• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadasimla aldatildim

Ama bebek konularında da mesajı var. Günahını almayım da ne bileyim öncesi tutarsız gibi.ilk eşinden Ayrılmış olsa bu mevzuyu şimdi öğrenip buraya yazdığına göre,onuda yazardı sanki. Konu sahibi meraktayız valla bu durumda bu sorular garip kaçtı ama.

Bilmiyorum, şimdi mayıs ayında 3 aylık evli, ama aynı yılın haziran ayında bekarım demiş. 1 ay içinde mi boşanmış

Şimdi 4 mayıs 2014 yılında kına elbisem diye konu açmış, düğün salonunda olmayacak demiş. Oldu değil. 1 gün sonra ağrılı ilişki yazmış ve 3 aylık evliyim demiş. 1 ay sonra bekarım diye konu aşmış.
Benim beynim hata veriyor :KK53:

Belki tanınmamak için tarihleri olayları tutarsız yazıyordur bilemedim ki şimdi. o_O
Bende bi keresinde şehirleri tarihleri farklı yazmıştım tanıdıklar burdadır diye ilk üye olduğum zamanlarda :KK53:

Belki tanınmamak için tarihleri olayları tutarsız yazıyordur bilemedim ki şimdi. o_O
Bende bi keresinde şehirleri tarihleri farklı yazmıştım tanıdıklar burdadır diye ilk üye olduğum zamanlarda :KK53:

Olabilir ama bekarım demesi tuhaf. Ayrıldık aşk acısı çekiyorum demiş evli olduğu dönemde. O ilk zamanlar bana da oluyordu ya artık alıştım. :KK53:

Yani gecenin bu saatinde sırf canımızı sıkmak içinmi açmış bu konuyu üşenmemiş arkadaş gercekten okuyup uyuz oldum ne beddualar saymıştım :D

Ee bune tutarsizlik peki ya bende verip veristiriyodum o kariyla kocasina. İsin garibi konu acmis ortadada yok

kocaya ve kadına epey saydıgım için konu sahibi umarm dogru yazmıştr . iyi niyetle düşünürsem de evlendiği konusundan bir yıl sonra bebeği için konu açmış.yanı o zamanlar tutarlı.o sevgiliden ayrılması konusu bır arkadası ıcın acılmış olabilir.yada arkadası falan açmiştr.burda her şeyi gorduk ımkansz degil.cnku konu sahibinin konuları gayet uzun ıcerıklı.bu saatte akıl sahibi hiç kimse uydurma hikayelerle uğraşmaz diye dusunuyorm.

kocaya ve kadına epey saydıgım için konu sahibi umarm dogru yazmıştr . iyi niyetle düşünürsem de evlendiği konusundan bir yıl sonra bebeği için konu açmış.yanı o zamanlar tutarlı.o sevgiliden ayrılması konusu bır arkadası ıcın acılmış olabilir.yada arkadası falan açmiştr.burda her şeyi gorduk ımkansz degil.cnku konu sahibinin konuları gayet uzun ıcerıklı.bu saatte akıl sahibi hiç kimse uydurma hikayelerle uğraşmaz diye dusunuyorm.

Biz burada aylarca uzun uzun konular açıp , bizi yurtdışında eğitim gördüğüne inandırıp hepimizin yardımcı olduğu birinin sahte olduğunu da gördük.

Erkek olup diş hekimi olup bizi keklemeye çalışanı da gördük. Konu açıyorsa başkasının adına o zaman en başa yazacaktı müneccim değiliz. Ee artık gerçek değilse bile çok güzel bir bahanesi de oldu...

Biz burada aylarca uzun uzun konular açıp , bizi yurtdışında eğitim gördüğüne inandırıp hepimizin yardımcı olduğu birinin sahte olduğunu da gördük.

Erkek olup diş hekimi olup bizi keklemeye çalışanı da gördük. Konu açıyorsa başkasının adına o zaman en başa yazacaktı müneccim değiliz. Ee artık gerçek değilse bile çok güzel bir bahanesi de oldu...

aynen katılıyorum size ama sırf şu saatte konuya sinirlendiğim için bu kadar kafa yordum.yoksa yorum yapar geçerdim. eninde sonunda konu patlat verecektir gerçek değilse.hala yorum yazmaması bile ilginç çünkü.

Bu ne lağana bu ne perhiz derler adama:KK14::KK14::KK14:

Kızlar ağustos 2014 evlilik tarihim.kızım 3 aylık dedim.3 aylık evliyim demedim.bomboş ölü gibiyim diye bir başlık var o yazı arkadaşım için yazılmış diğer başlıklarin hepsini ben yazdım.ara ara gerildik ayrıldık vs.evlilik öncesi olan şeyler tekrar barisildi.onlarla karistirmayin.bu tarihe gore bakın doğru çıkacak. yalan bisey yok gecenin bi yarısı yazdım sonra ağladım ağladım bakamadim tekrar hem görür filan diye hala belli etmedim cunku şimdi De ise gitti yazdım. Zaten hiç uyuyamdim

Ağrılı iliski basligida benim konum değil kızlar unutmusum konuları şimdi bakınca aklıma geliyor.onun dışındakilerin tarihine konusuna bakınca kafanizdaki soru işaretleri gider sanırım.

Çok üzüldüm durumunuza. Ama önce sadece kendinizi ve Bebeğinizin düşünün. Sonra bu iki arkanızdan is cevirdigini düşündüğünüz bu iki insanın aslında ne kadar aşağılık olduğunu. Hiçbir kulturde, dinde mezhepte yeri yok bu yapılanın. Ama önce sakin olarak bi düşünün. İyiden başlayın kötüye doğru gidin. Acaba arkadaş olarak mı görüştuler, yakın arkadaşının mühim bi derdi mi vardı, esin halletmeye çalıştı bi abi olarak. Yok benim başka türlü şüphelerim zaten vardı diyorsaniz, olayı gördüğünüz gibi anlayın. Yanınızda birileri varken yuzlesin..delillerle. .fatura detaylari gibi kesin kanitlarla mesela. Allah güç versin size. Unutmayın Allah burada sizin yardımcınız. .

eşinin savunması nedir peki?
seni bilmem elbette ama ben olsaydım ayrılırdım
böyle bir adama güven olmaz.

arkadas denilen o haspanın haberi var mı ? yoksa eğer eve çagır konus sinirini al..
onu da yapamıyorsan ailesini, evliyse eşini ara söyle.. onun da hayatı darma duman olsun
pislikler
Kimsenin haberi yok daha.delil toplayıp inkar edemeyeceği bi pozisyon olsun istiyorum fatura detayı var elimde sadece onada tlfdan girdim ekran görüntüsü aldim.

Çok üzüldüm durumunuza. Ama önce sadece kendinizi ve Bebeğinizin düşünün. Sonra bu iki arkanızdan is cevirdigini düşündüğünüz bu iki insanın aslında ne kadar aşağılık olduğunu. Hiçbir kulturde, dinde mezhepte yeri yok bu yapılanın. Ama önce sakin olarak bi düşünün. İyiden başlayın kötüye doğru gidin. Acaba arkadaş olarak mı görüştuler, yakın arkadaşının mühim bi derdi mi vardı, esin halletmeye çalıştı bi abi olarak. Yok benim başka türlü şüphelerim zaten vardı diyorsaniz, olayı gördüğünüz gibi anlayın. Yanınızda birileri varken yuzlesin..delillerle. .fatura detaylari gibi kesin kanitlarla mesela. Allah güç versin size. Unutmayın Allah burada sizin yardımcınız. .
Bunları gosterince evet diyeceği bu bi derdi vardı konuştuk diyecek ama asıl olan bu değil eminim çünkü sadece evde olmadığı saatlerde çokta fazla olan bi konuşma var.evet ailecek gorusuyorduk ama aklımda ilk zaman şüpheler vardı.o ikna etti beni sacmalama olamaz böyle dusunme ayıp olur dedi.ben ikna oldum kadınlada yakındım o saatten sonra.ama dusununce herşey apaçık ben inanmak istemiştim sadece

Ben zaten başta suphelendigimden çok girişmek istemiyordum bu aileyle ama bi şekilde ikna etti beni.ama kadın bana benim ona olduğumdan daha yakın davrandı poşet poşet kızıma eşyalar taşıdı gelip evime temizligimi yaptı yemekler yaptı oturduk sofralar kurduk saatlerce konuştuk.ama asıl şey eşimin doğum gününde oldu 2 gün önce pastayı ufleyip dışarı çıktık canlı müzik için şarkıya katılıyor ve kocamin gözünün içine bakıyor benim kocam belli etmemeye çalışıyor.arkadaşıma anlattım fatura detayına bak dedi baktım ama bisey bulamam yoktur diye dusunmustum ama tum sayfalar onun arama kayıtlarıyla dolu beyninden kaynar su döküldü sanki

Tabiki de aklımda gitmek var ama herşey net olsun istiyorum. O kabul etsin ben kadını rezil edeyim bebeğimi de alıp kapıyı çarpıp cikarim. Maddi ozgurlugum var başka yerde baslarim ise ailem sahip çıkar bana.ama ben bunu nasıl atlatirim bilmiyorum bebeğim daha çok küçük onun içinde üzülüyorum esimde çok duskundur bebeğe inanılmaz derecede ne sanıyordu acaba böyle mi sürecekti yıllarca ben bilmeden.bide bugün onlarla dışarı çıkalım dedi bana

Ben zaten başta suphelendigimden çok girişmek istemiyordum bu aileyle ama bi şekilde ikna etti beni.ama kadın bana benim ona olduğumdan daha yakın davrandı poşet poşet kızıma eşyalar taşıdı gelip evime temizligimi yaptı yemekler yaptı oturduk sofralar kurduk saatlerce konuştuk.ama asıl şey eşimin doğum gününde oldu 2 gün önce pastayı ufleyip dışarı çıktık canlı müzik için şarkıya katılıyor ve kocamin gözünün içine bakıyor benim kocam belli etmemeye çalışıyor.arkadaşıma anlattım fatura detayına bak dedi baktım ama bisey bulamam yoktur diye dusunmustum ama tum sayfalar onun arama kayıtlarıyla dolu beyninden kaynar su döküldü sanki

Suphelenmekte hakliymisiniz o zaman. Eşinizin gözünün içine bakması ne ya şarkı söylerken. suan parcalayasim geldi bile bile sinsice yaklaşmış. Hain die buna derler.. çok zor bi durum.temkinli olarak hareket edin bence.

Back
X