- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Internetten bakcam hala aklıma gelmedi :))bende hatırlamıyorum ya beni affet neydi program mıydı ?
Neyi bekliyoruz yaa.. Amma uyuşuk çıktınızTamam hele bi nikah günü belli olsun daha çok bekliycez ahahaha
bende hep fragmanlardan takıp ettım hıc ızlemedımBenim izlediğim tek dizi güllerin savaşı onu kaçırmam hiç :)
klasık türk dizisi canmBeni affet neydi ki. Televizyonu açmaya açmaya dizileri unuttum
Stres yapma zaten :))bu sefer çok streslenmıycem sanırım yarısma ıcın oyle hıssedıyorum
geçen sefer ölüyodum da nolduStres yapma zaten :))
Neyi bekliyoruz yaa.. Amma uyuşuk çıktınız
bu sefer çok streslenmıycem sanırım yarısma ıcın oyle hıssedıyorum
Desene evde kalcanSen çocuk yapınca ben evlencemteyze olmadan asla
Nereyee :)Yine gec kaldim 1 gun le
Nereyee :)
Hahahhaha Vavv 1 ocagi gormeyip '08.12.2014 saat : 16:17 ile 1.1.2015 16: 17 ' bu yazidan 17 aralik son katilim tarihi cikardim. Sanirim uyku vaktim geldi
tamam tatlımm merak ettim ama çok oldu mu diyeBunu son bir hafta kala söyleyeceğim, sonra biri gelip bende katıldım diyor, yarışmacının sıralaması anlaşılıyor bu durumu engellemek için burada katılımcı sayısını dile getirmeyeceğim, başvurunun bitmesine yakın bangır bangır şu kadar kişi katıldı diyeceğim söz norwem :)
Yine gec kaldim 1 gun le
tamam tatlımm merak ettim ama çok oldu mu diye
marga sonradan değişme hakkımız varmı kombiniDaha çok olmadı tatlım :) yılbaşı olduğu için atacak kişilerin çoğu son gün yollayacak erken yollayanlarda var tabi :)
marga sonradan değişme hakkımız varmı kombini
Haha ilahi kız :)haha Vavv 1 ocagi gormeyip '08.12.2014 saat : 16:17 ile 1.1.2015 16: 17 ' bu yazidan 17 aralik son katilim tarihi cikardim. Sanirim uyku vaktim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?