• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Yakın Arkadaşım...

sahsahsahdamdamdamararar

İnsanlar arasında da yalnızlık duyulur.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
647
363
88
Selam Kızlar,
Biliyorum bana kızacaksınız; ama yıllardır aklıma takılan bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Çocukluk arkadaşımdı. Aynı sokakta büyümüştük. Lise çağlarındayken samimileşti arkadaşlığımız. Artık o benim en yakın arkadaşımdı ben de onun. Hergün beraberdik. Çok güzel zamanlarımız geçti birlikte. Bu arkadaşımla 5 yıl önce yollarımızı ayırdık. Nedeni de şu: Şu an evli bulunduğum insan o kızla görüşmemi istemiyordu. Sebebi de tam eşimle tanıştığım dönem aynı ay içerisinde en yakın arkadaşımın, beni kendi nişanlısının en yakın arkadaşıyla tanıştırmak istemesi. Hatta çocukla görüştüm 1 defa. Zaten elektrik alamamıştım. Sonra eşimle tanıştım ve çıkmaya başladık. Bu arada çocukla görüştüğümü bilmiyor eşim. Sadece tanıştırılmak istendiğini biliyor. Görüştüğümü duysa kıyamet kopardı eminim. Arkadaşımın düğününe katılmadım. Çok istedim gitmeyi; ama eşim (o zamanlar sevgilim) izin vermedi. Birlikte gidelim dedim, yine olmaz dedi.
Faceden o arkadaşımı buldum ama sadece resimlerine bakmakla yetindim. Ne ekledim ne de bir mesaj yolladım. Ne yazacağım ki zaten. Bazen rüyamda görüyorum. Yeniden görsem onu eskisi gibi olur muyuz? Ne yüzle görüşeceğimi bilmiyorum, muhtemelen görüşmeyeceğim zaten. Kızlar durumumu yorumlar mısınız lütfen.

Sözkonusu evlilik olunca eşinizin de fikirleri önemli tabi.zor bir durum açıkçası. Arkadaşınız da siz de evlerinizde mutluysaniz Allah yollarınızi açık etsin.Bu saatten sonra konuşsaniz ne olacak? Durup dururken huzurunuz bozulur...

Sözkonusu evlilik olunca eşinizin de fikirleri önemli tabi.zor bir durum açıkçası. Arkadaşınız da siz de evlerinizde mutluysaniz Allah yollarınızi açık etsin.Bu saatten sonra konuşsaniz ne olacak? Durup dururken huzurunuz bozulur...
Zaten farklı şehirlerdeyiz. Ama ben çok ayıp ettim. Kendime hiç yakıştıramıyorum. Bir erkek için daha aramızda resmi hiçbirşey yokken onun lafıyla en yakın arkadaşımın düğününe gitmedim. Biri bana yapsa çok acırdı canım. :(

Zaten farklı şehirlerdeyiz. Ama ben çok ayıp ettim. Kendime hiç yakıştıramıyorum. Bir erkek için daha aramızda resmi hiçbirşey yokken onun lafıyla en yakın arkadaşımın düğününe gitmedim. Biri bana yapsa çok acırdı canım. :KK43:
Tamam ama vaktinde esinizi guzellikle ikna etseydiniz olurdu.Zaten artik olan olmuş. Arkadaşın seni gerçekten taniyorsa uzuldugunu de biliyordur.kadin kadının halinden anlar...

sevgili, nişanlı yapınca değişen arkadaşlarından kopanları çok okuduk gördük siz de diğer tarafsınız. tepkinizi zamanında koymalıydınız. şimdi yalan da var ortada boşuna alevlendirme unut gitsin arkadaşın çoktan unutmuştur

arkadaşınıza ayıp olmuş, eşiniz kendinden önce olmuş bu olaya fazla tepki vermiş..ama artık araya çoook zaman girmiş bunun için evinizi huzursuz etmeyin

(...)Yeniden görsem onu eskisi gibi olur muyuz? Ne yüzle görüşeceğimi bilmiyorum, muhtemelen görüşmeyeceğim zaten. Kızlar durumumu yorumlar mısınız lütfen.
Olamazsınız. Niye olasınız ki?
Onun gözünde siz muhtemelen sevgili bulunca en yakın arkadaşını silen bir insansınız. Tekrardan niye sizinle görüşmek, konuşmak istesin? Ben istemezdim, hayatıma bile almazdım açıkçası. Sert gelmiş olabilir ama üzgünüm, benim için durum böyle olurdu.

Tamam ama vaktinde esinizi guzellikle ikna etseydiniz olurdu.Zaten artik olan olmuş. Arkadaşın seni gerçekten taniyorsa uzuldugunu de biliyordur.kadin kadının halinden anlar...
Çok katılamıyorum açıkçası size.
Hayatına yeni giren bir insan için, adamdan önce olmuş ve artniyetli bile olmayan bir şey için en yakın arkadaşım düğünüme bile gelmese ben halinden anlamazdım. Benim için en yakın arkadaş gerektiğinde sevgiliye bile rest çekilen insandır çünkü, hemen hayatından çıkarılacak, gözden çıkarılacak insan değil.

Ha bu arada, eğer gerçekten çok çok istiyorsanız mesaj gönderin. İçinizde kalmamış olur, ne olacağını bilemeyiz belki arkadaşınız da düşündüğüm(üz) kadar kırgın değildir size. Gerçi eşinizle gerginlik olabilir bu da.

Olamazsınız. Niye olasınız ki?
Onun gözünde siz muhtemelen sevgili bulunca en yakın arkadaşını silen bir insansınız. Tekrardan niye sizinle görüşmek, konuşmak istesin? Ben istemezdim, hayatıma bile almazdım açıkçası. Sert gelmiş olabilir ama üzgünüm, benim için durum böyle olurdu.

Çok katılamıyorum açıkçası size.
Hayatına yeni giren bir insan için, adamdan önce olmuş ve artniyetli bile olmayan bir şey için en yakın arkadaşım düğünüme bile gelmese ben halinden anlamazdım. Benim için en yakın arkadaş gerektiğinde sevgiliye bile rest çekilen insandır çünkü, hemen hayatından çıkarılacak, gözden çıkarılacak insan değil.
Ama her şeyde bir hayır vardır. Belki konu sahibi uzatsa sevgilisiyle arası bozulacak ve şuan mutlu bir yuvası olmayacaktı. Adam kiskancmis ne yapsın?Haklı mı? Kesinlikle değil ama zaten olan olmuş bu saatten sonra ne yapılabilir?

Sinir oluyorum ben de sevgili bulunca yakın arkadaşını satanlara. Neymiş, sevgili izin vermemiş. Vah vah.
Bence hiç bulaşmayın. Zaten sevgilinin sözüyle arkadaşını bırakan insan eşinin sözüyle neler yapmaz ki. 3 gün sonra aynısını yapacaksınız nasıl olsa. Sizi hayatına almasa hakkı vardır o kızın. Sizin gibi bir arkadaşa kimsenin ihtıyacı olmaz kusura bakmayın. Kıza yeterince hayal kırıklığı yaşatmışsınızdır, artık rahat bırakın bence. Eskisi gibi olmazsınız zaten. Böyle şeylerin telafisi yok. Hem sizin eşiniz izin veriyor mu ki zaten bu kızla görüşmeye? Bile bile tekrar huzursuzluk çıkaracaksınız, boşverin.

Çok yakın olan arkadaşlıklar taraflardan birinin ihanetiyle sonuçlanıyor sanırım .
Siz ihanet etmişsiniz.
Üstünden de seneler geçmiş , yapacak bir şey kalmamış

Back
X