- 17 Temmuz 2021
- 7.364
- 24.253
- 298
- Konu Sahibi obikaramel
Ben dostum bile olsa aileme sormadan yazlığa davet etmemYarın teyzemlerin geleceğini söyledim. Tamam biz de yarın çıkacaktık zaten diyip tekrar teşekkür etti. 9 günlük tatilde biz 2 çift olarak oradaydık. Pazartesiden itibaren annesi babası geldi. Orası tam anlaşılmamış. Yani toplamda 5 gün kalmış oldular ailesiyle.
Ailemi de aradım özürlerimi ilettim, gerekirse faturalarını benim ödeyeceğimi söyledim kabul etmeyip kızdılar sen bizim kızımızsın öyle şey olmaz diye. Bir daha böyle bişey yapmayacağıma söz verdim tatlıya bağladık.
Gerçekten bu arkadaşlık işleri çok zor. Benim çok az arkadaşım var ve var olan arkadaşlarıma da elimden geleni yapmak istiyorum. Aciz ve zayıf durduğunu fark ettim bu olayda. Beni güçlendiren bir olay oldu bir daha böyle bir durumda ne tepki vereceğimi anlamış oldum. Sizler de gözümü açtınız çünkü hiçbir yakınım böyle eleştirmedi beni haliyle. Teşekkür ederim.
Arkadaşım teklif etse aileme sorarım önce
Ayrıca arkadaşıma şunu derim "klimadır sudur kullanıcaz ben bile kendim gittiğimde eve para bırakıyorum ki faturalara katkı olsun diye. Okeysen ailemle konuşayım bi" derdim
Çıkmadan da bi yardımcı tutup evi temizletip öyle çıkardım
Ailesi için de ev bakalım derdim
Otele 15 bin vermeye hazırmış ama yiyecek işine bin tl verip kapamış tatili resmen
Tamam 15 yıllık dostluk ama hiç mi beraber alışverişe falan çıkmadınız o nasıl dost ki düşünemiyor bedavaya kalmak olmaz insanların evinde kalıyoruz katkımız olsun demez? Aileler soğuksa şunu da diyebilirdi sende aileni çağır bi yemek ayarlayalım kaynaşsınlar biz yıllardır dostuz onlarsa uzak kaldılar bu da vesile olur diye. Hiç düşünce yok. Ailen ondan bu kadar tepki vermişler selam bile vermeyen insanlar yazlığımızda kalıyor diye. Yoksa duvarları kemirmcekler sonuçta. Ama adamlar örf adap bilmiyorlar. Kkda konularda arkadaşlığını kaybedecek diye ödü kopanları hiç anlamıyorum. Kocası hata yapsa boşanayım mı diye konu açanlar, arkadaşı hata yaptığında kaybedemem onu diyip titriyor. İlginç