En yakin arkadasimin,kardesim dediğim insanin bana yaptıkları...

Benim de böle saflık ettm arkadaşlıklarım oldu bn alt alım iyi olayım kendimi yıprattım hala daha ara ara aklıma gelir ama araamam çok yıkdı beni kazıkları ile

Çok tatlısın çok sağol..Ya dedinlerin doğru Allah'a şükür ama işte sevdigim bir insan olunca takılı kaldım,beni hep çok sevdiğini ben bıraksam bile beniasla bırakmayacağını "lan yoksa ben sana asikmiyim"diye espriler yapan insanında böyle şeyler yapması fazlaca ironi.daha neler neler var da hangi birini anlatayim

tam anlattiginiz gibi olan 20 senelik dostumla gecen yil dostlugumuzu bitirdim.
yemeden icmeden kesilmistim nasil olur diye dusunurken.
bi sure sonra baktim herkes mutlu vehayatina devam ediyor.
dedim sagklikliyim isimgucum var sevdigim bi suru insan var ailem var, bunlari es gecip beni gozden cikaran birine ne diye uzuluyorum ki? ve ozaman vazgectim dusunup uzulmekten.
sizde oyle yapin.
oksijen degiller sonucta, onlarsizda yasaniyor☺

Yaa işte 20 seneyi çöpe atmak onca yaşanmışlıkları hiçe saymak çok üzücü benim kız kardeşim yok.o bana kız kardeş olmuştu ama işte olmayınca olmuyor demek

Yaa işte 20 seneyi çöpe atmak onca yaşanmışlıkları hiçe saymak çok üzücü benim kız kardeşim yok.o bana kız kardeş olmuştu ama işte olmayınca olmuyor demek
evladini seversin. evladin disinda kimseye emek vermeyeceksin aslinda su hayatta ama, yapamiyoruz. insaniz cunku.
boyle boyle ogrenicez deger gormeden deger vermemeyi.
beni boyle seven birini kaybetsem ben, cok uzulurdum. onunda degerinizi anlamasi icin, biraz sizsiz kalmasi gerekiyor. onu sizsiz birakin.

Valla arkadaslik iliskilerine anlam yuklemeyen bi ben miyim acaba cunku iki yakin sayilan arkadasligimin biri incir cekirdegi doldurmayan bir sebepten,ikincisi de kiskancliktan biten biri olarak yasasin arkadassizlik, hosgeldin huzur diyorum bir suredir

Sizin konunuza gelince, 15 yillik arkadaslik bir borek mevsuzundan bitmez elbette, ama altinda birikmis seyler varsa borekmis corekmis ufacik bir bahaneye bakar. Size nacizane tavsiyem kimse icin caninizi sikmayin. Bilemeyiz, belki karsi taraf kotu bir donemden geciyordur. Ya da cani aramak istemiyordur..ya da sacma biseye kirilmistir vs vs. Sizin icin kiymetli biriyse siz arayip bir sorun mi var, biseye mi kirildin diyebilirsiniz.

Haklısın galiba

Aynen birikmiş şeyler de çok.bunlar en son olan şeyler olunca yazdım.buna benzemedik neler var neler.ama işte onuda anlamak lazım bazen diye düşünüyorum düşünüyorum da o beni niye anlamıyor sürekli benmi onu anlamalıyım diyor içim de.heleki benim en hassas donemim bu dönem

Bence biraz ayrı kalın. Bazen çok samimiyet ayrılık getirebiliyor. Sürekli yakın olduğum, birbirimize haftada 1 kez gidip geldiğim eşimin akrabası var. Geçen gün bana eltisiyle gelmek istediler, tamam dedim şu gün gelin. Ama maalesef boyun ağrısı felaket çektiğimi söyledim, başka bir gün gelin olur mu kusura bakmayın dedim.

O sürekli gidip geldiğim kadın bir kere geçmiş olsun bile demedi, nasılsın nasıl oldun canım bile demedi. O yüzden de demek ki tanıyamamışım sırf boğazlarını doyurmak için gelip gidiyorlarmış. Hemen araya mesafeyi koydum.

Bazen basi arkadasliklarin da miadi dolabiliyor cesitli sebeplerden. Bence biraz akisini birakin.

Karsi tarafi suclamadan acik sozlu olarak dusunduklerinizi paylasin derim. Boyle olunca cok uzuldum vs diye anlatin.

Amannn boşver. Şu yaşımda kaç tane yakın arkadaşım veya akraba dediğim dostum dediğim insan varsa, sırtımdan yedim hançerleri.

Hepsini çıkardım hayatımdan, kafam rahatladı. Hele ki benim yaşadıklarımdan 7 ciltlik andiklopedi olur.

Bazı ilişkiler bir tarafın alttan almasıyla yürüyor
Sizin arkadaşlıkta öyleymiş demek ki
İlk defa siz bir şey isteyince olay kopmuş boşverin
Ben artık kim nasıl davranırsa öyle davranıyorum çok huzurlu çok mutluyum

Evet haklısınız çok verici olmak da iyi değil malesef.mesafe en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…