- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.021
kızın ne güzel tarzı var daha ne olsunHmm ondan rahattın yani:)
Kiz bu arar oyle bisey yapmayi dusunuyorum sarjim bitiyo demeyiiiAman sende tam kızacağı zaman şarjzım bitti dersin 2 gün ne arar ne sorarsın hahahahahah
Aynen:)Hmm ondan rahattın yani:)
kızın ne güzel tarzı var daha ne olsunsadece eksiklikler vardı bir kaç tane ama iyiydi ya
Ben öyle poz versem komple eksilirdim dünyadankızın ne güzel tarzı var daha ne olsunsadece eksiklikler vardı bir kaç tane ama iyiydi ya
Haha bencede öyle yap :)Kiz bu arar oyle bisey yapmayi dusunuyorum sarjim bitiyo demeyiii
SebepBen öyle poz versem komple eksilirdim dünyadan
Ben öyle poz versem komple eksilirdim dünyadan
Aynen yaa.. Yarın kuzeninin kınası var. Bütün dolabı denedim, yok dedi başka bir şey demediYahu farklı poz verdin ama enişte bey yine eksiltiyordu seni asi kartalların hepsi mi böyle olur ya gıııssskannnnççççççç
Benimkisi kıskanç o konuda.
Hayırlı olsun canım , ne giyecekmişsin pekiAynen yaa.. Yarın kuzeninin kınası var. Bütün dolabı denedim, yok dedi başka bir şey demedi
Kisalara izin vermiyo dimiAynen yaa.. Yarın kuzeninin kınası var. Bütün dolabı denedim, yok dedi başka bir şey demedi
Kız onun kocası benimle konuşmasını bile kıskanıyor sen ne diyorsunKisalara izin vermiyo dimi
Fehmi bi ara buraya girip butun siteyi kontrol ediyodu anlattm ya sana.. Nedir bu cektgmZKız onun kocası benimle konuşmasını bile kıskanıyor sen ne diyorsun
Bilmiyorum canım yaHayırlı olsun canım , ne giyecekmişsin peki
Mümkün yokKisalara izin vermiyo dimi
Sende zorla kıskandırıyorsun adamı :))Kız onun kocası benimle konuşmasını bile kıskanıyor sen ne diyorsun
Benim ki de bi ara öyleydi..Fehmi bi ara buraya girip butun siteyi kontrol ediyodu anlattm ya sana.. Nedir bu cektgmZ
Aaaa kasıtlı olarak yaptığım bir şey içimden gelen bir pinko sevgisi var tutamamak benim suçum muBilmiyorum canım ya
Mümkün yok
Sende zorla kıskandırıyorsun adamı :))
:)) Tutma zatenAaaa kasıtlı olarak yaptığım bir şey içimden gelen bir pinko sevgisi var tutamamak benim suçum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?