- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ahahah aklini seviym senin :), ya chromeden yaziyorum smiley koyamiyoruuuumya bu yarısmalarının acılcagı tarihi beklemek cok zor oluyorkatılırsamda son gunlerde yollarım sanki ozaman daha az beklemiş gibi olcam ne alakaysa
cocuk gibi işte bendeAhahah aklini seviym senin :), ya chromeden yaziyorum smiley koyamiyoruuuum
ya bu yarısmalarının acılcagı tarihi beklemek cok zor oluyorkatılırsamda son gunlerde yollarım sanki ozaman daha az beklemiş gibi olcam ne alakaysa
ben katılırsam 16 : 17: 01 de isterim yarısma acılsınÇoğu kişi son gün atacak gibi zaten :)
o yüzden resimleri düzenlemem ve araştırmamla birlikte anketi anca akşama doğru açarım
sonra bana kızmayın, ağlarım hı
Sen aglama dayanmaam aglama goz bebegim sana kiyammammÇoğu kişi son gün atacak gibi zaten :)
o yüzden resimleri düzenlemem ve araştırmamla birlikte anketi anca akşama doğru açarım
sonra bana kızmayın, ağlarım hı
ben katılırsam 16 : 17: 01 de isterim yarısma acılsın
Sen aglama dayanmaam aglama goz bebegim sana kiyammamm
aaaaaa Özlem elenmiiiiiişşş
O kiyafetlerle gitsin zatenaaaaaa Özlem elenmiiiiiişşş
Unuttum ben izlemeyi kuzenim aradı şimdi özlem elendi izledinmi diye suan Show Türk ten bakıyorum evet Ezgi baya bi gergin gözüküyoÖzlem mi gitmiş ezgi de iyi heyecanı stresi yaşamıştır bu akşam hııı
O kiyafetlerle gitsin zaten
Unuttum ben izlemeyi kuzenim aradı şimdi özlem elendi izledinmi diye suan Show Türk ten bakıyorum evet Ezgi baya bi gergin gözüküyo
O kesin canmÇok ile durdu ama fenomen oldum diyo önü açık artık onun
O kesin canm
İkizlere bayiliyorum ama ne yalan soylim
ayılana gazoz bayılana lımon pampaaaBende sana bayılıyorum napıcaz
ayılana gazoz bayılana lımon pampaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?