En yakın arkadaşınızda affedemeyeceğiniz tek hata nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi angel_34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkamdan iş çevirmesi,beni aptal yerine koymaya çalışması,yalan söylemesi

iftira...

Ki affetmedim de zaten...direkt şutklava:

beni hiiiççç tanımamış ve anlamamış olduğunu anladığım an biter...
bitirdim...

beni aptal yerine koyması yeterli bir sebep ki içine bicok sey girebilir bunun gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

arkadaşım çok ama dostum bi tane.o da çocukluk arkadaşım.herşeyimi bilir.sanırım bana ihanet eder ve sırlarımızı açarsa;bir de hiç ondan ummayacağım bir davranıs olursa onu asla affetmem.sanıyorum silerim hayatımdan.bu konuda çok katıyım ben.lmaz:

BENCİLLİKKK bu aralar bu durumla cok karsılasır oldum nefret ediyorum kendi cıkarı icin yüzüne maske takan insanlardan :mymeka: hele de bu insanlar ömür boyu görüsmek zorunda kaldıgınız kisilerseee işin icinden cıkmak daha zor :çok üzgünüm:

nankorluk ve ihanet bitirir onu !
benim ona yapmadıklarımı onunda bana yapmaması lazım ...

Yüzüme gülüp arkamdan konuşmasını kabul edemem. Ve sırlarımı eğer onunla paylaşmışsam onun da başka birine anlatmasını affedemem.

Yüzüme gülüp arkamdan konuşmasını kabul edemem
sevgilimi ayartmaya çalışmasını affedemem.
çıkarcı olmasını affetmem.

Tahammül edemeyeceğim şey yalan ve samimiyetsizlik.Sevdimmi tam severim.Sildimi bir kalemde maalesef.Affetmem çok zor olur........:umursamaz::umursamaz:

ikiyüzlülük ve ihanet ............
asla affetmem
bırde benı cekemdıgını acıkca soyleyen 7 senelık dost bıldıgım bır sahıs vardı sıldım o gun

En yakın arkadaşımsa, yalan söylememeli, beni hiçbir konuda kullanmamalı ve her konuda dürüst olmalı..

Bunların biri ihlal edilirse, en yakın arkadaşım olmaktan çıkar, artık benim için sıradan bir insan olur ya da o da olamaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…