• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım ve sevdiğim adam

aaaa1950

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1
0
1
45
Yaklaşık 20 yıl sonra ilk defa aşık oldum. İlk başlarda çok yakın arkadaştık fakat sonradan ona karşı duygularım değişmeye başladı. Ama maalesef duygularım karşılıksız. Çünkü o en yakın arkadaşımı seviyor. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Yıllar sonra gelen bu mutluluğu kaybetmek istemiyorum fakat onun başka birine olan sevgisini gördükçe yaşadığım üzüntü yaşadığım bu mutluluk kadar fazla. Bana bir akıl verin lütfen. sevvgiler...

Başkasını seven adamı ne yapacaksın ki?

• Beğen
Reactions: gve
Yapcak pek bisey yok.
Zincirleme olmus. En yakin arkadasinizin da bu adama bir ilgisi var mi?

neyin mutluluğu?
başkasını isteyen bir adama aşık olmak mutlu mu etti gerçekten?
sana ilgi duymuyorsa duymuyordur.
gönül meselelerinde yapacak pek bir şey yok.
sineye çekip içten içe sevmeye devam edebilirsin. ya da duygularına hakim olursun.
seçim sana kalmış.

bir de onun arkadaşlığını kaybetmeyi göze alacaksan duygularını ifade edebilirsin açık açık.
ama görünen köy kılavuz istemez. sadece içini boşaltmış olursun.

gönül bu diye başlayan atasözü boşuna değil, durumun zormuş canım allah kolaylıklar versin içini ferahlatsın. bence unutmaya çalış hayır gelmez sana.....

Arkadasinin ona karşı ilgisi var mi? Varsa hiç bulaşma. Eğer arkadasin istemiyorsa; kendini uzmeden yipratmadan kendini ona farkettirmeye çalış ama hemen bel bağlama bu surede biraz gidişata bak derim.

En yakın arkadaşım dediğinize göre bence en yakın arkadaşınızın sevgilisi,hiç bulaşmayın,boşluktan ve onun ilgisinden dolayı bence öyle hissettiniz.

Back
X