- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Kendisi söyledi. Ama o da bir arkadaşına düğünde çeyrek takıp üstüne 300tl lik bir ayna almıştı. Sanki bu durumu normal buluyor gibi.Sen birseye ihtiyacin var mi diye sordugun icin mi ev esyalarimdan birini al dedi? Yoksa durup dururken mi dedi?
Eger sormadan soylediyse durum vahim.
Her halukarda Bence hicbirsey takma. Cunku zaten onun istedigini almissin
Hediyenizi almışsınız zaten bir de utanmadan altın mı istiyor?Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Kendisi söyledi. Ama o da bir arkadaşına düğünde çeyrek takıp üstüne 300tl lik bir ayna almıştı. Sanki bu durumu normal buluyor gibi.
Kuzenime düğün hediyesi olarak abisi televizyon almıştı takı toreninde de abisinden tv diye anons etmislerdi aklima o geldi gece gece güldümTakı sırasına gir aldığın eşyayı ve fiyatını anons ettir tebrik et geç otur bence
Tabi öyle anons falan var mı hala bilmiyorum
Kuzenime düğün hediyesi olarak abisi televizyon almıştı takı toreninde de abisinden tv diye anons etmislerdi aklima o geldi gece gece güldüm
Kesinlikle takmayın bende yakın arkadaşıma ev eşyası aldim sormustum ihtiyacını mi alim evinin eşyasını mi süpürge istemişti senin hediyen kadar para vermiştim düğünde takı da takicaktim takma sakin dedi sağ olsun ozamanlar asgari ücret çok dusuktuÇok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
800 tl ev eşyasını aldırmak da saçma.Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Zamanında arkadaşlar evlenirken hem nişanlarında hem düğünlerinde takılar taktım sonra nemi oldu binbir bahaneyle ne düğünüme ne nişanıma gelmedikleri gibi herhangi bir hediye dahi almadılar bu işin acımasız kuralı bu bence yeterince yapmışsın hiçbişey takma ve tepkisini bekle o zaman gerçekleri görürsünÇok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?