- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
ama guzel kombinmişönce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )
bence de güzeldi kendimi iddialı görmüştüm oyları alıncaya kadar : )ama guzel kombinmiş
önce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın
İtilmiş o itilmiş , yeni lakabı tolişin
bugün rüyamda yılbaşı günü eşimle biryere gitmişiz saat 23:30 da üstümdekileri çıkarıp yılbaşı kıyafetlerimi giyeyim diyorum ama bavulun içinde birtürlü bulamıyorum,en son saate baktığımda saat 23:57 ve ben hala yılbaşı kıyafetimi bulamazken en sonunda bavula yılbaşı kıyafetim yerine yanlışlıkla aynı renk bir tunik koyduğumu görüyorum.
bu ne şimdi,yarışmaya katılma mı diyor acaba bilinçaltım
günaydın hatunlar,demek erken davranan rakipler var.bende öyle yapim bari,tez kalkan erken yol alırmış derler
Vay öğrendiğim iyi oldu itilmiş tolincik haaa
bak bu çok doğru,işimi yumurta kapıya dayanınca yapmakta üstüme yoktur,hep son dakika acele aceleHahaha :) bence bugünün işini yarına bırakma , acele işe şeytan karışır vs diyoooo bilinç altın :)
bak bu çok doğru,işimi yumurta kapıya dayanınca yapmakta üstüme yoktur,hep son dakika acele acele
Tünaydın Ablacım , evet toliş itilmiş ..
O modelde pijamaları varmış :)
Çizikli picamalarıda pek yakışmıştır kesin
Sabahtan akşama kadar öyle duruyormuş çıkarmıyormuş onları :))
Pekte yakışmıştır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?