- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bende neden olmuyor :)Tilifondan oliyy
Oldu da yılbaşına göre ayarladılar sanırım. Tarihlere hiç bakmıyorum ki:))
Aşığın parmakları çok hareketli ondan karıştırıyor herhalde kızın eli her yerdeBende neden olmuyor :)
Cunku ben beceriksizim[QUOTEninkstrap, post: 38398870, member: 548251"]Bende neden olmuyor :)
Hiperaktif yani :))Aşığın parmakları çok hareketli ondan karıştırıyor herhalde kızın eli her yerde
Aha oldu iste oldu hahahhahahahaha
Parmaklarm buyuk sigmiyo kocaman telefona harfler karisiyo sonra da alintiHiperaktif yani :))
Bence öyle biraz paranoyaklıkta varHiperaktif yani :))
Karnima agri girdi gulmekten ya alinti canavariKuzum sen niye alıntıları bozuyorsun böyle hahahah
Bende yazarken m harfine basmıyordum bu pinkoşlar dalga geçmişlerdi benimle
benimde parmaklarım iridir konuşarak yazıyorum bazenParmaklarm buyuk sigmiyo kocaman telefona harfler karisiyo sonra da alinti
Biraz miBence öyle biraz paranoyaklıkta var
Şu avatarını lütfen değiş yaKarnima agri girdi gulmekten ya alinti canavari
Fehminin eli benim elimden kucukbenimde parmaklarım iridir konuşarak yazıyorum bazen
iyi işte çocuğun elini iyi kavrarsın başka kızlar kapmasınFehminin eli benim elimden kucuk
Ohhh yapistir anammmŞu avatarını lütfen değiş ya
dansözler para takılsın diye geriye doğru eğilirler ya oynayarak , seni görünce alnına para yapıştırasım geliyor
Ayaklarimiz da ayni bi kere onun terligini giyip ekmek almaya gitmstm hahahiyi işte çocuğun elini iyi kavrarsın başka kızlar kapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?