- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
O zamanki sevgiliniz, şimdiki eşinizle ya evlenmeseydiniz? Sevgiliden de arkadaştan olacaktınız şanslıymışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ortak noktada olmadığımız konu o.Ama her şeyde bir hayır vardır. Belki konu sahibi uzatsa sevgilisiyle arası bozulacak ve şuan mutlu bir yuvası olmayacaktı. Adam kiskancmis ne yapsın?Haklı mı? Kesinlikle değil ama zaten olan olmuş bu saatten sonra ne yapılabilir?
Konunu ben mi yanlış anladım yoksa siz mi yanlış yazdınız,eşimle tanıştığım dönem,en yakın arkadaşımın beni kendi nişanlısının en yakın arkadaşı ike tanıştırmak istmesi,daha sonrada eşimle tanıştık demişsiniz,eğer eşinizle tanıştığınız dönem böyle birşey olduysa eşiniz haklı derim görüşmeme konusunda.Selam Kızlar,
Biliyorum bana kızacaksınız; ama yıllardır aklıma takılan bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Çocukluk arkadaşımdı. Aynı sokakta büyümüştük. Lise çağlarındayken samimileşti arkadaşlığımız. Artık o benim en yakın arkadaşımdı ben de onun. Hergün beraberdik. Çok güzel zamanlarımız geçti birlikte. Bu arkadaşımla 5 yıl önce yollarımızı ayırdık. Nedeni de şu: Şu an evli bulunduğum insan o kızla görüşmemi istemiyordu. Sebebi de tam eşimle tanıştığım dönem aynı ay içerisinde en yakın arkadaşımın, beni kendi nişanlısının en yakın arkadaşıyla tanıştırmak istemesi. Hatta çocukla görüştüm 1 defa. Zaten elektrik alamamıştım. Sonra eşimle tanıştım ve çıkmaya başladık. Bu arada çocukla görüştüğümü bilmiyor eşim. Sadece tanıştırılmak istendiğini biliyor. Görüştüğümü duysa kıyamet kopardı eminim. Arkadaşımın düğününe katılmadım. Çok istedim gitmeyi; ama eşim (o zamanlar sevgilim) izin vermedi. Birlikte gidelim dedim, yine olmaz dedi.
Faceden o arkadaşımı buldum ama sadece resimlerine bakmakla yetindim. Ne ekledim ne de bir mesaj yolladım. Ne yazacağım ki zaten. Bazen rüyamda görüyorum. Yeniden görsem onu eskisi gibi olur muyuz? Ne yüzle görüşeceğimi bilmiyorum, muhtemelen görüşmeyeceğim zaten. Kızlar durumumu yorumlar mısınız lütfen.
Benim en yakın arkadaşım beni kendisinin nişanlısının en yakın arkadaşıyla tanıştırmak istedi.Konunu ben mi yanlış anladım yoksa siz mi yanlış yazdınız,eşimle tanıştığım dönem,en yakın arkadaşımın beni kendi nişanlısının en yakın arkadaşı ike tanıştırmak istmesi,daha sonrada eşimle tanıştık demişsiniz,eğer eşinizle tanıştığınız dönem böyle birşey olduysa eşiniz haklı derim görüşmeme konusunda.
Gizlersem bi şekilde duyar diye açıkça söyledim. Tepkilerinden korkuyorum.Sevgiliniz niye biliyo ki sizin biriyle tanistirilmak istendiginizi?gorustugunuzu sakladiysaniz pekala onu da saklayabilirdiniz.cok ayip etmissiniz.mesaj atin arkadasiniza diyecem ama esinizin tepkisi ne olur bilemiyorum.
Önce arkadaşımın tavsiye ettiği çocukla görüştüm. Aradan 1-2 hafta ya geçti ya geçmedi eşimle tanıştım.Konunu ben mi yanlış anladım yoksa siz mi yanlış yazdınız,eşimle tanıştığım dönem,en yakın arkadaşımın beni kendi nişanlısının en yakın arkadaşı ike tanıştırmak istmesi,daha sonrada eşimle tanıştık demişsiniz,eğer eşinizle tanıştığınız dönem böyle birşey olduysa eşiniz haklı derim görüşmeme konusunda.
Gorustugunuzude biyerden duyabilirdi.gereksiz bilgi vermissiniz ama olmus artik.arkadasinizla yeniden eskisi gibi olmaniz o sizi affetse bile mumkun degil.sevgiliyken size kizan adam evliyken bunu duysa napar?siz boyle uzaktan izleyinGizlersem bi şekilde duyar diye açıkça söyledim. Tepkilerinden korkuyorum.
Çok haklısınız. Gereksiz verdiğim bilgilerden o kadar pişmanım ki. Önceki sevgililerimi bile anlattım saf gibi.Gorustugunuzude biyerden duyabilirdi.gereksiz bilgi vermissiniz ama olmus artik.arkadasinizla yeniden eskisi gibi olmaniz o sizi affetse bile mumkun degil.sevgiliyken size kizan adam evliyken bunu duysa napar?siz boyle uzaktan izleyin
Ortada kendisi yokken neden bu kadar kıskandı ki? Hadi siz yeni tanıştığınız dönemlerde olsa anlarım, fol yok yumurta yokken olmuş olay için bu kadar ileri gitmek neden?Önce arkadaşımın tavsiye ettiği çocukla görüştüm. Aradan 1-2 hafta ya geçti ya geçmedi eşimle tanıştım.
O da var yani mesela düğüne gitsek o çocuğun da orada olacağı kesin bişey olduğu için asla kabul etmedi. Dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmese bile kıskanıyor. Hatanın büyüğü bende. Kocama o zamanki sevgilime yani, hayatıma bu kadar karışabilme hakkını tanımamalıydım. Çok pişmanım ama iş işten geçti.Ortada kendisi yokken neden bu kadar kıskandı ki? Hadi siz yeni tanıştığınız dönemlerde olsa anlarım, fol yok yumurta yokken olmuş olay için bu kadar ileri gitmek neden?
Acaba, o arkadaşınız ile görüşünce, tanıştırmak istediği çocukla da karşılaşırsınız diye mi düşündü?
Ama bu da sebep olamaz, onun bildiğine göre sadece tavsiye verilmiş size.
Neyse, ne düşünmüşse düşünmüşş. Bir arkadaşlığı bitirmiş. Bu saatten sonra, ikna edip o kızla görüşseniz bile, size çok kırgın olduğundan eminim. Zira bende de var böyle bir yara, arada aklıma gelince duygulanıyorum.
Farkindaysanız haklı olmadığını belirttim ama hayat öyle yüksek atılacak bir yer değil. Gün geliyor insan ben yapmam dediği her şeyi yapıyor. Ne yapsın şimdi geçmişin hatasını yeni bir hatayla mi telafi etsin? Zaten konu sahibi kötü bir insan olsa bunca zaman üzülüp vicdan yapmaz.belli ki mecbur kalmış ve cok pişman.İşte ortak noktada olmadığımız konu o.
Ben olsam uzatırdım, sevgilimle aram bozulurdu. En yakın arkadaş dediğim insan, hayatıma üç gün önce giren adamdan daha değerli olurdu.
Benim için adamın kıskançlığı bir yere kadar çekilebilir, elini en yakın dostuma uzatıyorsa orada duracak.
Konu sahibi (ve sanırım sizin için) böyle değil, olabilir tabii ki, herkesin fikri görüşü ayrı neticede.
Bugünle ilgili yapılacak bir şey yok zaten. Şu anda arkadaşıyla barışmaya çalışsa eşiyle daha kötü olur arası, ki arkadaşının da affedeceği garantisi yokken her şey sarpa sarabilir.Farkindaysanız haklı olmadığını belirttim ama hayat öyle yüksek atılacak bir yer değil. Gün geliyor insan ben yapmam dediği her şeyi yapıyor. Ne yapsın şimdi geçmişin hatasını yeni bir hatayla mi telafi etsin? Zaten konu sahibi kötü bir insan olsa bunca zaman üzülüp vicdan yapmaz.belli ki mecbur kalmış ve cok pişman.
Yanılıyorsunuz dertleşecek kimsem olmadığından değil, onu gerçekten özledim. Çocukluğumuzdaki o saf dostluğumuzu özledim. Yaptığımız saçma sapan maskeleri, dinlediğimiz müzikleri, sahile inip çekirdek çitlemeyi, telefonla radyoya canlı yayına bağlanıp gülmekten konuşamadığımız o komik günleri özledim. Sadece özledim. Merak ediyorum mutlu mu? Bir çocuğu var mı? Aklına geliyor muyum? Onu aramayacağım, arada faceden girer bakarım özlemimi o şekilde gideririm. Yaptığım hatanın bedelini kendime bu şekilde ödeteceğim.Sen esinin nazi icin yillanmis bir dostlugu çöpe atmissin.simdi dertlesicek birini bulamadigin icin arkadaşınla yeniden konusmayi istiyorsun olay bu.
Senin suçun esine cevabini verememek.dahasi esine kabul ettiremiyorsun bir istegini.arkadasini hice sayiyorsun olur mu boyle birsry. Esin sana saygi duymuyor yasak getirebiliyor.sen cocuk musun .cok sinir bozucu.Yanılıyorsunuz dertleşecek kimsem olmadığından değil, onu gerçekten özledim. Çocukluğumuzdaki o saf dostluğumuzu özledim. Yaptığımız saçma sapan maskeleri, dinlediğimiz müzikleri, sahile inip çekirdek çitlemeyi, telefonla radyoya canlı yayına bağlanıp gülmekten konuşamadığımız o komik günleri özledim. Sadece özledim. Merak ediyorum mutlu mu? Bir çocuğu var mı? Aklına geliyor muyum? Onu aramayacağım, arada faceden girer bakarım özlemimi o şekilde gideririm. Yaptığım hatanın bedelini kendime bu şekilde ödeteceğim.