• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakin erkek arkadasimi kisitliyorum ve bu huyumdan vazgecmek istiyorum :(

Şımarıklık.
Ne demek abiyi de sevgilisinden ayırmak.
Bir senin için mi dönüyor dünya?
Destek mi alırsın ne yaparsın bilmem. Ama saçmalamaktasın.
Etrafında kimse kalmayınca çok üzülürsün.
Kedine gelmen lazım.

Düşman başına arkadaş dedikleri sensin konu sahibi:D
Okurken konudan kaçasım geldiiii.

"Daha çok arkadaşlarınız neden böyle neden" diye takıldım ben.

Abinizle yengeniz yalanınız yüzünden boşandılar mı? Eğer öyleyse bunu “marketten ekmek aldım” rahatlığıyla nasıl söyleyebiliyorsunuz, şaşırdım.

Yirmili yaşlara kadar insanların çocuk olduğunu ve yaptıklarının mazur görülmesini savunan biri olarak, sizin olayınızda savunulacak taraf bulamadım. Bu, yaş küçüklüğünün getirdiği bilmemezlikten öte bir şey. Kötü niyet deyip sizi kırmak istemiyorum. Ama lütfen uzman yardımı alın.

Merhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn
Sevgili yap geçer :KK76:

Abinizle yengeniz yalanınız yüzünden boşandılar mı? Eğer öyleyse bunu “marketten ekmek aldım” rahatlığıyla nasıl söyleyebiliyorsunuz, şaşırdım.

Yirmili yaşlara kadar insanların çocuk olduğunu ve yaptıklarının mazur görülmesini savunan biri olarak, sizin olayınızda savunulacak taraf bulamadım. Bu, yaş küçüklüğünün getirdiği bilmemezlikten öte bir şey. Kötü niyet deyip sizi kırmak istemiyorum. Ama lütfen uzman yardımı alın.
sevgililerdi bosanma felan yok

Gitmeyeceksin diyorsun o da gitmiyor.
İçten içe kıskanmayı , paylaşmak istememeyi anlarım fakat bu başlı başınca şımarıklık.

çocuk üzerinde hiçbi hakkın yok kusura bakma. her dediğini yapıyosa senden hoşlanıyo büyük ihtimal. ama öyle değilse yarın bi gün sevgilisi olduğunda evlendiğinde karşıdaki kız senin bu tavırlarını kabul etmez söylim.

Bu geçici bir şey diyecegiz de ergensin kisilik böyle sekillenip kalirsa ne olacak . Biraz arkadaşlarindan uzaklaş kendinle kal kimseye karişmamayi dene .

Bir gün vazgecerler senden bu huylarindan dolayi hakli olarak , o zaman sorunlarin daha çok artar .

Back
X