• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım ve sevgilim !!!! Yardım edin

Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size

arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin
Aynisini bende yasadim malesef berbat bir duygu, hicbir arkadsima guvenmem. Ki kardesim dedigim insan bana bunu yapti, bizimde yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi ve be kadar sevdigimi bilirdi. Allahtan benmki yuz vermemis kizin mesajlarini yakaladim. Kendilerine saygisi olmayan, ozguvensiz insanlarin yapacagi seyler. Rezil bir durum

Gerçekten halinize acıyorum bayanlar. Siz erkek egemenliği altında ezilip büzülmüş birey olmak yerine erkeklere yaranmak için sürekli hemcinsinde suç bulan zavallılarsınız. Zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum bunu yüz kere yazdım. Ama sadece suç kızlarda diyecek kadar da ezik olmayın iyi ki okumayı seçmişim. Yaşım küçük ama emin olun seviye olarak sizden kat kat üstünüm siz bu kafayla bu yaşa gelmişsiniz böyle. Sözüm herkese değil. Olgunluk yaşta olan bir şey değil bunu anladım teşekkür ederim size

Küçük hanım biraz frene basın, ileride çevirme var.

Tek yapman gereken onlari yok sayıp derslerine odaklanman. Görme onları düşünme de. Ikisiyle de herhangi bi muhattapligin kalmasın. Bu konuna olan yorumdu.

Sen şu an ben büyüğüm gayet mantıklı olgun düşünebiliyorum diyebilirsin kendince. Hepimiz o yaşlardan geçtik nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Keşke o zamanlar bana denileni yapsaydim diyorum çoğu zaman. Buradaki bayanlar senden yaşça büyük ve olaya objektif bakıp işine gelmese de doğru olan yorumları yapıyorlar. Buna saygı duymalisin. Ayrıca kimseyi böyle çirkin bi şekilde kucumseyemezsin. Hem tanimiyosun hem küçüksün güzelim. Senin yaşında kardeşim var benim malesef kabul etmesenizde yanlışlarınız var bırakın da büyükler düzeltmeye çalışsın iyiliğiniz için. Buda buradaki bayanlara karşı tavrına olan yorum.

Ikinci universitemi okuyorum calismiyorum ama gelirim var bu kadarda zenginim yani:KK53: kocaminda bir isi birde ek geliri var ohhh catir catir yiyorum paralarini Allah im doymuyorum daha cok yemem lazim daha cok:KK70:

• Beğen
Reactions: twe
Tek yapman gereken onlari yok sayıp derslerine odaklanman. Görme onları düşünme de. Ikisiyle de herhangi bi muhattapligin kalmasın. Bu konuna olan yorumdu.

Sen şu an ben büyüğüm gayet mantıklı olgun düşünebiliyorum diyebilirsin kendince. Hepimiz o yaşlardan geçtik nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Keşke o zamanlar bana denileni yapsaydim diyorum çoğu zaman. Buradaki bayanlar senden yaşça büyük ve olaya objektif bakıp işine gelmese de doğru olan yorumları yapıyorlar. Buna saygı duymalisin. Ayrıca kimseyi böyle çirkin bi şekilde kucumseyemezsin. Hem tanimiyosun hem küçüksün güzelim. Senin yaşında kardeşim var benim malesef kabul etmesenizde yanlışlarınız var bırakın da büyükler düzeltmeye çalışsın iyiliğiniz için. Buda buradaki bayanlara karşı tavrına olan yorum.
ben şu ana kadar her zaman büyüklerime saygılı oldum inanın sizin gibi yorum yapsalar yine bir şey demezdim yaptığım hatayı kabul ettiğimi de söyledim ben şu an fen lisesinde okuyorum derslerimin ne kadar öndmli olduğunu biliyorum ama aklıma takılan bi konuyu size açmsk istedim hata yapmışsın diyr geçiştirilmek fçdeğil

gözardı ettiğim bir üyesin anlaşamıyorum seninle ama bu yorumunun önünde eğiliyorum
:KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52:
Tartıştığımızı hatırlamıyorum.Daha doğrusu bir konuda ters düştüğüm üyeleri sonradan hatırlamıyorum.O an o konuda veya başka bir konuda aynı fikre sahip olamayabilirim.Yine de teşekkürler.

ben şu ana kadar her zaman büyüklerime saygılı oldum inanın sizin gibi yorum yapsalar yine bir şey demezdim yaptığım hatayı kabul ettiğimi de söyledim ben şu an fen lisesinde okuyorum derslerimin ne kadar öndmli olduğunu biliyorum ama aklıma takılan bi konuyu size açmsk istedim hata yapmışsın diyr geçiştirilmek fçdeğil

Üslubu beğenmiyorsan oku geç. Genelleyip hakaretvari konuşmak çok çirkin.

Bak ne güzel fen lisesinde de okuyorsun boşver onları. İlerde ben ne safmisim neler yapmışım diceksin.

Zoruna gitsede sinavina bak hirs yap iliskinde basarisiz olmus olabilirsin hayata karsi basarili kal

Farkında değilsin ama hatadan öte kişilik bozukluğun var küçük kızım
İnsan arkadaşına el sürmüş adamla birlikte olmaz, kendine bazı kurallar edin
Ve haddini aşma, tanımadığın insanlar için olasılıksız yorumlarda bulunma
Şahsım adıma hayatımın hiç bir döneminde erkek hükümranlığı altında olmadım
Bizden üstünsen ne diye konu açıp akıl danışıyorsun
Bu kafa ile büyüsen de bir şey değişmeyecek emin ol, çocuğu da çok haksız bulmadım ben, senin kişiliğinde biri ile geçim zor...

Bak canım hepimiz zaman zaman buraya konu açıp hiçte duymak istemediğimiz yorumlarla karşılaşıyoruz. Sen de bizlerden kat kat akıllı olduğun için bunları tahmin etmeliydin. Ayrıca böyle durumlarda hemen saldırıya geçmek güçlülük değil aksine zayıflıktır..
Konuna gelince.. Kesinlikle hata sende. Hadi çocuğu seviyordun affettin arkadaşın olacak o kızın babaannesi öldügünde başsağlığı da neyin nesi?? Yaşananlar karşısında insanlara mesafe koymayı bilmelisin. Tıpkı bize burda posta(!) koymaya çalıştığın gbi..
Dilerim hersey gonlunce olur..

NOT: Yanlis konuya yazdim, bebeklerin cinsiyeti konusunda olacakti bu :(

Hanımlar cinsiyeti kimse belirlemiyor tabi ki, Allahın işi.
Erkeğin belirledigini söyleyebilmemiz için onun seçim şansı olması gerekir. Y kromozomu diye bir şey elbette var, ama onu yönlendirme yetisi insanoğluna bahşedilmemiş.

Cinsiyet konusunda suçlama ve ayrım aşılmalı artık.

Farkında değilsin ama hatadan öte kişilik bozukluğun var küçük kızım
İnsan arkadaşına el sürmüş adamla birlikte olmaz, kendine bazı kurallar edin
Ve haddini aşma, tanımadığın insanlar için olasılıksız yorumlarda bulunma
Şahsım adıma hayatımın hiç bir döneminde erkek hükümranlığı altında olmadım
Bizden üstünsen ne diye konu açıp akıl danışıyorsun
Bu kafa ile büyüsen de bir şey değişmeyecek emin ol, çocuğu da çok haksız bulmadım ben, senin kişiliğinde biri ile geçim zor...
Canım senden űstün oldugumu burdaki yorumlardan anladim :)

arkadaşlar başımdan geçenleri anlatıyorum size. Benim bi ilişkim vardı 2 senelik çocuğa da gerçekten değer veriyordum bir de 8 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez varımı yoğumu bilirdi sonra. Sonra bu çocukla ayrıldık biz ama hala konuşuyorduk flörtleşme tarzıydı benim en yakın arkadaşım bunu ayarttı bunlar herkese arkadaşım ayağına yatarak yıllarca çıkmışlar neyse aradan zaman geçti her şey öğrenildi bu çocuk benim ayaklarıma kapanarak af diledi ben de affettim ve geçenlerdw ayrıldık bu çocuk yine o kıza döndü sinirden çıldırıcam bu sene önemli bi sınavım var odaklanamoyprum bu kadar bencil insanların mutlu olmasına dayanamıyorum nolur bana dua edin onlar için de allahtan bunlarını söyleyin
Hata içinde hata ederek buna ortak olmuşsun.
Eğer bir kez daha aynı hatayı yapıp barışırsan bunun sonu gelmez.
Zararın neresinden dönersen kardır, şu dakika itibariyle hayatından çıkardığına inandır kendini.

Konu sahibine veda edin arkadaşlar zira banlanması yakındır

Uzak dur bu insanlardan. Tekrar hayatına alirsan boyle olur iste. Kisilik ortada zaten daha neyi deniyosun anlamadim ki.

Back
X