- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bulamadım kanka iş yok cunkuKendine göre bir iş bulamıyor musun ya =/
Kiz yakinimda bi yerde olsa sag birakmam onuMargarikotin .!.:hahaha parçalatacaksın şimdi kendini ya
Hepinize tersten bakiyorum bebegiiim
bulamadım kanka iş yok cunku
Bizimle diılsınNasıl bulamıyorum şaşıyorum hele öyle büyük bir şehirde ya
Bizimle diılsın
İyiyim tarzların tarzı, sen nasılsınOooo çorbacı güzeli de gelmiş , nasılsınız hanımefendi :)
kanka yok cunku olanlarda deneyım ıstıyo neyse kactım ben kursa gec kalıyorum gorusuruzzzNasıl bulamıyorum şaşıyorum hele öyle büyük bir şehirde ya
İyiyim tarzların tarzı, sen nasılsın
kanka yok cunku olanlarda deneyım ıstıyo neyse kactım ben kursa gec kalıyorum gorusuruzzz
kankaaa kaç katılımcı oldu merak ediyorumTamam rüyanda ki kereme selam söyle bizden :)
Kıyamam sanaBende iyiyim bugün sabah 12 gibi uyandım sonra tekrar uykuya dalmıştım..
Kolumun üzerine yatmış olmalıyım ,karanlık bir yerde üzerime gözleri batman gibi olan biri atladı , nasıl bağırıyorum sonra kendiliğimden uyandım
iyi direndim haha :) senden naber :)
Kıyamam sana
Bende uyandım işte takılıyorum burakarda. Bi yaramazlık yok çok şükür
Hadi sizin yarışma neden başlamıyor, rüküşlerinizi görelim
kankaaa kaç katılımcı oldu merak ediyorum
O nasıl söz Allah korusunSensin rüküş hıhgerçi rüküşlük halinde hiç yok ama neyse 1 ocakta başlayacak canım akşama açarım anket konusunu tabi ölmezsem
O nasıl söz Allah korusun
Sana yapılacak listesi hazırlayalım bari..20 yaşıma basmadan hep böyle bir düşüncem vardı daha doğrusu 20 sinden sonra hayalim yoktu pek ondandır21 'e veda ediyorum
Sana yapılacak listesi hazırlayalım bari..
Amaçsız kalınca hayat bitiyor gibi gelmiş
Senin ki içini kurutmuş20 yaşından önceki hayallerim çok vardı beni , amacımda çoktu sonra ne olduysa çok üşendim hahaha
yap ya bana bir liste yap pinko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?