- 15 Aralık 2016
- 144
- 98
- 13
- Konu Sahibi misspurple
Eşinin olduğu ülkeyi araştırdığını nereden biliyorsun ki sonuçta yanında değil ki ablan. Sana ben onun olduğu ülkeyi araştırdım mı diyor. Ya da ayrı şehirlerde aynı anda nasıl deprem oluyor onu da anlamadım pek sık görülen bir şey değil bu yani biraz kendinizi burada eleştirilerden korumak için yazıyorsunuz gibi geldi bana çünkü aynı anda iki farklı şehirde deprem olması çok olası bir şey değil hadi oldu diyelim siz nerdeydiniz eşiniz neredeydi belki oradaki daha şiddetliydi. Öncelikle eşinize güvenmelisiniz ablanız ne yaparsa yapsın eşinize güvenseniz bunlar aklınıza bile gelmez ancak ilk değilmiş daha önce de kıskaçlıklarınız olmuş başkalarından ve olacak böyle evlilik yürümez.
Aynen arkadaşa katiliyorum
ya arkadasim elestirilmekten korksam neden konu acayim, kendimi korumaya alacak herhangi bir farkli beyan yok. ne yasadimsa ne hissettimse aynen dogru duzgun paylastim.
benim bulundugum yerde iki uc gun gecmeyen deprem oldu, esimin oldugu yerde de ayni sure zarfinda sadece bir gun deprem oldu. neden yalan soyleyeyim size?? uyduracak olsam bu konu mu kaldi uyduracak?
arastirmasina gelince de keyfi bi arastirma degil, bilimsel bir arastirma icin onca ulke arasindan benimkinin ulkesini tercih etti. olay bu