- Konu Sahibi limonbanyosu
Yat uyu büyü geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili yap geçerMerhaba bunu yazip yazmamak konusunda cok kararsizim ama yazicam benim cok yakin bir erkek arkadasim var ama ben bu cocugu surekli kisitliyorum mesela o su arkadasimla bulusucam diyo olmaz diyorum neden diyor sen benim kankamsin diyorum tamam diyor bulusmuyor ama sonra cok uzuluyorum ona boyle yaptigim icin sonra bana mesaj atmiyo diye darliyorum bunaltiyorum ama elimde degil cok kiskancimdir en yakin kiz arkadasimida darlarim benden baska birilerilye takilamalarini istemiyorum ikisinide cok seviyorum bu huyumdan biktim cocuk benim yuzumden hayatini yasayamiyor onunla ne zaman buluşsak yanimdan ayirmiyorum en yakin kiz arkadasimida oyle neden boyleyim nedenn
sevgililerdi bosanma felan yokAbinizle yengeniz yalanınız yüzünden boşandılar mı? Eğer öyleyse bunu “marketten ekmek aldım” rahatlığıyla nasıl söyleyebiliyorsunuz, şaşırdım.
Yirmili yaşlara kadar insanların çocuk olduğunu ve yaptıklarının mazur görülmesini savunan biri olarak, sizin olayınızda savunulacak taraf bulamadım. Bu, yaş küçüklüğünün getirdiği bilmemezlikten öte bir şey. Kötü niyet deyip sizi kırmak istemiyorum. Ama lütfen uzman yardımı alın.
17Kaç yaşındasın canım
yo gayet de ozguvenliyimdkrÖzgüven eksikliği
Valla senin gibi biri beni sevsin istemem benhuyum cok kotu dimiama napiyim ikisinide cok seviyorum
kesinbüyüyünce geçer