- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben seviyorum burayı gel birgun memleketine , hem de benim misafirim ol yemek yaparsın bizeAnkara canım,doğma büyüme oralıyım,ailemde orda..
aman abla sakin ol ,sen kendini serotonine baglamaya calıs artık ben oyle yapıyorum ..ceviz ise yarıyor
nasıl borsey dusunuyorsun canım ?Kendime çizme mi alsam yarım bot mu alsam karar veremiyorum , yardım yardım helllp meee kooşunnn
nasıl borsey dusunuyorsun canım ?
Bende de yoğurt bazen çok ters eti yaratıyor , kase kase yoğurt yiyorum ama yine de uykum gelmiyor deli oluyorum
Yaş kaç canım :)
Hiç duymamıştım bunu denemek lazım.
Bazen cinayet işleyecek hale geliyorum,cezai indirimde alırım herhalde yırtarım nasılsabu bambalka bişey ama kafandan ateş çıkıyor sanki,fırına girmiş gibi oluyorsun..
yaşım 33 canımBende de yoğurt bazen çok ters eti yaratıyor , kase kase yoğurt yiyorum ama yine de uykum gelmiyor deli oluyorum
Yaş kaç canım :)
zaten cezai indirimin var , menopoz depresyonu diye bişey var,aman dikkatli ol,kendine hakim ol
Hem sindirime iyi geliyor hemde zayıflamaya :) benim kahvaltım haşlanmış elmaaa
aman abla sakin ol ,sen kendini serotonine baglamaya calıs artık ben oyle yapıyorum ..ceviz ise yarıyor
Ben seviyorum burayı gel birgun memleketine , hem de benim misafirim ol yemek yaparsın bize
Kendime çizme mi alsam yarım bot mu alsam karar veremiyorum , yardım yardım helllp meee kooşunnn
yaşım 33 canım
Biraz bekle ben sana bulduklarımı yapıstırıyım ,sen de paylastav karar verelim :)Çizme alırsam kaşe tarzı montlarla giyebileceğim tarzda bir şey olsun istiyorsum..
Spor şık , deri mont , yarım ceketler vs ile de giylecek bir bot arıyorum resimli olursa çok iyi olur
Elma kesmez beni,ama deneyeceğim bunu..
Çok fena oluyorsun varya,bir anda esiyor gidiyor sonra
Fırsat bulunca gelecem inşalalh,babababa yemek yaparsın dyor birde,ben sana yapayım demiyonda
Ne amaçlı giyeceksin mesela.
Biraz bekle ben sana bulduklarımı yapıstırıyım ,sen de paylastav karar verelim :)
Çok fena oluyorsun varya,bir anda esiyor gidiyor sonra
Fırsat bulunca gelecem inşalalh,babababa yemek yaparsın dyor birde,ben sana yapayım demiyonda
Çok fena oluyorsun varya,bir anda esiyor gidipilav yapann olsada yesem :)yor sonra
zaten cezai indirimin var , menopoz depresyonu diye bişey var,aman dikkatli ol,kendine hakim ol
En küçükleriniz benim o zamanbenimde büyüyesim var
Sert elma geç yumuşuyor o yüzen yumuşak elma olmasına dikkat et
Ben şuan yedim
Üzerine de bir bardak su içtim
Beni tutabiline aşk olsun hahahahha
ahh kuzum biz büyüdükde ne oldu,keşke hep 23 yaşında kalsam derim ben hep...sahi sen kaç yaşındasın?.En küçükleriniz benim o zamanbenimde büyüyesim var
İndirimimde var iyiymiş,bazen çok sıkıntılı oluyor kafamdan alev çıkıyor o andasonra normale dönüyor işte ..
Meşhur soruyu sorayım baribende.
Yaş kaş canım
1 elma bir bardak su bana göre değil ya,zeytn peynir yiyeceksin ki kahvaltı yaptığını anlayacaksın
ahh kuzum biz büyüdükde ne oldu,keşke hep 23 yaşında kalsam derim ben hep...sahi sen kaç yaşındasın?.
Yok ya oda bana göre değil , yani şu aralar değil :)
ahh kuzum biz büyüdükde ne oldu,keşke hep 23 yaşında kalsam derim ben hep...sahi sen kaç yaşındasın?.
Keşke çocukluğumza geri dönebilsek ne güzel olurdu .
Daha sonra başlarsın sende,onunda keyfi bambaşka ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?