En yakın arkadaşım, aşkım ve kuruntularım!

Sen sorduğunda itiraf edecek kadar onurlu olsa arkadaşınin sevdiğine de sarkmaz tabi ki inkar edicek anlattıkların yabana atılır gibi degil sen bu kıza dikkat et neler gördük aynısı bir arkadaşımin başına geldi o kızda yeminler etmişti şahidim yani ama sonra bir ogrendikki herkesi uyuyup gitmiş arkadaşın sevdiği çocukla yatmış...üstelik kız o kıza senelerce evinde baktı ailesi falan el üstünde tuttular ..

geçende onu ekledim ama kabul etmemiş zaten ona ayrıca bir şaşırdım yani bi kere önüne geleni ekleyip her talebide kabul eden bi tip. bir sürü arkadaşı var. listesi ona aşık olan kızlarla, ondan nefret edenlerle hatta tanımadıklarıyla dolu ama nedense beni kabul etmemiş çok şaşırdım o yüzden şuan iletişim kuramam.

kamera muhabbeti şöyle bunlar iş konuşuyodu adam arkadaşımın yanında olduğumu öğrenince kamera isteği yolladı tabi biz açmadık daha sonraki günlerde arkadaşım yazdı ona kamer açalım mı geçen gün yanımda birileri vardı(beni kastediyor) o yüzden açamamıştım dedi adamda yok, gelince açarız dedi.

yok sadece sevgilileriyle yaşıyor cinselliği sadece 1 kere sevgilisi olmayan biriyle yaşadı.
evet o yüzden ona yazdığını düşünüyor ama ben şunu çok iyi biliyorum adam arkadaşımı o**** gibi görüyor daha önce de söylemişti bunu bana ama ben arkadaşıma söyleyemiyorum sadece bugün biraz ima ettim dedim ki ''X'te senin için her şeyi hemen kabul ediyor'' dedi dedim arkadaşım delirdi başladı ona bir sürü küfür etmeye.

Vallahi benim o***u da bana, :seni hic uzer miyim, seni cok seviyorum" demisti..........gerisini sen dusun. Yavas yavas yolu yapyor, laflarindan bunu anladim, ben o***ulara kanip arkadas sanip guvendim, sen yapma, bak pisman olursun.

bugun açıkça konuştum ama inkar ediyor ne yapabilirim ki arkadaşlığımı bitirirsem de direk o adama yazar diye korkuyorum

inanamıyorum off şuan çok kötü oldum gerçekten hiç bilmiyorum...

O zaman senin bu adamla işin olmamalı daha. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç gerek yok sanki başka adam mı yok. Kız kovalıyor şuan bence senin adamı. Böyle bir arkadaşlık devam etmeli mi etmemeli mi o da senin kararın artık.

Kızlar şunu merak ediyorum bu benim eskisi biraz karı kız düşkünü. Ama şöyle sadece yatıp kalkıyor ilişki yaşamıyor ve benim arkadaşımıda öyle o*** görüyor bunu biliyorum daha önce söylemişti ve onu çok kezban falan buluyor yani genel olarak sevmiyor sizce sonradan böyle ona ilgi duyma gibi bir şey başlar mı onda da? Ama nedense ben hala bana ilgi duyduğunu düşünüyorum çünkü bir şeyler oldu işte bikaç tane. Ayrıca çok şey görmüş geçirmiş biri belki binlerce insan tanımıştır. sizce arkadaşıma aşık olur mu?

Aslına bakarsan ben ılıskıde 3. bır sahısa her zaman karsıyım yanı mudahale ıster ıstemez oluyor .

Adamın kotu nıyetı olmaz senı uzecek kıracak dıye yorumlar getırılır kotu amaclı olsa bırlıkte olması ıcın bırseyler fısıldanır yanı arkadas cevre vs. kısılerın ılıskıye zarar verdıgını dusunuyorum .

yanı sızınde deıgınız gıbı karsınızdakı arkadasınızda olsa bır ınsan sonucta yaptıgının yanlıs oldugunu bılse dahı ona ulasmak ısteyebılır seytanın ısı gucu yok

Ben kımseye guvenmem helekı bu zamnada hıc kımseye uyanık olun ve ılıskınızde veya ılıskılerınızde 3. bır kısıye yer vermeyın sırrınızı acmayın unutmayın ınsanın en buyuk dusmanı en yakın dostu olabılır

işte burdan belli ne kadar önemsediği....

Vallahi öyle canım direkt şahidim olanlara hatta bu kevase kaza yaptı arkadaşımin babası sırtında götürüp getirdi arabanın girmediği yerlere kızın kendi annesi bile gelmedi arkadaşımın annesi eliyle besledi bir ay kızda ayaklaninca gitti o çocukla yattı yatmışyani biz cok sonry öğrendik sakin inanama yok arkadaşıni harcama falan hikâye insan hisseder konduramazsin ayrı ama suphe varsa sıkıntı var demektir..

Bence sen o adamıda düşünme güvenilir bi tablo çizmiyor....
birde o arkadaşınıda sil...
ikiside sana sadık değil.ardına düşme.sonra pişman olursun.

Bence içinde bulundugum durumda adamın değil arkadaşınin ne yaptığı önemli adam elin adamı hertürlü şey beklenir ama arkadaşın sana sadık olmali ki bence değil...aşk mevzuuna gelince tatlım en fazla bu kızla yatar aşık falan olmaz rahat ol yani.

sana ilgisi olduğu düşünüyorsun canım ama sana ilgisi olsa niye kabul etmesin?:44:

Adam mı? Erkek arkadaşım, sevgilim falan yazsaydınız bari.. Okurken baştan sona çok tuhaf durmuş adam kelimesi..

O zaman onun resmini kopyala fake bi face al bu bnm yeni adresim arkadaslari ekliotum dersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de başıma benzer bişey geldi en yakın arkadaşım dostum kardeşim dediğim insan deli gibi sevdiğim aşık olduğum adama sarkti facede mesajlarını gördüm numarasını yollamis beni kötüleyen msjlar göndermişti!!! Kardeşim dediğim insan yapıyor bunu ona ne kadar aşık olduğumu bile bile aslında içten içe kıskanıyordu arada igneleyici laflar söylüyordu yok çok sansliymisim beni çok seven bi sevgilim varmış ta biz birbirimize yetermisiz de ondan baska kimseye ihtiyacım yokmus da falan filan Velhasıl o msjlari gördükten sonra 10 yıllık arkadaşlığımı bitirdim o adamlamı evlendim Hayır pisman mıyım asla yine olsa yine yaparım bence sende öyle yap bu devirde kimseden fayda yok

Arkadasin gercekten bu tavirdaysa bence arkadasinla arkadasligini bitir ve sevgilininde gorusmesine izin verme.

yaşlarınız kaç merak ettim.seni kırmak istemem ama ne kadar laçka muhabbetler.karı kız düşkünü ama ilişki yaşamıyo...yatıyo masum masum uyuyo heralde.yatıp kalkmak nası oluyo ilişki yaşamadan anlamadım yani.o**** gibi görüyo diye içini rahatlatabilirsin ama erkekler hanımefendi gördüğü kişiyle yatıp sevgilisini aldatmıyo.ve sırf cinsellik yaşıyo diye hiç bi kadın da o hakareti haketmez.bu zihniyetteki erkeklerden nefret ederim.aslada güvenmem.sana ilgisi olabilir ama hiç farketmez. tarif edişine göre bu adamın peşinden gidilcek bi yanı yok hala neden üstünde düşünüyosun anlamadım.arkadaşında aynı şekilde.böyle seviyesiz arkadaşlıklar iliişkiler edinirsen sonra çok üzülürsün.

bu benden beter gibi duruyor ama o kızın kı başka bir boyut artık resmen iğrenç umarım allah bir yerden çıkarır acısını.

Bence sen o adamıda düşünme güvenilir bi tablo çizmiyor....
birde o arkadaşınıda sil...
ikiside sana sadık değil.ardına düşme.sonra pişman olursun.

off off napsam hiç bilmiyorum

beni etkileyen kısmı bunu yapanın arkadaşım olması zaten. adam çok kızla takılıyor bunu biliyorum ki umurumda da değil.

O zaman onun resmini kopyala fake bi face al bu bnm yeni adresim arkadaslari ekliotum dersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aklıma geldi ama bilmiyoum ki ya ortaya çıkarsa

karakterinin kötü olduğunu biliyorum ama elimde değil.

bunu arkadaşımı tanıyan herkes söylüyor zaten. bi nebze de olsa içim rahatladı teşekkürler :)
ama yine de mesela rol yapıp falan kendine aşık edebilir mi ki? :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…