- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyden önce delil topla ve o şıllık kariyi yol hirsini al önce bi dov güzelce kır ağzını burnunu sonra ailelere açıkla ve boşa o şerefsiz herifiKızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil
hattı neBu arada ayrıntılı faturaya nerden bakiyorsunuz ya.. ben bilmiyorum böyle bakılan biyer. Mail de falan mı oluyor
Trcll canm :)hattı ne
Trcll canm :)
Bir arastirayim saoleşinin telefonunda turkcell hesabım programı varsa
ordaan bakabilirsin
Kızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil
Evinizden cikmayan derken
evli bi ciftin evine oyle surekli yatak atmis gibi rahatca girip cikanlari anlayamiyorum
Sokmayin kardesim
bazen resmen kasiniyirsunuz
babanizin kizimi
bu nasil guvence
Bende anlamadim yaf nasil oluyo kiYalnız haziran 2014 te sevdiğimden ayrıldım ikimiz de bekarız diye konun var. Ama daha öncesinde 3 aylık evliyim yazmışsın onu anlamadım canım.
Diğer mevzuya gelirsek, eşin bildiğini biliyor mu ve arkadaşı olacak o kadınla yüzleştin mi