- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.001
O baska.kizlar varya... Operim operiyi işte çocuğun elini iyi kavrarsın başka kızlar kapmasın
Yapıştırcam şimdi yeşillikleri göreceksinOhhh yapistir anammm
Sen o , oda sen olmuş ama fazlası zarar kız hormonlarda bir zıplama olmasın dikkat etAyaklarimiz da ayni bi kere onun terligini giyip ekmek almaya gitmstm hahah
Bu kadar cana yakın olma , öpücüğünü de alakasız insanlara kondurma sadece bana.. sadece bana..O baska.kizlar varya... Operim oper
ahahhaa bayilcam simdi hahaSen o , oda sen olmuş ama fazlası zarar kız hormonlarda bir zıplama olmasın dikkat et
Opucugumu baska sekilde kondururum onlara benBu kadar cana yakın olma , öpücüğünü de alakasız insanlara kondurma sadece bana.. sadece bana..
Ya dur lazımsın sen bize bak daha oylamaya çok var dereceye girmeden bayılma şimdiahahhaa bayilcam simdi haha
Girecegim ne malumYa dur lazımsın sen bize bak daha oylamaya çok var dereceye girmeden bayılma şimdi
O değil de senin sevgilin o pozuna nasıl izin vermişti:))Ohhh yapistir anammm
Opucugumu baska sekilde kondururum onlara ben
Sadece sanaaa seksi kiz
Sahi nerelerde o, baskına gidelim bu gece..Girecegim ne malumjust falan nerde yaaa kader ortaklarim.benim
Haberi yokkiO değil de senin sevgilin o pozuna nasıl izin vermişti:))
Kahve icme olayi mi?Sen yine öpücük konduruyorsun, böyle bir tane başıma olay gelmişti..
Tabi olayı ben yanlış anlamışım..
Ağzımı geleni yazmışım, genel anlamda sinirlenince pek ağzımı bozmam ama sevdiğinle alakalı bir durum var ise , ve oldu da çenemi kim tutabilir .. ?
Dedim ki o an, ahanda ben sen olmuşum..
Tam erkek ağzıyla kıza neler neler demişim o sinirle, farkında bile değilim..
Kız özür diliyor, meğerse bizimkinin erkek arkadaşının sevgilisi çıkmasın mı kız ..
Hiç geçmişi de okumadım , meğerse bir şey sormuş bir şey demiş , benim ayarsız kıskançlığımdan ötürü ben olayı gözümde büyütüp farklı yerlere çekmişim ya..
Ay olsa ne olacak fehmi amca ne yapabilir kiHaberi yokki
Oyle biseyler hatirlar gibiyim sankiiiSahi nerelerde o, baskına gidelim bu gece..
Katılıcak mıydı o yarışmaya ?
Hahaa cok cok bacaklarimi kirarAy olsa ne olacak fehmi amca ne yapabilir ki
Kahve icme olayi mi?
Bende hatırlar gibiyim :)Oyle biseyler hatirlar gibiyim sankiii
Aman sende tam kızacağı zaman şarjzım bitti dersin 2 gün ne arar ne sorarsın hahahahahahHahaa cok cok bacaklarimi kirar
Hmm ondan rahattın yani:)Haberi yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?