- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Haklısın arkadaşım bırak arkadaşı kendi özel günlerini düşünüyorlar artık akrabalar bile bu kadar hediye yapmıyor sonra çok pişman oluyor insan annem diyordu bende çok yaptım ama dinlemedim saflık iştebir kaç kere başıma geldi. arkadaşlarımın sırf düğünü var diye kalkıp tüm masrafları kendimden bir uçtan bir uca başka şehire gittim. altınımı taktım, düğünüme gelmek şöyle dursun arayıp tebrik bile etmediler.
Bacım ya maddi hesaplar yapılmaz demişsin ama kız bildigin senle maddi hesap yapmıs yahuŞimdi gidip paramı geri ver diyicem bu gazla kızlar:))) Abartmışım galiba. Ne bileyim en yakın arkadaşım o benim. Böyle maddi hesaplar yapılmaz diye düşünmüştüm ama mantıklı olan dedikleriniz sanırım. Bayağı safım, ne olacak benim halim bilmiyorum.
Bir gün akıllanıcam inşallah.
400 lira zararda olur o zamanYahu bu nasıl yakın arkadaşlık anlamadım. Ben şok !!!
Varan 1- Ev eşyalarımdan birini alır mısın dedi? Nasıl bir yüzsüzlüktür inanamıyorum. Ha siz de 800 tl lik birşey almışsınız o ayrı bir değişiklik.
Varan 2 - Düğünümde de takı yı unutma !!!Ya kısım sen bu arkadaşının en iyi arkadaşın olduğuna emin misin ? Bu seni baya sömürüyor.
Buraya yazıyorum siz evlendiğiniz de o arkadaşınız sizin düğününüze ''ÇEYREK'' ile gelecek haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?