- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi YesilElmaTT
-
hahahahahaha eminim kendi kendini ovmustur.baya hazir yufkali eksimikli bildigimiz borektir. sonucta konu sahibide dahil hicbirimiz yemedikneli olduğu hakkında bir bilgi var mıydı
o kadar gizemli bir börekki arkadaşınız detay vermemiştir diye düşünüyorum
Çok tatlısınayyy dogru.
bi sure gorusme bence. arama sorma.ararsa acma mesela sonra msjla donus yap. bukadar rahat kiramamali kimse kimseyi. hele de sevdiklerimizi.
hamilelik hormon filan demisler ama, ben baya kuserdim ve hamile de degilim hormonlarim degismedi yani☺ size saygi duymayana sizde duymayin.
eminimevinizde kocanizla huzurlusunuzdur. sagliklisiniz ve en guzel hamilesiniz..hayatinizda hersey yolundayken karsinizdaki kim ki? derdiniz olsun.
hahahahahaha eminim kendi kendini ovmustur.baya hazir yufkali eksimikli bildigimiz borektir. sonucta konu sahibide dahil hicbirimiz yemedik
Patatesli yaneli olduğu hakkında bir bilgi var mıydı
o kadar gizemli bir börekki arkadaşınız detay vermemiştir diye düşünüyorum
Cok haklisin.dusundugume değmez diyorum bazen işte seviyordum zalimin kiziniAman birakin zamana donerse konusursunuz donmezse de zorlamanin alemi yok keyfi bilir. Kac yillik olursa olsun kimse bulunmaz hint kumasi degil.
tam anlattiginiz gibi olan 20 senelik dostumla gecen yil dostlugumuzu bitirdim.Çok tatlısınçok sağol..Ya dedinlerin doğru Allah'a şükür ama işte sevdigim bir insan olunca takılı kaldım,beni hep çok sevdiğini ben bıraksam bile beniasla bırakmayacağını "lan yoksa ben sana asikmiyim"diye espriler yapan insanında böyle şeyler yapması fazlaca ironi.daha neler neler var da hangi birini anlatayim
al iki yufka koy icine patatesi pisir yePatatesli yakizlar şimdi canım isticek yine kim yapacak kalkipta yapman etmen aman diyim
Yaa işte 20 seneyi çöpe atmak onca yaşanmışlıkları hiçe saymak çok üzücü benim kız kardeşim yok.o bana kız kardeş olmuştu ama işte olmayınca olmuyor demektam anlattiginiz gibi olan 20 senelik dostumla gecen yil dostlugumuzu bitirdim.
yemeden icmeden kesilmistim nasil olur diye dusunurken.
bi sure sonra baktim herkes mutlu vehayatina devam ediyor.
dedim sagklikliyim isimgucum var sevdigim bi suru insan var ailem var, bunlari es gecip beni gozden cikaran birine ne diye uzuluyorum ki? ve ozaman vazgectim dusunup uzulmekten.
sizde oyle yapin.
oksijen degiller sonucta, onlarsizda yasaniyor☺
evladini seversin. evladin disinda kimseye emek vermeyeceksin aslinda su hayatta ama, yapamiyoruz. insaniz cunku.Yaa işte 20 seneyi çöpe atmak onca yaşanmışlıkları hiçe saymak çok üzücü benim kız kardeşim yok.o bana kız kardeş olmuştu ama işte olmayınca olmuyor demek
Haklısın galibaevladini seversin. evladin disinda kimseye emek vermeyeceksin aslinda su hayatta ama, yapamiyoruz. insaniz cunku.
boyle boyle ogrenicez deger gormeden deger vermemeyi.
beni boyle seven birini kaybetsem ben, cok uzulurdum. onunda degerinizi anlamasi icin, biraz sizsiz kalmasi gerekiyor. onu sizsiz birakin.
Aynen birikmiş şeyler de çok.bunlar en son olan şeyler olunca yazdım.buna benzemedik neler var neler.ama işte onuda anlamak lazım bazen diye düşünüyorum düşünüyorum da o beni niye anlamıyor sürekli benmi onu anlamalıyım diyor içim de.heleki benim en hassas donemim bu dönemValla arkadaslik iliskilerine anlam yuklemeyen bi ben miyim acabacunku iki yakin sayilan arkadasligimin biri incir cekirdegi doldurmayan bir sebepten,ikincisi de kiskancliktan biten biri olarak yasasin arkadassizlik, hosgeldin huzur diyorum bir suredir
Sizin konunuza gelince, 15 yillik arkadaslik bir borek mevsuzundan bitmez elbette, ama altinda birikmis seyler varsa borekmis corekmis ufacik bir bahaneye bakar. Size nacizane tavsiyem kimse icin caninizi sikmayin. Bilemeyiz, belki karsi taraf kotu bir donemden geciyordur. Ya da cani aramak istemiyordur..ya da sacma biseye kirilmistir vs vs. Sizin icin kiymetli biriyse siz arayip bir sorun mi var, biseye mi kirildin diyebilirsiniz.
Bence biraz ayrı kalın. Bazen çok samimiyet ayrılık getirebiliyor. Sürekli yakın olduğum, birbirimize haftada 1 kez gidip geldiğim eşimin akrabası var. Geçen gün bana eltisiyle gelmek istediler, tamam dedim şu gün gelin. Ama maalesef boyun ağrısı felaket çektiğimi söyledim, başka bir gün gelin olur mu kusura bakmayın dedim.Uzun süre düşündükten sonra buraya yazma gereği duydum çünkü kendi kendime işin içinden çıkamadım.dusundukce uzadı kafamda konu..
Özetlemek gerekirse çok yakın arkadaşım hatta kardeşim(15seneyi aşkın bir mazimiz var)dediğim insanin ben hamile olduktan sonraki bana karşı sergilediği garip davranışları.ilk hamileligimi öğrenenlerdendir kendisi ve çok sevindi hatta ağladı karşımda.ve o günden sonra "evde ne yaparsam sanada tatman icin getircem,ne istersen yapacağım söyle yeterki"derdi bende kızım saçmalama canım birşey istemiyor ki sen gel yeter derdim.her geldiginde bunu soylerdi.sonra birgün kızının kermesi olduğunda börek yapmıştı ordaki anneler de çok beğenmişler o böreği anlata anlata bitirememislerdi. yapcaksan bundan yap dedim gulerek tamam yapcam soz dedi.ve ramazan geldi o bizi davet etti yemeğe.şunu yapcam bunu yapcam derken başka ne yapayım dedi bende o arkadaslarinin övdüğü meşhur böreğinden yap dedim sürekli bunu söyleyip duruyorsun gıcık olmaya başladım dedi.o an boğazım düğümlendi.tamam dedim yapma zaten doyurdun beni laflarinla yazdim o da bana sen hele bir dogur ben biriktiririm bunlari yazmis,neyse dedim oruc vurdu kafasina heralde ama yinede akşam davetine gittim.sonraki zamanlarda ise ben davet edecektim onları ailecek ve o sıralarda annesinin yanına gideceklerdi bayram tatili birleştiği için.ne zaman gidiyorsunuz diye özellikle 2 kez sordum cuma veya cumartesi dedi.cumatesi gidiverin cuma davetimiz var buyrun gelin dedim.basladi yine niye o kadar geç kalmışız niye o cumartesi gitmeliymis(ki ben daveti dışarda verdiğim için anca yer bulmuştum )canın isterse hep böyle yapıyorsun teklif var ısrar yok diyip kapadım tlfnu.2 gün sonra bir mesaj teklifin hala geçerli mi davet için diye mesaj atmış buyur gel dedim,geldiler bayramdan sonra annem çok ciddi bir ameliyat olacaktı gelirim ben demiş anneme ne geldiği oldu ne aradığı ki annemin onun üzerinde çok hakkı vardır.. bayramda bana kutlama mesaji atmış bende ona attım okadar ve beni annesinin yanına gitmeden günde 3 kez arayan insan 2 aydır aramiyor sormuyor.ben hamileyim en çok isteyenlerden biriydi güya hamile olmamı,ki benim ilk 3 ayim halsiz bitkin geçti ona bile laf etti,ben ilk kez böyle birşey gördüm ben hiç senin gibi olmadim surekli halsizsin uykulusun soylesin boylesin diye...ben onun hamileliklerinde hep çektim onu alttan aldım ve asla onu yalnız bırakmadım.simdiyse o beni ne arıyor ne soruyor.bu ve buna benzemedik birsürü yaptıkları var hep alttan alan affeden bendim geçmiş yılların hatrı var diye.ama şu hassas dönemimde beni anlamadıysa artık anlayacağını da pek düşünmüyorum.kendisini seviyorum ama aşırı kırgınım.ne yapmam nasıl bir yol izlemem lazım fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar
Bazen basi arkadasliklarin da miadi dolabiliyor cesitli sebeplerden. Bence biraz akisini birakin.Aynen birikmiş şeyler de çok.bunlar en son olan şeyler olunca yazdım.buna benzemedik neler var neler.ama işte onuda anlamak lazım bazen diye düşünüyorum düşünüyorum da o beni niye anlamıyor sürekli benmi onu anlamalıyım diyor içim de.heleki benim en hassas donemim bu dönem
Bazı ilişkiler bir tarafın alttan almasıyla yürüyorUzun süre düşündükten sonra buraya yazma gereği duydum çünkü kendi kendime işin içinden çıkamadım.dusundukce uzadı kafamda konu..
Özetlemek gerekirse çok yakın arkadaşım hatta kardeşim(15seneyi aşkın bir mazimiz var)dediğim insanin ben hamile olduktan sonraki bana karşı sergilediği garip davranışları.ilk hamileligimi öğrenenlerdendir kendisi ve çok sevindi hatta ağladı karşımda.ve o günden sonra "evde ne yaparsam sanada tatman icin getircem,ne istersen yapacağım söyle yeterki"derdi bende kızım saçmalama canım birşey istemiyor ki sen gel yeter derdim.her geldiginde bunu soylerdi.sonra birgün kızının kermesi olduğunda börek yapmıştı ordaki anneler de çok beğenmişler o böreği anlata anlata bitirememislerdi. yapcaksan bundan yap dedim gulerek tamam yapcam soz dedi.ve ramazan geldi o bizi davet etti yemeğe.şunu yapcam bunu yapcam derken başka ne yapayım dedi bende o arkadaslarinin övdüğü meşhur böreğinden yap dedim sürekli bunu söyleyip duruyorsun gıcık olmaya başladım dedi.o an boğazım düğümlendi.tamam dedim yapma zaten doyurdun beni laflarinla yazdim o da bana sen hele bir dogur ben biriktiririm bunlari yazmis,neyse dedim oruc vurdu kafasina heralde ama yinede akşam davetine gittim.sonraki zamanlarda ise ben davet edecektim onları ailecek ve o sıralarda annesinin yanına gideceklerdi bayram tatili birleştiği için.ne zaman gidiyorsunuz diye özellikle 2 kez sordum cuma veya cumartesi dedi.cumatesi gidiverin cuma davetimiz var buyrun gelin dedim.basladi yine niye o kadar geç kalmışız niye o cumartesi gitmeliymis(ki ben daveti dışarda verdiğim için anca yer bulmuştum )canın isterse hep böyle yapıyorsun teklif var ısrar yok diyip kapadım tlfnu.2 gün sonra bir mesaj teklifin hala geçerli mi davet için diye mesaj atmış buyur gel dedim,geldiler bayramdan sonra annem çok ciddi bir ameliyat olacaktı gelirim ben demiş anneme ne geldiği oldu ne aradığı ki annemin onun üzerinde çok hakkı vardır.. bayramda bana kutlama mesaji atmış bende ona attım okadar ve beni annesinin yanına gitmeden günde 3 kez arayan insan 2 aydır aramiyor sormuyor.ben hamileyim en çok isteyenlerden biriydi güya hamile olmamı,ki benim ilk 3 ayim halsiz bitkin geçti ona bile laf etti,ben ilk kez böyle birşey gördüm ben hiç senin gibi olmadim surekli halsizsin uykulusun soylesin boylesin diye...ben onun hamileliklerinde hep çektim onu alttan aldım ve asla onu yalnız bırakmadım.simdiyse o beni ne arıyor ne soruyor.bu ve buna benzemedik birsürü yaptıkları var hep alttan alan affeden bendim geçmiş yılların hatrı var diye.ama şu hassas dönemimde beni anlamadıysa artık anlayacağını da pek düşünmüyorum.kendisini seviyorum ama aşırı kırgınım.ne yapmam nasıl bir yol izlemem lazım fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar
Evet haklısınız çok verici olmak da iyi değil malesef.mesafe en iyisiBence biraz ayrı kalın. Bazen çok samimiyet ayrılık getirebiliyor. Sürekli yakın olduğum, birbirimize haftada 1 kez gidip geldiğim eşimin akrabası var. Geçen gün bana eltisiyle gelmek istediler, tamam dedim şu gün gelin. Ama maalesef boyun ağrısı felaket çektiğimi söyledim, başka bir gün gelin olur mu kusura bakmayın dedim.
O sürekli gidip geldiğim kadın bir kere geçmiş olsun bile demedi, nasılsın nasıl oldun canım bile demedi. O yüzden de demek ki tanıyamamışım sırf boğazlarını doyurmak için gelip gidiyorlarmış. Hemen araya mesafeyi koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?