- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.621
Bunlar önemli değil o kontroller yapılacakSagolasin ablam benim,
Valla dun gece acil kalabalikti
Kim bilir hafta ici spnasil kalabalik olur
Birde istanbuldayim dusun..
Tamam ya gidicem sozBunlar önemli değil o kontroller yapılacak
Beni o kadar düşünüyorsan, bir an önce hastahaneye gidip adam akıllı görünCanim cok tesekkur ederim ya dun gece benden haber alana kadar uyumadin
Canimm gunaydin dun gece gittik acile , bir sey cikmadi aadece kalp ritimlerim haddinden fazla atiyormus..
Hafta icide gogusteki sislik icin gidecegi
Kanimada baktilar normal gorunuyor
düştüm ve diz kapağımda kırık oluştu.tamda kafaya koymuştum katılacaktım yarışmaya.hasta pijaması ve alçı sargı kategorisi olursa adayım :)canm gecmıs olsun hayırdır noldu
geçmiş olsunTamam ya gidicem soz
Pinko gebertcek yoksa bir aydir kizin basini agrittim ya
Sen katılacaksan ben çoktan kendime kaybettim gözüyle bakarımm amaayeni gordumm kesin katılllllll balıımm
Merhaba kizlar acilden geliyorum..
Acilden giris yaptim egk cektiler , ekgsonuxumda kalp atislarimin cok hizli attigini tespit etti doktor..
Gogusumde olan siskinligide soyledim , kanima baktilar..
Kanimda herhangi bir sey cikmadi suan icin bir durumun olmadigini soyledi doktor..
Ama ben hafta ici gogsumde ki sislik icin gidecegim.. Daha detayli bakilmasini istiyorum
Cok sukur bisey cikmadi..
Sen katılacaksan ben çoktan kendime kaybettim gözüyle bakarımm amaa
Heeheh teşekkür ederim tatlım seviyorum seni =))ay canım benim senin guzelliginide bilmesem
bende bebegimmmm:))Heeheh teşekkür ederim tatlım seviyorum seni =))
Canim..Beni o kadar düşünüyorsan, bir an önce hastahaneye gidip adam akıllı görün
Cok tesekkurler hanim ablam gidecegim kesin :)Margacım çok geçmiş olsun canım,şişlik içinde sakın ihmal etme olurmu
Sana da cok gecmis olsun, gogus agrim kalp agrim vardi acile gittim de..geçmiş olsunHuy Meselesi sana ne oldu? takip edemedim buraları
Cok tesekkurler hanim ablam gidecegim kesin :)
Sagolasin kuzum benimmBununla geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun.kalp ağrısıyla kas ağrısı bir birine çok karıştırılır umarım önemsiz bir şeydir.her durumda ihmal etmemek lazım ve tabi stresten mümkün olduğunca uzak durmakSana da cok gecmis olsun, gogus agrim kalp agrim vardi acile gittim de..
Canım nasılsın nasıl oldun?Sana da cok gecmis olsun, gogus agrim kalp agrim vardi acile gittim de..
Daha iyiyim canım çok şükür canım :) sağolasın düşündüğün için..Canım nasılsın nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?