- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aa ne guzel olmus yarisma basarilar herkese
Kafamda deli sorulllaaarr
Sen de olmasan ben kimden yardim alirimGel cevaplayayım :)
Sen de olmasan ben kimden yardim alirim
Taytla giyilcek tarzda ama ben buz mavisi kot taytimle giymeyi dusunuyorum:)Peki kisa mi yoksa taytla giyilcek tarzda mi
Kuzum sana foto aticaktm da moralm biraz bozuk ugrasamadim bu aksam kusura bakmaTaytla giyilcek tarzda ama ben buz mavisi kot taytimle giymeyi dusunuyorum:)
Sorun degil tatlim hayirdir ne oldu anlatmak istersen dinlerim kim bozdu moreliniKuzum sana foto aticaktm da moralm biraz bozuk ugrasamadim bu aksam kusura bakma
Taytla da cok guzel olur :)
Yilbasinda :) dimi margacimmmerhaba kızlaaaaar :) Bu yarışma ne zaman başlıyo?
Hmm.. Burda yarımalar baya renkli geçiyo bekliyorum sabırsızlıkla :)Yilbasinda :) dimi margacimm
1 ocak 2015 16:17 den sonra aksama dogru anketi acarim =) ilk sayfada yarisma kurallari var lutfen okuyunuz :)merhaba kızlaaaaar :) Bu yarışma ne zaman başlıyo?
1 ocak 2015 16:17 den sonra aksama dogru anketi acarim =) ilk sayfada yarisma kurallari var lutfen okuyunuz :)
Niye 16.17kiz haha1 ocak 2015 16:17 den sonra aksama dogru anketi acarim =) ilk sayfada yarisma kurallari var lutfen okuyunuz :)
Anca kendine gelir millet anca gelir resimler heralde :)Niye 16.17kiz haha
Yarisma bas vurusu o saate bitecek kuzum =) ondan .. Cogu kisi son gun atabilir resimleri duzenlemem anca aksama dogru biter hazir oldugunda acarim oylamayi :)Niye 16.17kiz haha
konuyu 16 :17 de acıncaNiye 16.17kiz haha
Anladm bebegmmm:)Yarisma bas vurusu o saate bitecek kuzum =) ondan .. Cogu kisi son gun atabilir resimleri duzenlemem anca aksama dogru biter hazir oldugunda acarim oylamayi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?