- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın
tamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhhAblam , kağıdı unutma olur mu , iki kere resim çekmeyin yorulmayın diye zıppırt hatırlatıyorum kusura bakmayın :)
tamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhh
ay hadi yaaa fiyati da cok uygundu ben bidahabakiimTatlım sipariş ettiğim bluz geldi harika kumaşı var ve kalın..
Çok sevindim yaaaaaa kaçırma git al
ay hadi yaaa fiyati da cok uygundu ben bidahabakiim
Yap bence ..tamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhh
Peki kisa mi yoksa taytla giyilcek tarzda miBak canım bence kaçırma , altına kot şortla veya tayt giymelik tam
Ben de cilginlik yapmistim sen de yaptamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhh
bende tam toparlayamadım yaaaaaaaHahaben de dusunuyorum daha bişi bulamadiiimmmm
Ben de cilginlik yapmistim sen de yap
Ya tak nolucak ablaayapmayın böyle ama ya, çok pis gaza gelirim ben
Millet evden ciksn diye bekliym denemek icin bu kiz manyak demesinler diyebende tam toparlayamadım yaaaaaaa
şuan annemlerdeyim. canım geldik yanıma kıyafetlerimi aldım ama kombinime uygun ayakkabıyı unutmuşum evdeMillet evden ciksn diye bekliym denemek icin bu kiz manyak demesinler diye
Aaaa ayakkabiii... Ehehe iyiki hatrlattinşuan annemlerdeyim. canım geldik yanıma kıyafetlerimi aldım ama kombinime uygun ayakkabıyı unutmuşum evde
aldığım anda atacam foto mu
Ya tabi ayakkabıAaaa ayakkabiii... Ehehe iyiki hatrlattin
şuan annemlerdeyim. canım geldik yanıma kıyafetlerimi aldım ama kombinime uygun ayakkabıyı unutmuşum evde
aldığım anda atacam foto mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?