Ben anlamadım. Sen şimdi biriyle flört etmişsin ama artık o kişiyle bir bağlantın yok ve yine de onu seviyorsun galiba. E madem hala onu seviyorsun neden ona söylemiyorsun ya çık ya tamamen kapat o defteri. İkincisi de bu kız iş için görüştüğü adamla neden kamera açma muhabbetine giriyor ? Normal konuşmak varken. Ayrıca anlattığın kadarıyla kızın ilgisi var gibi konuşuyor hatta bence onların çıkma ihtimali yüksek bu durumda sonuçta iletişim şart.
1.anlamadığım arkadaiınız cinsellik yaşıyorsa eğer hayatında biri yokmu yani...yoksa her önüne gelenle seks için beraber olan biriyle nasıl arkadaşlık kurdunuz...
hayatında biri var diyelim..o zaman başka bi adam orgazm edermi sorusu....Çok merak ettiysen git yaşa gör derdim heralde!!!!
2.anlamadığımsa kamera açalımmı dediği için kız o adamın kendisine yazdığını düşünüyor.
Yakın kız arkadaşlarınıza dikkat edin.böyle bişeyi hissettirseler bile ayrılın..
Ki ben bu konuda şöyle bişey yaşadım.erkeklerle çok konuşabilen biri değilim.arkadaşım nişanlısıyla tanıştırdıktan sonra -ki arkadaşım hemen herkesten nişanlısını kıskanan biriymiş bunu çok sonra anladım.
Benim sadece bi iki kere aynı ortamda bulunduğum nişanlısı benimle ilgili olumlu şeyler söylemiş güya kız arkadaşıma..işte somurtkan değil ağırbaşlı hanfendi gibisinden...bu sebepy-ten yakın kız arkadaşımın bana karşı kıskançlık yapıp güzelliğimizi sürekli kıyasladığını farkettim..sen benden beyazsın senin dudakların daha güzel falan ..
en sonda bana dediki insanın nişanlısının kendisini başkasıyla kıyaslaması kötü bişey ve imalı baktı..acaba ne demiş olabilrde bana öyle baktı..ki bencede yanlış bişey bu.ima etmesini bile yediremedim asla ..sonrada sudan sebeplerden arkadaşlığımız bitti.
Yani bu konuda mağdur biri olarak diyorum.sizin arkadaşınız normal değil...
Vallahi benim o***u da bana, :seni hic uzer miyim, seni cok seviyorum" demisti..........gerisini sen dusun. Yavas yavas yolu yapyor, laflarindan bunu anladim, ben o***ulara kanip arkadas sanip guvendim, sen yapma, bak pisman olursun.
Sen sorduğunda itiraf edecek kadar onurlu olsa arkadaşınin sevdiğine de sarkmaz tabi ki inkar edicek anlattıkların yabana atılır gibi degil sen bu kıza dikkat et neler gördük aynısı bir arkadaşımin başına geldi o kızda yeminler etmişti şahidim yani ama sonra bir ogrendikki herkesi uyuyup gitmiş arkadaşın sevdiği çocukla yatmış...üstelik kız o kıza senelerce evinde baktı ailesi falan el üstünde tuttular ..
geçende onu ekledim ama kabul etmemiş zaten ona ayrıca bir şaşırdım yani bi kere önüne geleni ekleyip her talebide kabul eden bi tip. bir sürü arkadaşı var. listesi ona aşık olan kızlarla, ondan nefret edenlerle hatta tanımadıklarıyla dolu ama nedense beni kabul etmemiş çok şaşırdım o yüzden şuan iletişim kuramam.
kamera muhabbeti şöyle bunlar iş konuşuyodu adam arkadaşımın yanında olduğumu öğrenince kamera isteği yolladı tabi biz açmadık daha sonraki günlerde arkadaşım yazdı ona kamer açalım mı geçen gün yanımda birileri vardı(beni kastediyor) o yüzden açamamıştım dedi adamda yok, gelince açarız dedi.
yok sadece sevgilileriyle yaşıyor cinselliği sadece 1 kere sevgilisi olmayan biriyle yaşadı.
evet o yüzden ona yazdığını düşünüyor ama ben şunu çok iyi biliyorum adam arkadaşımı o**** gibi görüyor daha önce de söylemişti bunu bana ama ben arkadaşıma söyleyemiyorum sadece bugün biraz ima ettim dedim ki ''X'te senin için her şeyi hemen kabul ediyor'' dedi dedim arkadaşım delirdi başladı ona bir sürü küfür etmeye.
bugun açıkça konuştum ama inkar ediyor ne yapabilirim ki arkadaşlığımı bitirirsem de direk o adama yazar diye korkuyorum
inanamıyorum off şuan çok kötü oldum gerçekten hiç bilmiyorum...
yok sadece sevgilileriyle yaşıyor cinselliği sadece 1 kere sevgilisi olmayan biriyle yaşadı.
evet o yüzden ona yazdığını düşünüyor ama ben şunu çok iyi biliyorum adam arkadaşımı o**** gibi görüyor daha önce de söylemişti bunu bana ama ben arkadaşıma söyleyemiyorum sadece bugün biraz ima ettim dedim ki ''X'te senin için her şeyi hemen kabul ediyor'' dedi dedim arkadaşım delirdi başladı ona bir sürü küfür etmeye.
bugun açıkça konuştum ama inkar ediyor ne yapabilirim ki arkadaşlığımı bitirirsem de direk o adama yazar diye korkuyorum
inanamıyorum off şuan çok kötü oldum gerçekten hiç bilmiyorum...
Kızlar şunu merak ediyorum bu benim eskisi biraz karı kız düşkünü. Ama şöyle sadece yatıp kalkıyor ilişki yaşamıyor ve benim arkadaşımıda öyle o*** görüyor bunu biliyorum daha önce söylemişti ve onu çok kezban falan buluyor yani genel olarak sevmiyor sizce sonradan böyle ona ilgi duyma gibi bir şey başlar mı onda da? Ama nedense ben hala bana ilgi duyduğunu düşünüyorum çünkü bir şeyler oldu işte bikaç tane. Ayrıca çok şey görmüş geçirmiş biri belki binlerce insan tanımıştır. sizce arkadaşıma aşık olur mu?
geçende onu ekledim ama kabul etmemiş zaten ona ayrıca bir şaşırdım yani bi kere önüne geleni ekleyip her talebide kabul eden bi tip. bir sürü arkadaşı var. listesi ona aşık olan kızlarla, ondan nefret edenlerle hatta tanımadıklarıyla dolu ama nedense beni kabul etmemiş çok şaşırdım o yüzden şuan iletişim kuramam.
kamera muhabbeti şöyle bunlar iş konuşuyodu adam arkadaşımın yanında olduğumu öğrenince kamera isteği yolladı tabi biz açmadık daha sonraki günlerde arkadaşım yazdı ona kamer açalım mı geçen gün yanımda birileri vardı(beni kastediyor) o yüzden açamamıştım dedi adamda yok, gelince açarız dedi.
Adam mı? Erkek arkadaşım, sevgilim falan yazsaydınız bari.. Okurken baştan sona çok tuhaf durmuş adam kelimesi..
adam sevgilisi değil ki.
Kızlar biraz uzun ama daha önce de başlıklar açmıştım sevdiğim biri var ve deli gibi seviyorum daha önce sadece flört ettik. 1 yıldır uğraşlar veriyorum ve ben tüm bu uğraşları verirken en yakın arkadaşım, dostum, kardeşim dediğim insan yanımdaydı ve allah için beni çok çekti, yardım etti(ama o adama karşı bir gıcıklığı vardı sadece benim kararıma saygı duyduğu için yardım ediyordu, dinliyordu) ama geçenlerde işle alakalı bir konu için sevdiğim adam en yakın arkadaşıma yazdı facebooktan konuştular ettiler falan(aynı yerde çalışıyorlar) sevdiğim kişi arkadaşımla biraz samimi konuştu aslında samimi demeyim çünkü verdiği cevaplar hep soğuktu ama kamera falan açalım mı dedi vs(ne amaçla yaptı hiç bilmiyoruz adamda arkadaşımı hiç sevmezdi ve daha önce hep arada ben varım diye iletişim kurarlardı falan) adam ne amaçla dedi bilmiyorum ama biz biraz yanlış anladık sapıklık yaptığını düşündük ve ben bozuldum ama o an nedense arkadaşımın hoşuna gitti gibi hissettim ama kuruntu yapıyorumdur dedim ve bişey demedim. Sonra ablam, arkadaşım, ben oturduk neden böyle bir şey yaptı diye tartışıyorduk önce ablamla ben şey diye düşündük hani arkadaşımın yanında benimde olduğumu biliyodu beni görebilmek için mi kamera açtırdı diye düşündük sonra ablam büyük ihtimal öyle ama gerçekten X'e(arkadaşım) de sarkıntılık etmiş olabilir dedi ve ablam onu der demez arkadaşım böyle bi triplere girdi evet evet dedi hoşuna gider gibi gülümsedi falan. Sonra ablam arkadaşıma fal bakıyordu falda tipi falan benim sevdiğim kişiye çok benzer bir erkek tarif etti arkadaşımda bir heyecan başladı sorular sormaya başladı o erkekler ilgili falan filan sonra ben niye soruyosun öyle birimi var dedim oda yok ya 3 yıl önce bi yerde çalıştım ordaki kişimi diye merak ettim falan filan dedi. sonra tarotta o adamla(sözde 3 yıl önceki) sorular sormaya başladı(halbuki öyle biri yok biliyorum) falan filan sonra ben ablama tarot baktırdım dedim ki sevdiğim kişi cidden arkadaşıma mı sarktı dedim kartta evet çıktı arkadaşım baya bi hoş oldu gizleyemedi yani.
Her neyse aradan 2 gün geçti arkadaşım yine bize geldi bu sefer bana fal baktırdı işte yine sözde o 3 yıl önceki beğendiği adamı soruyo böyle heyecan yapıyor falan(halbuki öyle biri yok 7 yıldır yiyip içtiğine kadar biliyorum arkadaşımın) sonra oturduk konuşuyoruz konu cinsellikten açıldı. Arkadaşımın cinsel hayatı var ve seks yapmayı seviyor(daha yeni yeni başladı) bir anda şey dedi ''Acaba X bey yatakta bi kadını orgazm edebilir mi?'' dedi(benim sevdiğim kişiyi kast ederek) ama böyle umurunda değilmiş havası vererek söyledi. Her neyse ben biraz bozuldıum tabi ve bozulunca dedim ki ''Ben boşuna kuruntu yaptım onunla ilgili çünkü o senden asla hoşlanmaz yani puzzle ı birleştirip mantıklı düşününce sonuç bu çıkıyor'' dedim ve o an. Arkadaşımın yüzü kıpkırmızı oldu ve gözleri doldu. Birkaç saniye yüzüme şaşkın şaşkın bakıp ne-neden? gibisinden bişeyler dedi kekeledi biraz. Sonra ben nedenini açıklayınca eskiye döndü yani yine o adamı kötülemeye başladı falan her neyse baya kötüledi bende düşündüm bişey yoktur falan.
Sonra akşamına faceten konuştuk beni adamdan soğutmaya çalıştı biraz(ki hiç yapmazdı) sana değer vermiyor, sana kötü bişey yapacak falan filan. sonrada facebookta durum paylaşmış ''bende sadece hayal olarak kalmak zorundasın'' gibisinden bir şey. Ama şu zamana kadar hiç platonik takılmadı yani sevdiği herkesle çıktı o zaman bu başka birini gösteriyor. Gece yarısı da ben bunun facesine giriş yapmak istedim(şifresini biliyorum her değiştirdiğinde de verir zaten) bide ne göreyim şifreyi değiştirmiş giriş yapamadım.
- Kızlar şimdi bu dostum dediğim kişi benim iyi kötü hep yanımda oldu daha önce bana deseler arkadaşın sana bunu yapacak güler geçerdim çünkü o derece emindim, biz çok şey yaşadık onunla. Ama düşünüyorumda oda insan onunda ilgisi başlamış olabilir.
Kafamda şöyle bir düşünce var.
Onunla her şeyi konuşmak yaptığının yanlış olduğunu anlatmak(daha önce çıtlattım ama hemen deliriyor yok öyle şey diyor çok kızıyor. Ablamda sen bu konuda üstüne gidersen eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş olursun, yasak olanı ister dedi. Ama şimdi bu kız çalışmak için şehir dışına gidecek belki benden gizli adamla iletişime geçebilir diye korkuyorum sonuçta benim hiçbir şekilde haberim olamaz)
Başka bir arkadaşımda dedi ki ona zarf at eğer gelirse ondan hoşlanıyordur dedi. Şimdi kızlar size sorum şu.
Öncelikle ben mi kuruntu yapıyorum?
Ve nasıl bir zarf atabilirim?
Kızlar şunu merak ediyorum bu benim eskisi biraz karı kız düşkünü. Ama şöyle sadece yatıp kalkıyor ilişki yaşamıyor ve benim arkadaşımıda öyle o*** görüyor bunu biliyorum daha önce söylemişti ve onu çok kezban falan buluyor yani genel olarak sevmiyor sizce sonradan böyle ona ilgi duyma gibi bir şey başlar mı onda da? Ama nedense ben hala bana ilgi duyduğunu düşünüyorum çünkü bir şeyler oldu işte bikaç tane. Ayrıca çok şey görmüş geçirmiş biri belki binlerce insan tanımıştır. sizce arkadaşıma aşık olur mu?
Vallahi öyle canım direkt şahidim olanlara hatta bu kevase kaza yaptı arkadaşımin babası sırtında götürüp getirdi arabanın girmediği yerlere kızın kendi annesi bile gelmedi arkadaşımın annesi eliyle besledi bir ay kızda ayaklaninca gitti o çocukla yattı yatmışyani biz cok sonry öğrendik sakin inanama yok arkadaşıni harcama falan hikâye insan hisseder konduramazsin ayrı ama suphe varsa sıkıntı var demektir..
Bence sen o adamıda düşünme güvenilir bi tablo çizmiyor....
birde o arkadaşınıda sil...
ikiside sana sadık değil.ardına düşme.sonra pişman olursun.
Bence içinde bulundugum durumda adamın değil arkadaşınin ne yaptığı önemli adam elin adamı hertürlü şey beklenir ama arkadaşın sana sadık olmali ki bence değil...aşk mevzuuna gelince tatlım en fazla bu kızla yatar aşık falan olmaz rahat ol yani.
O zaman onun resmini kopyala fake bi face al bu bnm yeni adresim arkadaslari ekliotum dersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaşlarınız kaç merak ettim.seni kırmak istemem ama ne kadar laçka muhabbetler.karı kız düşkünü ama ilişki yaşamıyo...yatıyo masum masum uyuyo heralde.yatıp kalkmak nası oluyo ilişki yaşamadan anlamadım yani.o**** gibi görüyo diye içini rahatlatabilirsin ama erkekler hanımefendi gördüğü kişiyle yatıp sevgilisini aldatmıyo.ve sırf cinsellik yaşıyo diye hiç bi kadın da o hakareti haketmez.bu zihniyetteki erkeklerden nefret ederim.aslada güvenmem.sana ilgisi olabilir ama hiç farketmez. tarif edişine göre bu adamın peşinden gidilcek bi yanı yok hala neden üstünde düşünüyosun anlamadım.arkadaşında aynı şekilde.böyle seviyesiz arkadaşlıklar iliişkiler edinirsen sonra çok üzülürsün.
Bence içinde bulundugum durumda adamın değil arkadaşınin ne yaptığı önemli adam elin adamı hertürlü şey beklenir ama arkadaşın sana sadık olmali ki bence değil...aşk mevzuuna gelince tatlım en fazla bu kızla yatar aşık falan olmaz rahat ol yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?