , yarım ceketler vs ile de giylecek bir bot arıyorum resimli olursa çok iyi olur
Biraz bekle ben sana bulduklarımı yapıstırıyım ,sen de paylastav karar verelim :)

Sert elma geç yumuşuyor o yüzen yumuşak elma olmasına dikkat et
Ben şuan yedim
Üzerine de bir bardak su içtim
Beni tutabiline aşk olsun hahahahha

zaten cezai indirimin var , menopoz depresyonu diye bişey var,aman dikkatli ol,kendine hakim ol

İndirimimde var iyiymiş,bazen çok sıkıntılı oluyor kafamdan alev çıkıyor o andasonra normale dönüyor işte ..

En küçükleriniz benim o zaman benimde büyüyesim var

Meşhur soruyu sorayım baribende.
Yaş kaş canım

Sert elma geç yumuşuyor o yüzen yumuşak elma olmasına dikkat et
Ben şuan yedim
Üzerine de bir bardak su içtim
Beni tutabiline aşk olsun hahahahha

1 elma bir bardak su bana göre değil ya,zeytn peynir yiyeceksin ki kahvaltı yaptığını anlayacaksın

Yok ya oda bana göre değil , yani şu aralar değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…