- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi Tuannasena
-
ben ilk sizden duyuyorum arkadaşı perdeyı almış.onu geçtim sen al demesi ayrı bi şok.birde saka yolla demiş ama istemem yan cebime koy demek istemiş.senş3 böyle yolduysa allaaah damadı nasıl yolmuşturŞimdi gidip paramı geri ver diyicem bu gazla kızlar:))) Abartmışım galiba. Ne bileyim en yakın arkadaşım o benim. Böyle maddi hesaplar yapılmaz diye düşünmüştüm ama mantıklı olan dedikleriniz sanırım. Bayağı safım, ne olacak benim halim bilmiyorum.
En zor zamanlarımda yanımda olmuştu. Maddi olarak olmasa da manevi olarak çok katkısı oldu bana.Yüzsüzlüğün adı samimiyet olmuş herhalde.
Arkadaşlığınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Perdelerini yaptırdığınız yetmemiş bir de takı istediğini dile getiriyor. Ay ne ayıp yaa
Ya gram ya çeyrek tak. Ama arkadaşın da bi değişik. Bana şunu alır mısın diyemem ben eşim dışında kimseye. Hele hele 800 tl lik eşyayı kimseden isteyemem.Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Yakın arkadaşa orta halli bir insanın 800 TL harcama yapması çok iyi.bunu yapmasaydin da bir çeyrek altının 400 TL olduğu günümüzde çeyrek de yeterliydi .arkadaşınız fazla uyanık pek hoslanmadimÇok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Evet hesap yapılmaz ama arkadasiniz resmen hesabı geçirmiş:) bir de isteme olayı bana çok itici geliyorŞimdi gidip paramı geri ver diyicem bu gazla kızlar:))) Abartmışım galiba. Ne bileyim en yakın arkadaşım o benim. Böyle maddi hesaplar yapılmaz diye düşünmüştüm ama mantıklı olan dedikleriniz sanırım. Bayağı safım, ne olacak benim halim bilmiyorum.
Bir gün akıllanıcam inşallah.
Amaç vurmak değildi canım benim sadece bu devire göre çok iyisin o yuzden senin gözünü açmaktı.İnşallah arkadaşın bu iyiliginin farkında olur senin siran geldiğinde.O bilmezse de Allah bilsinTamam yaa yeterVurmayın artık. Yaptık bir saflık. Borç isteyip vermem geri olur biter Allahtan anneme söylemedim. Burda o kadar tepki aldıysam annem evlatlıktan redderdi heralde
Zaten 800 tl' lik ev eşyası almışın siz gerekeni yapmışsınız bir arkadaş olarak orta gelirli biriyimde diyorsunuz bence arkadaşınız biraz sizide düşünmeli ama yine icinizden bişeyler takmak geliyorsa gram olarak küçük bişey takabilirsiniz.Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Ben takmazdim zaten yapacaginizi fazlasiyla yapmissiniz bu kriz ortamında.. Her sey ates pahasi.. Yuzsuzluk etmesin tesekkurunu bilsin otursun yerine..Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?