Herkese merhaba,
Aylardır üzüldüğün ve aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum.
Benim 7-8 yıldır eski işyerinden tanısip samimi oldugumuz sonrasında kopmadigimiz bir arkadaşım vardı kendim dost gibi hissettiğim. Sonrasında farklı işyerlerine geçtik.
Fikirlerimiz uyusur, gözlerimizden anlarız ne demek istediğimizi. Hatta hiç bir hareketine bozulmam art niyet aramayiz birbirimizden asla.
Hani çok sık gorusemesenizde kaldığınız yerden devam ettiğiniz arkadaşlarınız olur ya öyle.
Sadece durumu izah etmek için anlatıyorum.
O bekar 38 yaşlarında, ama hep çok yoğun. İsyerinde bile en çok o çalışır yani öyle bahseder(ben kendisini işyerinden bildiğim için ağır ve düzensiz çalıştığı için işini kısa sürede halledemedigini bilirim)
Neyse, biz en son Aralık ayının başında iletişim kurduk.
O ara gorusmemistik biraz aradim, haftasonu geçti dönmedi. Pazartesi günü laf atmak manasinda wp dan kizginlik emojisi varya kızarmış surat olan attım ona bir dönmedi diye. Oda bu nedir dedi. Kızgınlık emojisi yazdım. Bir daha yazmadı.
Aradan bir haftasonu daha geçti o başka arkadaşlarıyla haftasonu tatiline vs gitmiş.
Neyse yine bir pazartesi oldu yazdı bana.
Ben bunu nefret ettiğim insanlara atarım sen bana atinca şok oldum dedi.
Bende dedim ki senden nasıl nefret edebileceğimi düşünebilirsin. Sen o emojiyi bunun için kullanıyor olabilirsin bende öyle değil dedim. Ki 1 hafta sonra dönmesine hiç bir şey demedim. Yoğunluğundan bahsetti, tamam herkes yoğundur ama benimde 2.sinifa giden bir çocuğum var ise gidiyorum, ev vs bende yogunum. Neyse iste öyle böyle konuştuk neyse sorun yok dedik kapandı konu. Ogün bugün geçti doğum günüm vs hiç kutlamadi. Şu ay oldu yine tık yok.
Yani çok basit birşey durduk yere buyudu.
Bir yanım diyorki buyutulcek birşey değil sen yine ara sor.
Bir yanım diyorki zaten ben aradım o dönmedi ve aylar oldu hala bir dönüş yapmadı, yani basit birşey bile bu hale geldiyse zaten kalsın arama.
Normalde başkalarına asla takılmam ama bu durum üzdü beni.