- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
sen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncıTolis ya katil iste nolucakk cok cok oy almayz kizim hahahha
Peki canim tolisim orda hava nasil kar var mikanka ama uygun bişeyım yokkı o yuzden spora katılcam
Dalga gecme kizla tolisim :)sen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncı
İlla disari cikilmasi gerekmiyorki herkes nereye gitcekse oraya gore giyincek mesela komsusuna giden mini bi elbise giymez herhaldekanka ama uygun bişeyım yokkı o yuzden spora katılcam
Ahahaha yok kiz benden daha az alanda vardi dimi hahahahsen kesın bırıncısın pampa ama sondan bırıncı
yok pampa azcık yagmur yagıyo o kadarPeki canim tolisim orda hava nasil kar var mi
Dalga gecme kizla tolisim :)
ben yatakta laptopumla gırcem yenı yıla pıjamalı resmımımı yollasam acabaİlla disari cikilmasi gerekmiyorki herkes nereye gitcekse oraya gore giyincek mesela komsusuna giden mini bi elbise giymez herhalde
İlla disari cikilmasi gerekmiyorki herkes nereye gitcekse oraya gore giyincek mesela komsusuna giden mini bi elbise giymez herhalde
aşkım delisin kızım senAhahaha yok kiz benden daha az alanda vardi dimi hahahah
Tabiki canm yilbasi demek illa elbise etek şaşali elbise demek degilkiTabikide herkes disari gitmiyor
Evde kutlayacak olanlarda var
Onlarda pijamayla gezecek hali yok herhalde :)
Bir jean, uzerine abiye tarzi bir bluz bu sekilde kutlayanda oluyordr elbet haksiz miyim :)
Kanka aksam alti olunca pijama mi giyiyorsun hahayok pampa azcık yagmur yagıyo o kadar
ben yatakta laptopumla gırcem yenı yıla pıjamalı resmımımı yollasam acaba
Yolla da pijamani gorek yavrummmyok pampa azcık yagmur yagıyo o kadar
ben yatakta laptopumla gırcem yenı yıla pıjamalı resmımımı yollasam acaba
Tabiki canm yilbasi demek illa elbise etek şaşali elbise demek degilki
Dusunsene tolin yarismaya pijamayla katiliyormus em cok oyu alip birinci oluyormus hahaha:)Yolla da pijamani gorek yavrummm
kanka ben hep pıjamalıyım tembel olunca boyle oluyoKanka aksam alti olunca pijama mi giyiyorsun haha
ben bi düşüniyim bunuYolla da pijamani gorek yavrummm
oyle bırıncı olursam döverler benı kesınDusunsene tolin yarismaya pijamayla katiliyormus em cok oyu alip birinci oluyormus hahaha:)
Ben pijama giymem pek ama yataga girecegim vakit uzerimi degistiririm mutlaka :) tembellll seni :)kanka ben hep pıjamalıyım tembel olunca boyle oluyo
ben bi düşüniyim bunu
Dusunsene kazende hediye olarak sana pijama takimi aldiginioyle bırıncı olursam döverler benı kesın
benımde ev pıjamam ayrı yatak pıjamam ayrı ama pıjamalı dolasırım ortalıktaBen pijama giymem pek ama yataga girecegim vakit uzerimi degistiririm mutlaka :) tembellll seni :)
dalton desenlı almasın ondan var bendeDusunsene kazende hediye olarak sana pijama takimi aldigini
Hemde dalton desenli hahahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?