- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi bayanniles
-
Bunun haremlikle selamlıkla ne alâka sı var ki.Bizler de komşularımızla arada toplanıp yiyip içiyoruz kimse kimseye art niyetli bakmıyor.Yani beni 18 yıldır kimse ayartmaya çalışmadı bende çalışma dım.Bunlar cahiliye döneminin haraketleri hanımefendi olacak olan kitli kapılar ardında da olur.Napalım elimizde kaleşnikof larla kocalarımızı nöbete mi bekleyelim.Gitmek isteyen defolup gider.Bu konu da bambaşka bir şeyden bahsediyor kadın.Buna gericilik yonazlık densede dinimizne diyorsa bizim için en guzelini emretmiş haremlik selamlık. Simdi ne alaka diye bilirsiniz. Hergun tv de haberlerde arkadas karısıyla kız kardesinin kocasıyla, komsusuyla vs haberleri gorunce artık ne gunlere kaldık dedirtiyor. Canım sana gelince bu hayatta olmaz,olmaz! Hersey olayor artık. Arkadaslarınızla eslerinizi yada cift cift gorusmeyi bırakın kimin kimi ayartacı hic belli olmuyor.bunu kendiniz için yapın insan en yakınından hancerlendigi zaman önru boyunca kimseye guveni kalmıyor. Acısı da hic bir zaman hafiflemiyor. Seninkiler yapıyor diyem ihtimalde olsa goz ardı etme derim
Eşimle çoğu kız erkek arkadaşlarımız ortak . Ama ne o benim kız arkadaşlarımla görüşür ne ben onun erkek arkadaşlarıyla görüşürüm. Tertemiz oh mis kafa rahat.arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
guzel arkadasım guvenne bileceginizînsanşar arasında olmanız dan dolayı sanslısınız. Belki dosluk kurarken iyi analız ederek saglam arkadaslıklar edindiniz. Benim yazdıgıma neden rahatsız oldunuz kotu bir sey soylemedim bugunun gerceklerini dile getirdim. Olmayan seylerden bahsetmedim. İstisna insanlar elbet var ama guven yokBunun haremlikle selamlıkla ne alâka sı var ki.Bizler de komşularımızla arada toplanıp yiyip içiyoruz kimse kimseye art niyetli bakmıyor.Yani beni 18 yıldır kimse ayartmaya çalışmadı bende çalışma dım.Bunlar cahiliye döneminin haraketleri hanımefendi olacak olan kitli kapılar ardında da olur.Napalım elimizde kaleşnikof larla kocalarımızı nöbete mi bekleyelim.Gitmek isteyen defolup gider.Bu konu da bambaşka bir şeyden bahsediyor kadın.
Takipte kalin.arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Mesajlaşmaları çok saçma o arkadaşınla ilişkini kes kendi adıma konuşayım ben evine bekar arkadaş sokmuyorum :)arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Haremlik selamlık muhabbeti geriyor beni.Mevlüt hariç böyle ortamlarda bulunmam.Eşimle daima göz teması kurmak isterim.Bunun iyi insanlar la denk gelmekle alâka sı yok bence, aradaki mesafeyi korumakla alâka sı var.İnsanın kendi annesi ile eşi ile bile bir mesafesi olmalı bence bir yerden sonra geri çekilmesi gerektiğini bilmeli.Böylece bunlar yaşanmaz.Cıvık ,laubali insanlar her yer de belli eder kendini onlarada sadece Allah ın selamını vermeli.Samimi olunmamalı ben öyle düşünüyorum.guzel arkadasım guvenne bileceginizînsanşar arasında olmanız dan dolayı sanslısınız. Belki dosluk kurarken iyi analız ederek saglam arkadaslıklar edindiniz. Benim yazdıgıma neden rahatsız oldunuz kotu bir sey soylemedim bugunun gerceklerini dile getirdim. Olmayan seylerden bahsetmedim. İstisna insanlar elbet var ama guven yok
Aslında sanki farklı seylerden bahsediyormjsuz gibi gorunsede ortak noktada birlesiyoruz.Haremlik selamlık muhabbeti geriyor beni.Mevlüt hariç böyle ortamlarda bulunmam.Eşimle daima göz teması kurmak isterim.Bunun iyi insanlar la denk gelmekle alâka sı yok bence, aradaki mesafeyi korumakla alâka sı var.İnsanın kendi annesi ile eşi ile bile bir mesafesi olmalı bence bir yerden sonra geri çekilmesi gerektiğini bilmeli.Böylece bunlar yaşanmaz.Cıvık ,laubali insanlar her yer de belli eder kendini onlarada sadece Allah ın selamını vermeli.Samimi olunmamalı ben öyle düşünüyorum.
Allah iyi insanlar la karşılaştırsın diye dua edip kapatalım bence de yoksa sabaha kadar sohbet edicez.İyi gecelerAslında sanki farklı seylerden bahsediyormjsuz gibi gorunsede ortak noktada birlesiyoruz.
yallah arabistana yazmasaydın cevap verirdim. neyse artık senin aydınlanman başkası aracılığıyla olacak çünkü benim işim olmaz..Feminizme nerden geldiniz anlamadım? Toplumda kadına da saygın bir yer istemenin evli insanların flört etmesiyle ne alakası var?
Ne yapalım peki işyerinde insanları kadın erkek ayrı mı oturtalım? Ben arkadaşım yanındayken arkadaşımın sevgilisiyle eşiyle sohbet ettim ama edep sınırları içerisinde. Herkes sınırını bilsin sosyal hayatta.Bu işin feminizmle değil EDEPle alakası var. Harem selam yaşamak istiyorsanız yallahhhh Arabistana
Feministler ikiyüzlü değil gayet mert insanlar. Edepsiz adapsız tiplerle ilişki yaşayıp sonra da ona mı baktı buna mı baktı dememek için sosyal hayattan soyutlanma gibi bir çözüm bulanlar! ezik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?