En yakın arkadaşınızda affedemeyeceğiniz tek hata nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi angel_34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angel_34

Ziyaretçi
herkese merhabalar ben dostluğa arkadaşlığa inanılmaz derecede önem veririm ve bu konuda fazlasıyla seçiciyimdir.Tabiri caizse gerçekten inandığım güvendiğim dostum arkadaşım için sonuna kadar giderim her konuda yanında olurum ama herkesin affedemeyeceği şeyler vardır bunu sizlerle paylaşmak fikirlerinizi almak istedim
benim affedemeyeceğim tek hata ikiyüzlülük...
ya sizlerin ???

katılıyorum size...
riyakar insandan nefret ederim....

önemli birşeyleri bılmesı ve bana aktarmaması...
bu sebepten bırkac arkadaşımı sıldım gıbı bırşey...

Benim için dostluklar çok önemli,arkamdan iş çevirmesini asla affetmem,zaten dostum değilmiş derim..

bende arkadaşlar gibi düşünüorum.arkamdan atması yüzüme gülmesi.bunu asla affetmemlmaz:

ufacık bir yalanı iki yüzlülüğü dengesiz davranışı olduğu an bir daha gözüme görünmesin... sanırım ben biraz mükemmelliyetçiyim... hata toleransım sıfır.

sınırlarımın geçilmesi.

Ben affedici bir insanın . ınsanları affederek aslında hep kendimi dahada özgür bıraktığımı düşünürüm Ve insanlara yaptıkları hatalara hep bu gözle bakarım affetmedim her insan yüreğimin sırtına koyduğum ve hep taşımakta zorlandığım bir yük gibi gelir. Bu nedenle hatalar hep bizim içindir der ve gerçekten yüreğimden affederim.Bunu çok kinci olduğum için öğrenmek zorunda kaldım.Özgür olmak ,huzurlu olmak için öğrenmek zorunda kaldım .
Ama hala affetmeyi öğrenemediğim bir şey kaldı. O da insanların beni salak yerine koyma çabası öyle ya da böyle yalanla dolanla . iyi niyet ya da kötü niyetle arkamdan iş çevirildiği zaman Bana anlamayacağımı düşünerek oyunlar oynandığında çok bozuluyorum ve o insanıda hiç tanımamış kabul ediyorum arkamı dönüp gidiyorum .

dostum dediğim insan her zaman yanımda olmalı.Eğer en mutlu veya en üzüntülü günümde yanımda değilse tabi keyfi olarak on an silerim ve sildim deklava:

kıskançlık ve riyakarlık affedebileceğim şeyler değil..

maddi ve manevi olarak kullanılıyor olmak canımı sıkar o kişiden buz gibi soğurum..
bir de sürekli ağlayan hayatında halledemediği yoluna sokamadığı dertleri yüzünden hep bi sorunu olan bana negatif veren insanları hayatıma sokmam...

yalanı affetmem ama yalana bağlı yinede. söylediği yalana göre değişir belki o an zorunda kalmış ve mantıklıysa belki affedebilirm sonuçta bizlerde yeri gelince yalan söylemek zorunda kalabiliyoruz iki yüzlü ve sevgilime&eşime yazan arkadaşı ya da dostumu asla ama asla affetmem!

Beni aslında hiç anlamamış olan bir çok kişiyi sildim hayatımdan..
Hee bir de beni aptal yerine koyan insanı..:umursamaz:

paylaŞılan sırlar vardır dostlar arasında........

Gın gelır bunlar aÇıga Çıkar sa.....sırrımı saklamayıp....yayarsa....yanı bır Şekılde dost gÖrÜnÜp arkamdan vurursa...

Hem dostluktan hem ınsanlıktan sılerım.........

benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenler yani ikiyüzlüler,maddi ve manevi olarak iyi niyetimi süistimal eden kişiler,kıskançlığını kötü yönde kullanan kişiler...bu kişileri arkadaşlıkdan dostlukdan hayatımdan silerim....
zaten yıllardır hayatımda ayıklanmış kişiler vardır....dostum azdır ama özdür...:1closedeyes:

yalan soyleyen,ikiyüzlu, cıkarcı ve arkamdan iş cevırmesi bu insanları hayatıma sokmam silerım sonsuza kadar .

Oncelikte cok guzel bir konuya deyinmisin arkadasim;
Dedikoducu, sevimli ve samimi gibi gorunup ,arkadandan is ceviren, bencil, negatif kiskanc , menfaatci ....biriyle arkadas olmaktan kacinirim. Ben pozitif ten yanayimdir hep. Kincilikte cok iyi bisey diildir, insanlarin hatalari olabilir, herkez dortdortluk degildir.oyuzden bir kisi bir hata yapti diye ona ikinci sans vermemek olmaz.
Dost luk ise bambaska bisey, eger derdini anlatabiliyorsan, iyi zamaninda ve kotu zamaninda yaninda olmasa bile sana destek veriyorsa bence dostluk budur..

bılgısını benle paylasmaması,bana donut vermemesı
paylasımcı olmaması zaten arkadasım olamayacagı anlamına gelır arkadaslık paylasmaktır.
ve de ıkıyuzlu olması.sadece kendını dusunerek benı kullanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…