En yakın arkadaşım ve Eşim

Bu güzel alımlı kız,hayatta kimseyi bulamamışta eşinin peşinde mi.Önce kendinize güvewnin sonra eşinize.Bir insan arkadaşınızsa,kimseye onun hakkında kötü söz söyletmemeniz gerekirdi.Bir de bu şüphelerinizden eşinize bahsedip,arkadaşınızı ne duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız.Bu saatten sonra görüşmeyin kızı daha fazla kötü duruma düşürmeyin.İnsanlara birşeyler yapıştırmak bu kadar kolay olmamalı.Yok derin baktı.Herkes öyle dedi.Hala emin değilsiniz ki kuruntu mu diye soruyorsunuz.Bir kadın ne olursa olsun böyle bir durum varsa farkına varır.(öyle bakış attıyla değil)

beş altı ay önce kk'ye açmış olduğum konu sonrasında ben de bir arkadaşımla tüm yollarımı ayırdım. Hatta daha önce yapmadığım için de kendimi aptal gibi hissettim.Bence gönlünüz rahat değilse siz de ayırın yollarınızı, bu şüpheyla zaten sağlıklı bir arkadaşlık kuramazsınız. Benim arkadaşım son noktaya getirmişti gerçi olayı. Eşin karşı konulması zor bir erkek demişti.

Arkadassin mi dedi bunuuu

Benim bu konulardan çıkardığım tek şey, millet kafayı yemiş! kimsenin o kıymetli kocaları ile samimi olmamak gerekiyor

Küçüklükten beri yakın arkadaşım diyorsun şüphe duyuyorsun insan şüphe duyduğu kişiye arkadaşım der mi!! Ya öyle birşey yoksa kızı ne konumuna düşürüyosun bir kere şüphe duyduysan görüşme o kişiyle.
Gerçekten arkadaşın olsa böyle düşünmezdin. Eşimle bizim kız-erkek çok sayıda yakın arkadaşımız var eşiminde arkadaşımıza gitme bu saatte kal dediği oluyor benimde erkek arkadaşlarımıza gitme bu saatte kal dediğimiz oluyor. Çünkü gerçekten canciğer arkadaşsan bunlar çok olağan gelmesi gerekir.

Kendini arkadaşının yerine koy kaç senelik arkadaşın ortada böyle birşey yokken kocasına seni yasaklıyor ne hissederdin. O kızın ve kendi iyiliğin için bitir bu arkadaşlığı.

Ben şok ! Peki eşinizin sizin olmadığınız ortamlarda başka kadınlarla olan samimiyetini nasıl engelleyeceksiniz. Eşiniz siz engellediğiniz için değil kendi yapmak istemediği için yapmıyor onu demek istiyorum. Yahu azcık sakin olun, herkes o mükemmel eşlerinizin peşinde değil :) bu ne sahiplenme böyle.
Benim eşim gayet yakışıklı zeki dikkat çeken bir adamdır ama hiç kısıtlamam bir yamuğunu da görmedim. Zaten yapacak adam yapar ben böyle kabadayı gibi davranınca mı yapamayacak. Allah o zihniyeti vermesin yeter ki. Bence biraz kendinize ve eşinize güvenin bu maço tavırlar çok itici

Bayılıyorum bu devirde ile başlayan yorumlara:)
Daha önce hiç yokmuydu?

ay ek yapayım bari:)
yaparsa da ne karakterde biriyle evlenmiş olduğumu görürüm fena mı? o potansiyelde bir adamla evli olmak istemem şahsen.

Evet onlara göre eskiden yoktu bu devirde oldu böyle çarpıklıklar.
Ayrıca, eşleri asla o karakterde ve potansiyelde değildir. Tüm suç o kadındadır.
Görüştürmezseniz erkek yapmaz. Halbuki aldatacak erkek fanusa koysanız da aldatır.

Bu arada benim kız arkadaşlarımın eşimde telefonu vardır, eşiminde onlarda. Oldu da ters bir şey oldu arar görüşürler. Keza eşiminde erkek arkadaşlarının telefonlarına sahibim onlarda benim. Böylece birine bir şey olunca arkadaşlara kadar uzanabiliyoruz.

Kişinin fıtratı kötüyse, ne yaparsanız yapın nafile. Yani aldatılıyor olabilirsiniz ama ruhunuz duymuyordur. Tedbirler asla işe yaramaz. Düzgün insan olacak karşınızdaki. Yoksa gerisi fasa fiso.

Şu “herkes senin muhteşem kocanın peşinde değil” zihniyetine karşıyım arkadaş. Tabiri caizse her malın alıcı vardır, adamın dünya yakışıklısı falan olması şart mı? Şeytan bu, dürter, gider olmayacak birinden etkilenir, veya sadece kendine heyecan arıyordur ayılıp bayılması da şart değil. Dünya da hep iyi insanlar olsaydı bu halde olmazdık. Bir kadın hissediyorsa terslik orda bir şey vardır.

Kadinlarin sezgileri güçlüdur bence bu konularda aklinizda şuphe varsa uzak tutun arkadasinizi baktiniz sizin haricinizde gorusuyorlar o zman durum daha net olur..

Kadınlar delirmiş kocam kocam diye bu ne rezillik gerçekten!!! hemcinslerimden utanıyorum bazen

Aynen yahu birde adamlar saf yavru, kadınlar şeytan baştan çıkarır saf kocalarını.

Gerçi ben de aynı sebepten bir arkadaşımla yollarımı ayırdım ama zaten onun yolu yol değildi. Başka bir arkadaşının sevgilisi ile de birlikte olmuştu daha önce vs. Eşime ilgisini hep anlıyordum ama eşime güvendiğimden pek umursamıyordum. Ta ki benim evimde benim geçmişimle ilgili konuları sanki farkında olmadan pot kırmış gibi açana kadar. Eşim de çok rahatsız oldu ve dedi ki bu kızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Cidden kötü niyetliydi. Ama diğer tüm arkadaşlarım eşimle çok samimidir, onlar eşimi sevip samimi olunca ben mutlu oluyorum. Hem arkadaşlarıma hem eşime güveniyorum.

Allah bu kadınların kocaları ile de tanıştırmasın bilmeden biraz samimi falan oluruz aman Allah korusun

siz evli değilsiniz heralde :))

Yukarıda yazdım evliyim eşim de dikkat çeken bir adam. Arkdaşlarımla samimidir hatta olmadığında iteklerim samimi olsun diye, Doğum gümlerinde hatırlatırım sende msj at hatırla derim. Çok mutlu oluyorum arkadaşlarım, onların eşleri, benim eşim kaynaşınca. Herkes sapık gibi benim kocamın peşinde değildir herhalde.

o biraz da arkadaş çevrenizle alakalı, ne mutlu size ki etrafınızda düzgün insanlar var demek ki, ama bu işler tipa paraya da bakmıyor ki, sizin mutluluğunuzu kıskanması bile yeterli, benim malesef dilim yandığı için eski zamanlarda..

Haklısınız. Ideali budur.

Ama kocasının mesajları silmesi falan çok rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…