Geçen pazar evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.
Bende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor2 gün yalnız kalmaktan bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Eşinizle gidin.Bende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor
gelmek isteyecegini sanmıyorumEşinizle gidin.
Eşinize beraber gitmeyi teklif edin.Geçen pazar evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.
O zaman sen git. Böyle zamanlar arkadaşlıklar için çok önemlidir. Sabah gidip akşam gelsen bile yeterli.gelmek isteyecegini sanmıyorum
eşime söylemeye çekinmesem giderim oda biraz gezelim istiyor. Çok yoğun çalışıyor. Olmadı eşim işe baslayınca giderim.O zaman sen git. Böyle zamanlar arkadaşlıklar için çok önemlidir. Sabah gidip akşam gelsen bile yeterli.
Benimde içime dert oldu. Gitmek istiyorum.Kardeşim gibi diyorsunuz ve bu hayatta yaşayacağı en büyük acılardan biri , ben giderdim
Bence bir manisi yoksa esler boyle konularda birbirine eslik etmeli. Yani sizinle cenaze evine gelip hungur hungur aglamayacak sonucta. Gelsiz sizle bi otele yerlesin. Siz arkadasinizin yanina gidin gunduz o takilsin sonra aksam birlikte oluraunuz. İnsan en cok bu zamanlarda ariyor sevdiklerini. Dugune bayrama herkes gelir gobek atmaya.bence esinizle konusun bu konuyu ya da gunu birlik gidin gelin siz. Hayatta her sey insan icin. Napalim insanlarin evlendigi gun anasi babasi ölüyor. Onlar napsin?gelmek isteyecegini sanmıyorum
Ömür boyu berabersiniz artık evlisinizBende öyle düşünüyorum ama biraz vakit geçirelim diye suan eşim işe gitmiyor
Eşinizle her zaman gezersiniz ama madem o denli yakın arkadaş gidin bence..insan en zor gününde destek bekliyor. Arkadaşınız su an yeni evli olduğunuz için beklentisi yoktur ama yanına gidince,gitmeniz ona iyi gelecektir..Geçen pazar evlendim balayımız bugün bitti. Şuan evindeyim. Arkadasımda düğünüme gelicekti. O sırada babası kalp krizi geçirdi babasını kaybetti. Düğünüme gelemedi. Çok kötü hissediyor kendini biz farklı şehirlerdeyiz. Dostluğumuz çok özeldir. Kardeşim gibi gördüğüm biri. Yanında olamıyorum ne yazıkki sürekli aradım. Yanına gitmek istiyorum aynı durumda o olsa gelirdi. Eşime söylemek istiyorum en azından 2 günlüğüne olsa uçakla gidip gelsem diye. Bir yandanda çekiniyorum yeni evlendik yalnız bırakmam yanlış olur diye. Kafamda hep arkadasımda.
Çok güzel yazmışsınız. Konuşucam çünkü içim içimi yiyor aynı durumda ben olsam koşa koşa gelirdi.Bence bir manisi yoksa esler boyle konularda birbirine eslik etmeli. Yani sizinle cenaze evine gelip hungur hungur aglamayacak sonucta. Gelsiz sizle bi otele yerlesin. Siz arkadasinizin yanina gidin gunduz o takilsin sonra aksam birlikte oluraunuz. İnsan en cok bu zamanlarda ariyor sevdiklerini. Dugune bayrama herkes gelir gobek atmaya.bence esinizle konusun bu konuyu ya da gunu birlik gidin gelin siz. Hayatta her sey insan icin. Napalim insanlarin evlendigi gun anasi babasi ölüyor. Onlar napsin?
Esinizin biraz anlayisli olmasi lazim.
Yahu paylaşmaktan neden çekiniyorsunuz? İlk günler ve bu günlerde nasıl anlaşmaya başlarsanız öyle devam eder.eşime söylemeye çekinmesem giderim oda biraz gezelim istiyor. Çok yoğun çalışıyor. Olmadı eşim işe baslayınca giderim.
Normalde anlayışlı biri söyleyecegim yeni evlendik diye çekindimBence gitmelisin
Esin anlayışlı biri degil mi ? Neyden cekiniyorsun?
Sorun olmaz gibi duruyor...Normalde anlayışlı biri söyleyecegim yeni evlendik diye çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?