En yakinindakinden Esini kiskanmak! Delilik mi bu?

misspurple

Hayati cok ciddiye almayin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
144
98
13
Kizlar bu konuyu acip acmama arasinda cok kararsizdim ama dertlesmeye ve yardima ihtiyacim var.
Cogunuz beni topa tutacaksiniz eminim ama beni bi dinleyin...
Esimi cok asiri kiskaniyorum. Bugune kadar ki tartismalarimizin hemen hemen tamami kiskancliklarimdan kaynaklandi.
Fakat ilk defa bu kadar yakinimdan birinden kiskandim.
Son zamanlarda ablamin davranislarinda degisiklikler sezdim. (Ablamla ilişkim çok sıkı fıkı değildir bu arada kendimi bildim bileli,hep mesafeliyiz) Ya da husnukuruntu yapiyorum. Bana hep cok sanslisin diyor, cok dusunceli esin diyor, esimle yururken aramiza girip yuruyor bazen, esimin yurtdisina gittigi bir ulkeyle ilgili arastirmalar yapiyor, esimin dogum yeriyle ilgili en detayina kadar arastirma yapiyor.. Son damla ise su oldu, ayri sehirdeydik esimle ve ikimizin oldugu sehirde de deprem oldu, benim durumumu sormak yerine esimin durumunu sordu nasil iyi mi vs... Daha fazla uzatmak istemedigim icin ornekleri az ve kisa tuttum.
Ben zaten normalde de esimi cok kiskanan biriyim, bi cogunuza gore hastalik denilebilecek boyutta belki de ama bunlar normal mi ya? Yine mi sorun bende ve benim abartmalarimda??

Normal degil bence ablana dikkat et.Hayir araya girip yurumesi ne demek ayrica eşinin dogumundan ona ne?

Tamamen merak olabilir. Bir şehir ya da ülke adı duyunca araştırırım ben de nesi meşhurmus nasıl bir yermiş vs diye. Deprem olayında da sizinle telefonda konuşuyor zaten iyi olduğunuz belli, konuşmadığı kişiyi sorması normal değil mi? Daha net örnekler varsa onları yazın isterseniz. Bunlar yeterli değil. Hele ki aşırı kıskanç biriyseniz abartıyor olabilirsiniz. Ha ben kendi kardesimden suphelenmem o ayrı, ama herkesin aile ilişkileri bir değil.

Sorması nasıldı? Telefonda mı konuşuyordunuz yoksa whatsapp gibi bir yerden mesaj yoluyla mı sordu? Çünkü konuşurken sorduysa zaten iyi olduğunuzu anladığından direkt eşinizi sormuş olabilir.

aşırı kıskanclık size yapılsa sizi de darlar ki zaten siz bunun farkındasınız bunu bi kenara bırakalım...
Bu dünyada her şey mümkün. Kardeşinizin davranışları eşinize ilgi duydugu yönünde değil ama sizi delirtme yönünde gibi hissettim ben.
Asla eşinizden hoşlanmaz , insan kardeşinin eşine ilgi duyar mı canım diyemiyorum, duyar.
Nazan Öncel'in ablası kadının kocasıyla kaçmış diye biliyorum.
Dikkat diyeyim.

Nazan Öncel evlenmişti ablasının eşiyle. Olabiliyor böyle şeyler maalesef.

Whatsappdan yazisirken sordu. Esimi sordu once deprem olmus x sehrinde nasil iyi mi diye. Dedim iyi, sen onu sormadan once beni sorsana burda da oldu deprem oldu dedim. Evet internetten gordum iyisindir diye sormadim dedi. Sadece bu kadar.
Auri

Sizinle konuşurken iyi olduğunuzu anladı zaten eşinizle konuşmadığı için size sormuştur ne var bunda.. Ablanız yaa o sizin! bu kadar hastalıklı sevmeyin! Kıskançlığın da bi sınırı var!

Eşinin olduğu ülkeyi araştırdığını nereden biliyorsun ki sonuçta yanında değil ki ablan. Sana ben onun olduğu ülkeyi araştırdım mı diyor. Ya da ayrı şehirlerde aynı anda nasıl deprem oluyor onu da anlamadım pek sık görülen bir şey değil bu yani biraz kendinizi burada eleştirilerden korumak için yazıyorsunuz gibi geldi bana çünkü aynı anda iki farklı şehirde deprem olması çok olası bir şey değil hadi oldu diyelim siz nerdeydiniz eşiniz neredeydi belki oradaki daha şiddetliydi. Öncelikle eşinize güvenmelisiniz ablanız ne yaparsa yapsın eşinize güvenseniz bunlar aklınıza bile gelmez ancak ilk değilmiş daha önce de kıskaçlıklarınız olmuş başkalarından ve olacak böyle evlilik yürümez.

İnanin bunu daha hic kimseyle paylasamadim. Anlatamadim kimseye. İcim icimi yiyiyor kac aylardir. Kalbim gum gum surekli.
Acaba diyorum yine mi sacmaliyorum, yine mi abartiyorum...
Esime guvenim sonsuz, Allah seytana uydurmasin ama iste huyum canim cikmadan cikmayacak heralde.

Aynen arkadaşa katiliyorum

Whatsappdan yazisirken sordu. Esimi sordu once deprem olmus x sehrinde nasil iyi mi diye. Dedim iyi, sen onu sormadan once beni sorsana burda da oldu deprem oldu dedim. Evet internetten gordum iyisindir diye sormadim dedi. Sadece bu kadar.
Sadece laf olsun mhabbet olsun diye sormuş da olabilir. Gerçekten merak etmiş de olabilir, sonuçta onun da kardeşi sayılır, ben kötü düşünmezdim bunu sordu diye.
Eşinize bişeyler hissetse, hayranlık beslese, az çok huyunuzu da biliyordur kardeşiniz sonuçta, bunu ayan beyan yapacak değil ya, sizin yanınızda lafını bile açmazdı bence.

Sizin farklı modeliniz bir görümcem var. Kızıma hamile kaldığımda halasına çekmesin diye dua ettim. Çünkü halası aşırı kıskanç olduğu için sürekli vesveseyle yaşıyor. Sadece kendini değil etrafındakileride mutsuz huzursuz ediyor.

Ben kendi ablalarımdan beklemem ama herkes ablalarım gibi değil.
Demekki siz bekliyorsunuz ki şüpheleniyorsunuz. Bir de ablanız evli değil mi? Başka neler olmuştu?

Okumaya basladigimda ya insan ablasini kiskanir mi yok artik falan diyordum ki verdigin ornekleri gorunce sanki dikkat edilmesi gereken biri gibi gordum ablani.

Ne demek sen iyisindir diye x i sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…