- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Tabi tabi , elinde kitabı yatağından çıkmıyormuş tolin
ne sendromuna yakalandı bilmiyorum hahaha =D
Ahanda aşağıda gördüm tolini maganda geldi kaçalım hanım abla :))
Stockholm sendromu olmasın,picamalarıyla bütünleşti ya:))
O pijamayı bende giysem her şeyi hissederim yani :))Hissetti geldi tabisiii
İşte bi bizim yarışma için üzerini isteğimiz üzerine değiştirdi o kadar yine eski haline dönmüş :))
O pijamayı bende giysem her şeyi hissederim yani :))
Geldi vallaa alttan alttan bakıyorrr
Yazmıyor ama dondu herhalde o pijamayla :))
Yok düşünüyor bence hain planlar peşinde
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın
İtilmiş o itilmiş , yeni lakabı tolişin
Başımıza taş yağacak tolin ve mutfak AMANIN !
Yok müdürüm tolin ne anlar yemektenancak yemesini bilir ben yokken kumpas kurmuş bana da ondan yani
Ahanda aşağıda gördüm tolini maganda geldi kaçalım hanım abla :))
Hissetti geldi tabisiii
Geldi vallaa alttan alttan bakıyorrr
Yazmıyor ama dondu herhalde o pijamayla :))
vay hainlerrr vayyyy arkamdan ne dedikodular donmuste haberim yok yaktım cıranızı korkun benden nenem mune marga nevoş sızın cok guzel planlarım var beybilerYok düşünüyor bence hain planlar peşinde
vay hainlerrr vayyyy arkamdan ne dedikodular donmuste haberim yok yaktım cıranızı korkun benden nenem mune marga nevoş sızın cok guzel planlarım var beybiler
Önce hanım ablaya mı yoksa margaya mı saldırsam diye düşünüyordur korkuyorum abla :))
sen rahat ol pampa bi mesajıma bakar sizi bitirmem4 gündür konuşuyoruz feci şekilde , 4 gündür haberin olmadı şimdi 1 dakikada herşeyi öğrendin kim bilir o planları kaç ay sonra gerçekleştireceksin :))
sen rahat ol pampa bi mesajıma bakar sizi bitirmem
vay hainlerrr vayyyy arkamdan ne dedikodular donmuste haberim yok yaktım cıranızı korkun benden nenem mune marga nevoş sızın cok guzel planlarım var beybiler
Seni önden alsak ne dersinnnn
pampa babam bugun bana senın yaşın gecıyo artık didiÖnce özelden söv bana sonra genelden yazarsın hahaha
Su küçüğün yol büyüğünsen git
Bendeeeönce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?