- 15 Aralık 2016
- 144
- 98
- 13
- Konu Sahibi misspurple
-
Eşinin olduğu ülkeyi araştırdığını nereden biliyorsun ki sonuçta yanında değil ki ablan. Sana ben onun olduğu ülkeyi araştırdım mı diyor. Ya da ayrı şehirlerde aynı anda nasıl deprem oluyor onu da anlamadım pek sık görülen bir şey değil bu yani biraz kendinizi burada eleştirilerden korumak için yazıyorsunuz gibi geldi bana çünkü aynı anda iki farklı şehirde deprem olması çok olası bir şey değil hadi oldu diyelim siz nerdeydiniz eşiniz neredeydi belki oradaki daha şiddetliydi. Öncelikle eşinize güvenmelisiniz ablanız ne yaparsa yapsın eşinize güvenseniz bunlar aklınıza bile gelmez ancak ilk değilmiş daha önce de kıskaçlıklarınız olmuş başkalarından ve olacak böyle evlilik yürümez.
Aynen arkadaşa katiliyorum
Kiz zaten kıskançmisspurple tvde bir programk vardi aile danismanini arayip ablamla esimi bizim yatagimizida yakaladim vs diye
Youtubeden izleyebilirsin. Sen dikkatli ol ablan supheli
İzlesin de temkinli davransin diye dedim burda konu acan da vardi ablasiyla esi birlikte olan valla olabilir ben ablasindan biraz suphelendimKiz zaten kıskançiyice mahvolacak super örnek
ya arkadasim elestirilmekten korksam neden konu acayim, kendimi korumaya alacak herhangi bir farkli beyan yok. ne yasadimsa ne hissettimse aynen dogru duzgun paylastim.
benim bulundugum yerde iki uc gun gecmeyen deprem oldu, esimin oldugu yerde de ayni sure zarfinda sadece bir gun deprem oldu. neden yalan soyleyeyim size?? uyduracak olsam bu konu mu kaldi uyduracak?
arastirmasina gelince de keyfi bi arastirma degil, bilimsel bir arastirma icin onca ulke arasindan benimkinin ulkesini tercih etti. olay bu
abla kardeş aynı kişiye aşık v.s. dizilerinden uzak durun birazWhatsappdan yazisirken sordu. Esimi sordu once deprem olmus x sehrinde nasil iyi mi diye. Dedim iyi, sen onu sormadan once beni sorsana burda da oldu deprem oldu dedim. Evet internetten gordum iyisindir diye sormadim dedi. Sadece bu kadar.
Auri
Aynen canim RABBİM başa vermesin ama hersey olabilir ben de suphelendim hafiften, o araya girip yürümeye cok takildim :Sİzlesin de temkinli davransin diye dedim burda konu acan da vardi ablasiyla esi birlikte olan valla olabilir ben ablasindan biraz suphelendim
Ohoo bilimsel arastirmaymis, ne var ki bunda o zaman? Abartmissiniz. Etrafında bilen biri olduğu için o ülkeyi seçmiştir gerekirse sorarım diye ya da cidden ilgisini çekmiştir. Ülkeler eşinizin tek elinde değil neticede. Oraya ilk giden de eşiniz değildir.ya arkadasim elestirilmekten korksam neden konu acayim, kendimi korumaya alacak herhangi bir farkli beyan yok. ne yasadimsa ne hissettimse aynen dogru duzgun paylastim.
benim bulundugum yerde iki uc gun gecmeyen deprem oldu, esimin oldugu yerde de ayni sure zarfinda sadece bir gun deprem oldu. neden yalan soyleyeyim size?? uyduracak olsam bu konu mu kaldi uyduracak?
arastirmasina gelince de keyfi bi arastirma degil, bilimsel bir arastirma icin onca ulke arasindan benimkinin ulkesini tercih etti. olay bu
AminAynen canim RABBİM başa vermesin ama hersey olabilir ben de suphelendim hafiften, o araya girip yürümeye cok takildim :S
Gülden kkaraböcek de eski arabekscilerden ablası nese karabocek in kocasıyla evlenmisti. Hatta ssarkisi da vardi, makale iicin arastirmistim. Ama evlisin, adli sarkiyi enistesine yazmis.Aminbirisi de yazmis nazan oncel ornegini vermis unlulerden de cok vardi enistesiyle evlenen bir ara onedioda gormustum
gel sen onu bana sorO degil de ben de burdaki sorunlari okudukça iyice paronayak oldumkendimi de alamıyorum sürekli okuyup düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?