En yakın arkadaşınızda affedemeyeceğiniz tek hata nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi angel_34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalan soylemesi ... kaç yıllık olursa olsun biter benım için..

arkamdan konusması
benim art niyetli konusuldugum ortamda benim adımın gecilmesine izin vermesi halinde
dostlugumuz biter

beni kullandığını hissettiğimde....aptal yerine koyduğunda ...
fakat bunlar bir yana birgün en yakın arkadaşlarımdan birinin eşimin gözlerine son derece cilveli baktığını gördüm...üzerinde durmadım aradan zaman geçti yine aynı şekilde karşılaştık ve ben aynı şeyi fazlasıyla yine gördüm...eve geldiğimizde emin olmak için eşime sordum ...eşimde evet öyle ben rahatsız olmaya başlamıştım zaten dedi...vee kardeşim kadar sevdiğim birçok şeyi paylaştığım arkadaşımı sildim...
bu olay hepsinden daha ağır geldi...yani insan herşeyini paylaşabiliyor fakat eşini asla ..bunun affetmesi özür dilemesi arkadaşlığın sürdürülmesi diye bişeyi yokbuyrunnnnnnnnn

ayy Canim benim, gecmis olsun.. En yakin arkadasinin bunu yapmasi cok uzucu..

kolay kolay kimseye dostum demem.dostum sayılıdır zaten.onlarla uzun senelerdir görüşürüm. sınırlarım vardır benim de. bir çok şeyi affedemem.affedici değilimdir pek.yalan,riyakarlık bir kaçı.

ıhanet... Herşeyi sineye çekebilirim ama bunu asla. Allah kimsenin başına vermesin.

yalan ve sevdigime göz koyması .. 2.sinide affetmedim . sildim .

şuna artık şu yaşımda karar verdimki özellikle de evlendikten sonra..dostlukta yalan arkadaşlık da yalan..hiç gerçek dost yok..sadece etrafında kalabalık olsun istersen git görüş..artık hiçbiryle de görüşmüyorum zaten..benim gerçek dostum hiç olmamış ben sadece kendimi kandırmışım..hiç kimseye güvenmiyorum ve herkesin deli gibi birbirini kıskandığını ve aşırı derecede bencil olduğunu düşünüyorum..

vefasizligi..
yillar gecti affetmedim de zaten.

iyi bir arkadaş iyi günde mi yanınızda olmalı kötü gününüzde mi ben hep kötü gün dostu iyidir derdim ama kötü günde yanımda olanlar iyi günümde yanımda olmayınca fikrim değişti. demek ki iyi günümü paylaşmaktan yerindiler kötü günümde yanımda olup derdimi paylaşırmış gibi yapıp benim gözyaşlarımla mutlu oldular enteresan değil mi? mutlu günümü görüp yokolanlara canınız saolsun diyorum güle güle arkadaşım sandığım en yakınımda olup en uzak olanlar. varlığınız birşey vermedi yokluğunuz beni külfetten kurtardı. ama öğrendim ki yakınımda olanlar en tehlikelileriymiş.

malesef bircok insanda merhamet kalmadi..

Aptal yerine koymaya çalışması,benim için önemli olan veya zor olan günlerimde yanımda olmaması,ben üzülürken sana ihtiyacım var dediğimde onun başkalarıyla gezip eğlenmesi ve gelemiyorum demesi kardeşim gibi sevdiğim insanı affedemememe yol açtı... bir sene geçti affedemedim,görüşmüyorumda zaten artık onla işim olmaz sengözlerimebaksanab

En tehlikeli grup bu..kötükedihüso :tomato:
Yalancılık,vs..bunun yanıında hafif kalıyor...

içten pazarlıklı fesat olıcak bakışından bile anlarım insanı.yalan olmıcak .ona söylediğim birşeyi başkasından duymıyacağım bide

en yakın arkadaşım dediğim kişi benim en zor zamanımda yanımda deilse, diğer insanlardan farkı kalmaz benim için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…