• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımdan soğumaya başladım

atessm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
21
1
1
merhabalar herkese.. benim bir arkadaşım var, doğduğumdan beri tanıdığım, annelerimiz çok yakın arkadaş, hep beraber büyüdük yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez asla.. hergün beraberiz ben onu bilirim o beni. Ama son bir yıldır yüzünü görmeye tahammülüm yok gerçekten artık dayanamıyorum. Hep manipüle etme derdinde, sürekli onun dediği olacak, olmayınca bağarıyor çağarıyor kendi kendine sinirleniyor ben cevap vermesem bile beni sürekli iğneliyor laflarıyla çok kırıcı oluyor, yeri geliyor anneme babama laf ediyor artık gerçekten dayanamıyorum. Aslında huyu hep böyleydi ama son zamanlarda daha beter oldu ya da daha sık görüşüyoruz ondan olabilir bilmiyorum anlamıyorum. Konuşsam anlatsam yine bağıracak, ya da tamam değişicem deyip arada laf sokar bana “aa ben böyleyim şöyleyim ya hani..” gibisinden. Araya mesafe koysam imkansız hergün birlikteyiz yani o bensiz ben onsuz olmam yani insanlar bizi öyle biliyor ikiz gibi bişey biliyor insanlar bizi. Lütfen yardım edin artık dayanamıyorum çok kırıcı oluyor psikolojim bozuluyor artık gerçekten düşünmeden edemiyorum görmek istemez oldum yüzünü bu yüzden. Teşekkürler okuduğunuz için iyi geceler..

Benim dedigim olacak diyorsa gorusme.Cekilmez.

Bende isterim öyle olmasını ama görüşmemem imkansız aynı okulda okuyoruz arkadaş çevremiz aynı, ailelerimiz çok yakın buna bi çözüm bulamıyorum

Bende isterim öyle olmasını ama görüşmemem imkansız aynı okulda okuyoruz arkadaş çevremiz aynı, ailelerimiz çok yakın buna bi çözüm bulamıyorum
Acik acik soyle rahatsiz oldugun seyleri boyle olacaksa gorusmeyelim de

Sürekli laf sokuyosa ve ineliyosa zaten çekilmez benimde var hayatımda ineleyici kişiler uzak duruyorum başka türlü katlanamam yani,hep onlar haklı olamaz öyle bi dünya yok.açık açık konuş deki ben senin bana şu şekilde davranmandan hoşlanmıyorum,eyer değişmesse ,uzaklaş enisi:kahve:

Sürekli laf sokuyosa ve ineliyosa zaten çekilmez benimde var hayatımda ineleyici kişiler uzak duruyorum başka türlü katlanamam yani,hep onlar haklı olamaz öyle bi dünya yok.açık açık konuş deki ben senin bana şu şekilde davranmandan hoşlanmıyorum,eyer değişmesse ,uzaklaş enisi:kahve:
peki çok teşekkürler :)))

Back
X