- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi bayanniles
-
Bu güzel alımlı kız,hayatta kimseyi bulamamışta eşinin peşinde mi.Önce kendinize güvewnin sonra eşinize.Bir insan arkadaşınızsa,kimseye onun hakkında kötü söz söyletmemeniz gerekirdi.Bir de bu şüphelerinizden eşinize bahsedip,arkadaşınızı ne duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız.Bu saatten sonra görüşmeyin kızı daha fazla kötü duruma düşürmeyin.İnsanlara birşeyler yapıştırmak bu kadar kolay olmamalı.Yok derin baktı.Herkes öyle dedi.Hala emin değilsiniz ki kuruntu mu diye soruyorsunuz.Bir kadın ne olursa olsun böyle bir durum varsa farkına varır.(öyle bakış attıyla değil)arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Arkadassin mi dedi bunuuubeş altı ay önce kk'ye açmış olduğum konu sonrasında ben de bir arkadaşımla tüm yollarımı ayırdım. Hatta daha önce yapmadığım için de kendimi aptal gibi hissettim.Bence gönlünüz rahat değilse siz de ayırın yollarınızı, bu şüpheyla zaten sağlıklı bir arkadaşlık kuramazsınız. Benim arkadaşım son noktaya getirmişti gerçi olayı. Eşin karşı konulması zor bir erkek demişti.
Insanin icine yok yere kurt dusmez.. Ki cevrenizdeki insanlar da ayni sekilde dusunuyor ve sizi uyariyor. Ben cok kiskanc birisiyim. Esim en yakin arkadasim, kuzenim kim olursa olsun konusurken cok dikkat ederim. Iki taraftan birinde kendilerinin bile farkinda olmadigi flortlesme benzeri seyler oluyorsa bu artik onlarin birbirini son gorusudur. Irtibatlarini koparirim. (ya da kafalarini)
Senin burada yapman gereken sey, o kizi arayip bir daha her ne sebepten olursa olsun esinle irtibata gecmemesini soylemek. Cuma mesaji kandil mesaji anlamam ben. O benim kardesim gibi abim gibi palavralardan da anlamam. Esimle irtibati keseceksin arkadas diyeceksin, bisey varsa bana yaz, beni ara de. Evime geleceksen musait miyim diye bana sor. Surpriz falan da yapma hic hazetmem de. Hatta mumkunse sen de irtibati kes bu kizla.
Sinirlendim bak.. Nasil hazmediyorsun, nasil sakin kalabiliyosun. Ne munasebet ya benim kocamla cuma mesaji bile olsa mesajlassin.
Bayılıyorum bu devirde ile başlayan yorumlara:)
Daha önce hiç yokmuydu?
ay ek yapayım bari:)
yaparsa da ne karakterde biriyle evlenmiş olduğumu görürüm fena mı? o potansiyelde bir adamla evli olmak istemem şahsen.
Benim bu konulardan çıkardığım tek şey, millet kafayı yemiş! kimsenin o kıymetli kocaları ile samimi olmamak gerekiyor
Kadınlar delirmiş kocam kocam diye bu ne rezillik gerçekten!!! hemcinslerimden utanıyorum bazen
siz evli değilsiniz heralde :))Benim bu konulardan çıkardığım tek şey, millet kafayı yemiş! kimsenin o kıymetli kocaları ile samimi olmamak gerekiyor
siz evli değilsiniz heralde :))
Allah bu kadınların kocaları ile de tanıştırmasın bilmeden biraz samimi falan oluruz aman Allah korusun
o biraz da arkadaş çevrenizle alakalı, ne mutlu size ki etrafınızda düzgün insanlar var demek ki, ama bu işler tipa paraya da bakmıyor ki, sizin mutluluğunuzu kıskanması bile yeterli, benim malesef dilim yandığı için eski zamanlarda..Yukarıda yazdım evliyim eşim de dikkat çeken bir adam. Arkdaşlarımla samimidir hatta olmadığında iteklerim samimi olsun diye, Doğum gümlerinde hatırlatırım sende msj at hatırla derim. Çok mutlu oluyorum arkadaşlarım, onların eşleri, benim eşim kaynaşınca. Herkes sapık gibi benim kocamın peşinde değildir herhalde.
Kelimesi kelimesine yazdım cidden aynen böyle söyledi, kocan karşı konulması zor bir erkek dedi.Arkadassin mi dedi bunuuu
Haklısınız. Ideali budur.Yukarıda yazdım evliyim eşim de dikkat çeken bir adam. Arkdaşlarımla samimidir hatta olmadığında iteklerim samimi olsun diye, Doğum gümlerinde hatırlatırım sende msj at hatırla derim. Çok mutlu oluyorum arkadaşlarım, onların eşleri, benim eşim kaynaşınca. Herkes sapık gibi benim kocamın peşinde değildir herhalde.
Ama ben sana bi koyarim diyeydinKelimesi kelimesine yazdım cidden aynen böyle söyledi, kocan karşı konulması zor bir erkek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?