merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmayacagım
ben universte okuyorum ve nişanlıyım nişanlımla aynı okuldayım fakat çok yakın arkadasım var buna x kişi diyelim bu kız 5 senedir 3 cocuklu 40 yasında bırııle nısanlı adam onu sureklı aldatıyor kullanıyor kızı ama sorun bu degil asıl sorun olan kız benım nişanlımın gözune bakıyo yada cevredeki erkeklerin şuan kıza bi erkek gel evlemcem senle dese evlenecek bi tip ve canımı çok sıkıyor bı gün ondan okula gelirken bişi almasını istedım ama valizi varmış okuldan memleketıne gdecekmıs beni yarıyoldanalırmısınız dedi gittiişanlımla aldık araya telefonu çaldı kız arkadaşı ile konusuyordu konuşurken kıza erkanda beni almaya geldi dedi ve böyle imalı güldü bilmiyorum çokmu evhamlıyım ama bu tur davranışları beni sinir ediyor sürekli nişanlımla gözteması yapmaya çalışıyor sınıfta erkeklerle dizdize ama çok sinir oldum artık sizce ne yapmalıyım arkadaşlığımı bıtrmek istesem bana kin duyup nişanlıma saçmalarmı ve hocalarla aramı nişanlımla benide çok kıskanıyor bu sene evlencez biz nişanlanalı 1yıl olmadan evlenicezçok kıskanıyor arkadaşlıgımı nasıl bitire bilirim akıl verin kızlar çok iğrenç birinsan olduğunu fark etmeye başladım herkese asılıyor
Sanırım arkadaşın pek sağlam ayakkabı değil o sözü ederkende şaka ile karışık etmiş olabilir ama bunun saygısızca olduğunun bilince değildir. Sopuk davran arana yavaş yavaş mesafeni koy samanla koparsınız. Saçmalar mı diyorsun da ne saçmlayacak düşünme böyle canını sıkıyorsa biri çıkaracaksın hayatında canını sıkmaya gerek yok ayrıca Allah tamamını erdirsin mutlu mesut olun inşallah.
kızlar zatnnişanlımda biliyo nasıl bırı olduğunu ben en başta acıdım ona işte kötü durumdaytım nişanlandım ama ailem istemedi fln dedi bende arkadaşlığa öyle başladım :S acıdığımdan
Tamam artık acınacak bir hali olmadığını biliyorsun... Yol ver gitsin.
Korkma bu kadar değer verme..Korkmak ciddiye almak ve üstün görmektir bir yerde... Yapma bunu..
işte senınle aynı dusunuyorum sankı erkan onu almaya tek gittiKin duyarsa duysun, nişanlınla aranı nasıl bozabilir ki?
Ararsa, mesaj atarsa cevap verme.
Eğer açıklama yapmak istemiyorsan bu ara stresliyim uzak durmaya çalışıyorum herkesten de.
Benide Erkan almaya geldi diye imalı konuştuysa demek ki konuştuğu kişiye bahsetti nişanlından, hatta planı da vardır onun, ay çok sinir bozucu.
Zaten okulun kapanmasına ve düğününe de az bir zaman kalmış. Tamamen iletişimi kes, sonucu ne olursa olsun.
böyle bi insana nasıl en yakın arkadasım diyebiliyosun ki :26: ne demek erkan benı almaya geldi sen nesın orda sadece erkan gitmiş gibi anlatmıs telefondakıne. al karsına konus senınle arkadas olmak ıstemıyorum rahatsız edıyo davranısların benı de gitsin cevrende oldugun surece sana zarar verecek
ya kız öyle böyle değil benım yanımda cilve yapmaya çalışıyo Allahtan nişanlım bana sadık ve bakmaz kımseye ama bugun okul vardı sabah benı aradı agzımı aradı nısanlın okuldamı dedı evet dedim sende gelme bence ders yok dedı gıttım kı ders var :S bende konusmadım bgun ama bi garıp bakmaya basladı
zaten bugun yanına hiç gitmedim bana erkan okulda nı dedı evet dedim tamm da sen gelmebence dedi hoca yok dedi erkan benı almaya geldi vee sınıfa girdimki hoca fln herkes orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?