Ben yapmadim dersin kanitlayamazlar ki alcani alinca hesabi dondur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sence bu adamdan iyi bir sevgili yada es olabilir mi? Arkadasin suclu da olsa face hesabinda birsürü kadin olan, iliski yasamayip senin tabirinle sadece cinsellik yasayana bir adam... Ne aşkı arkadasim kendini kandirma birak ne hali varsa gorsun. Uzak ol ondan kendi iyiligin icin.
Eger ole bi durumdan supheleniosan yap ki bence arkadasin kesin atliycak kizlarin hep en yakin arkadaslarinin yaptigi bisidir dostunu dusmaninida ogrenmis olursun ole bi insanlardan zaten sana es dost olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar şunu merak ediyorum bu benim eskisi biraz karı kız düşkünü. Ama şöyle sadece yatıp kalkıyor ilişki yaşamıyor ve benim arkadaşımıda öyle o*** görüyor bunu biliyorum daha önce söylemişti ve onu çok kezban falan buluyor yani genel olarak sevmiyor sizce sonradan böyle ona ilgi duyma gibi bir şey başlar mı onda da? Ama nedense ben hala bana ilgi duyduğunu düşünüyorum çünkü bir şeyler oldu işte bikaç tane. Ayrıca çok şey görmüş geçirmiş biri belki binlerce insan tanımıştır. sizce arkadaşıma aşık olur mu?
Ah arkadaşım, erkekler hep öyle derler.
Benim kapı karşı komşumun başına geldi, kız 2 haftalığına Tayland'a seyahate gitmişken en yakın kız arkadaşınla aynı yatakta bastı sevgilisini, tesadüf eseri birkaç gün erken dönmüş Türkiye'ye, sürpriz yapayım demiş sevgilisine.
Manzara belli....
Adam da o kız için ''şizofren'' diyormuş sürekli.
Eee şizofren bulduğun birinle niye yattın o zaman be adam?
İşte bunlar hep hikaye
geçen gun de bu durumla ilgili konu acmistin hatirladim. orada daha detayli anlatmıştin kamera mevzusunu. hatta bir kez daha kamera yollamissiniz ama bu kez yanında oldugunu söylemsmissiniz adam da isim var demis sallamamis. ogun tamamen ilk kamera talebini o gun sen varsin diye yolladigini dusunmustum. hatta o gunki kuruntun tamamenn adamim kizdan hoşlanıp hoşlanmadığı ile ilgiliydi, bugun de kızla ilgili baska detaylar verince isin rengi değişmiş.
oncelikle anlattiklarindan yola çıkarak cok yanlış bir insain pesinde olduğunu düşünüyorum ki sen de adamin ne kadar sacma sapan bi hayati olduğunu anlatmissin. ama gönül bu nereye konacaini bilmiyor bazen seni yargılamak bize dusmez.
kuruntuna gelince, adam kizdan hoslaniyor mudur, kizin ugruna fallar actirdigi adam bu adam midir bilmem ama kizin adamın ondan hoslaniyor olma ihtimalinim hoşuna gittigi cok acik sen de anlamissin zaten. bu tamamem begenilme arzusu da olabilir, ortadaki yasak durumdan dplayi gizliden gizliye ilgisini de çekiyor olabilir.
boylesine capkin bi adamin kizdan hoslanmasi cok sasirtici olmaz ama umarim arkadaşın senin sevdiğini bile bie arkandan is çevirmiyordur. cimsellige de duskunmus malum bi eksik bi fazla pek düşünmüyor gibi.
arkadaşını zarflayabilirsin . bana seninle surekli konustugunu vs soyledi neden anlatmadin diyebilirsin. ama yanlış anlasilma durumunda arada kalan sen olma dozu iyi ayarla. gerçi durum onu gosteriyor ki zarfin pek bosa cikmayacak gibi
Ne kuruntusu güzelim, güpegündüz arkadaşın senin hoşlandığını bile bile adamla alakalı hayaller kuruyor. Hiç oyunlara veya sağlama yapmaya gerek yok ikisinden de uzak dur.İkisi birbirine denk gelir sen kötü olursun...
allahım haklısın. yatması bile çok kötü ama ben aşık olmasından korkuyorum nedense.
çok teşekkürler yarın bize geliyor bahsettiğin zarfı atacağım
off offf bunu kaldıramam ki ben o kadar güçlü, takmaz bir yapım yok.
Seni öldürmeyen şey güçlendirir diyeyim o zaman yok hayır ben işin dönüp dolaşıp senin başında patlamasından korkarım yoksa yapılacak şeytanlık çok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?