- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Artık hepsine sayar. Bundan sonra bişey almam.Yuzsuz yuzsuz taki tak demis bir de.. Boylesine takacagin varsa da takilmaz. Millet cosmus resmen. Bu yuzsuzlugu herkese yapsa bile cok yakin arkadaşım dedigine bari yapmaz insan.. Bu ne be resmen cosmus. Onun acisindan bakarsak bunun ev hediyesi var.. dogum yapar bebege hayirli olsun hediyesi var.. dogum gunu var.. var oglu var. Sogusletmeyin kendinizi dikkat edin.
Artık çok geç. Kıyafetimi aldığımı biliyor. Ama yeni önerilere açığım :)Bacim sen iki ceyrek takmissin zaten daha ne istiyor yuzsuzluge bak.sende pahali birsey iste bakalim düğünde sana hediye kiyafet alsin nedimen olcam de alacak mi bakalım
Böyle talepkâr insanları hiç sevmiyorum bence arkadaş değil o resmen sizi kullanıyor.Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Allah canını almasın emi :))) Sus zaten linç yemişim, dalga geçme.Çeyrek tak
Altina ayakkabi olurArtık çok geç. Kıyafetimi aldığımı biliyor. Ama yeni önerilere açığım :)
Allah canını almasın emi :))) Sus zaten linç yemişim, dalga geçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?