En yakin erkek arkadasimi kisitliyorum ve bu huyumdan vazgecmek istiyorum :(

edebiyata da basladik onu unutma ben o olaylari biliyorum unutmadim asla da unutmam :)))

17 yaşında, kendini dünyanın merkezinde zanneden birisi ile karşılıklı atışmaya girmek, kendime yapacağım hakaret olur ablacığım; bu yüzden durumunu söyleyip çekiliyorum. Kıskançlığın patolojik boyutta ki salt abini yengenden kıskanıyorsun diye yalan söyleyip ayırıyorsun. Bu zaten senin ne derece takıntılı ve bencil birisi olduğunun göstergesi, arkadaşlarını da yakın markaja almışsın; nasıl olsa millet, yalancılığa ve iftiraya varan söylemlerden çekinmeyerek insanları kendi çevresinde hastalıklı bir biçimde tutmaya çalışan birinin varlığına uyanacak, o zaman yalnız kalınca bu söylediklerimi bol bol düşünme fırsatın olur. Geciktirmeden tedavini ol, geçmiş olsun.

ee napabilirim boyle bir yoruma kb ama

Senin icin soyledim kisitlarsan bu kadar cevrende kimse kalmaz cunku herkesin kisisel bir hayati var cnm. Senin sevgilin oldugunda onlarla dogru durust ilgilenmedigini göreceksin. Buarada hic kimse sonsuza kadar yanimizda kalmaz guclu ve tek kalmayi da ogreneceksin.

Bu düpedüz kıskançlık ve bencillik yapayalnız kalacaksın en sonunda bir gün herkes gözünü açacak
Elin kızına çocuğuna onla görüşme bunla görüşme diyecej kadar ne yaptın geçimlerini mi sağladın öyle bile olsa annemiz babamızı karıştırmıyoeuz bu konulara

kiz olana cok demiyorum cunku hep birlikteyiz onu cok sevyorum ama erkek olan benden baya uzaktaaaaaa

bu çocuk bir gün evlenecek, karısı senden hoşlanmayacak ve bu çocuk senle görüşmeyecek seni hayatından çıkaracak. buna hazırlıklı ol.

Hiç sevmediğim arkadaş modeli. Sizin gibi bir arkadaşım vardı, bir kere patladıydım. Sonra arkadaşlığımı bitirdim. O ne öyle ya, gözü kara aşıklar gibi, ille de benimsin, başkası olamaz falan.

Sizlerin psikolojik problemleri var. Bağımlı mısınız, takıntılı mısınız, özgüven mi yerlerde, artık her neyse... Tedavi olun. Yoksa çevrenizde 1 kişi bile kalmaz. Hayır, arkanızdan da küfrederler adınızı anarken.

Yarın bi sevgili bulur, evlenir, iki arkadaşınızı da bırakırsınız. Onlar da anlarlar sizi dinleyerek ne kadar büyük hata yaptıklarını

Ozguvensizlik.. berbat bi iliski..

Bence arkadaşlarında sende hepiniz sıkıntılısınız
Yani hiçbiriniz normal değilsiniz su anlattıklarında
Yanlış anlama tabi ki, durum komik geldi sadece, yaş kaç kuzum..
Geçer geçer..

Mesajların hepsini okuyamadım, yazıldı mı bilmiyorum ama erkek arkadaşınız için konuşuyorum siz ona aşık olmasanız bile o size karşı bir şey hissetmeseydi emin olun "arkadaşınla buluşma" dediğinizde sizi dinlemezdi. Bi de bu yönden bakın olaya. Ayrıca kız erkek fark etmez kusura bakmayın ama ne münasebet bir arkadaşım bana buluşma dediği için başka bir arkadaşımla yaptığım planı bozcam. Saçma yani

hayir kardes gibiyiz

özgüven problemin var, bulduğuna yapışan erkek arkadaşına dünyayı dar eden bir tip oluyorsundur muhtemelen sevgilin varken. özgüven sorununu çözersen bu durum da düzelir. birine benden başkasıyla görüşmeyeceksin demek, görüşünce tedirgin olmak, küsmek senin başkalarına tercih edilme korkundan kaynaklanır. kimseye hayatı dar etmeye arkadaşlarını kısıtlamaya hakkın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…