- 25 Aralık 2014
- 8.202
- 27.790
- 748
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ben de size
edebiyata da basladik onu unutma ben o olaylari biliyorum unutmadim asla da unutmam :)))
ee napabilirim boyle bir yoruma kb amaNeden saplantisiz saygili biri oldugum icin mi? :) Hastalikli bir durum bu biliyorsunuz degil mi?
ee napabilirim boyle bir yoruma kb ama
kiz olana cok demiyorum cunku hep birlikteyiz onu cok sevyorum ama erkek olan benden baya uzaktaaaaaaBu düpedüz kıskançlık ve bencillik yapayalnız kalacaksın en sonunda bir gün herkes gözünü açacak
Elin kızına çocuğuna onla görüşme bunla görüşme diyecej kadar ne yaptın geçimlerini mi sağladın öyle bile olsa annemiz babamızı karıştırmıyoeuz bu konulara
Yarın bi sevgili bulur, evlenir, iki arkadaşınızı da bırakırsınız. Onlar da anlarlar sizi dinleyerek ne kadar büyük hata yaptıklarınıMerhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn
Ozamanlar kampanya varmis bir alana bir bedava diyeOnlar 2. alamıyorsa senin niye 2 kankan var ponçik?
yapmayacak ve karsi benden hoslanacakbu çocuk bir gün evlenecek, karısı senden hoşlanmayacak ve bu çocuk senle görüşmeyecek seni hayatından çıkaracak. buna hazırlıklı ol.
hayir kardes gibiyizMesajların hepsini okuyamadım, yazıldı mı bilmiyorum ama erkek arkadaşınız için konuşuyorum siz ona aşık olmasanız bile o size karşı bir şey hissetmeseydi emin olun "arkadaşınla buluşma" dediğinizde sizi dinlemezdi. Bi de bu yönden bakın olaya. Ayrıca kız erkek fark etmez kusura bakmayın ama ne münasebet bir arkadaşım bana buluşma dediği için başka bir arkadaşımla yaptığım planı bozcam. Saçma yani
Sorun sende değil ki senin isteklerini yapan arkadaşlarında. Biri bana şununla görüşme diyecek “Hop! Sen kimsin de bana karışıyorsun” derim ve arama mesafe koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?