• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakinindakinden Esini kiskanmak! Delilik mi bu?

Eşinin olduğu ülkeyi araştırdığını nereden biliyorsun ki sonuçta yanında değil ki ablan. Sana ben onun olduğu ülkeyi araştırdım mı diyor. Ya da ayrı şehirlerde aynı anda nasıl deprem oluyor onu da anlamadım pek sık görülen bir şey değil bu yani biraz kendinizi burada eleştirilerden korumak için yazıyorsunuz gibi geldi bana çünkü aynı anda iki farklı şehirde deprem olması çok olası bir şey değil hadi oldu diyelim siz nerdeydiniz eşiniz neredeydi belki oradaki daha şiddetliydi. Öncelikle eşinize güvenmelisiniz ablanız ne yaparsa yapsın eşinize güvenseniz bunlar aklınıza bile gelmez ancak ilk değilmiş daha önce de kıskaçlıklarınız olmuş başkalarından ve olacak böyle evlilik yürümez.

Aynen arkadaşa katiliyorum

ya arkadasim elestirilmekten korksam neden konu acayim, kendimi korumaya alacak herhangi bir farkli beyan yok. ne yasadimsa ne hissettimse aynen dogru duzgun paylastim.
benim bulundugum yerde iki uc gun gecmeyen deprem oldu, esimin oldugu yerde de ayni sure zarfinda sadece bir gun deprem oldu. neden yalan soyleyeyim size?? uyduracak olsam bu konu mu kaldi uyduracak?
arastirmasina gelince de keyfi bi arastirma degil, bilimsel bir arastirma icin onca ulke arasindan benimkinin ulkesini tercih etti. olay bu

Yani ablan da olsa mesafeli olmalı, sonuçta herşey olabilir belki kuruntudur belki degildie ama davranıslari da normal sayilmaz.

ablan da dahil çevrendeki tüm kadınlar eşine aşık bence, hatta fazla anlatma bizden de gönlü kayan çıkabilir :olamaz:

Bu kadar mi örnek? Bence sacmalamissiniz. Ablaniz duysa böyle düşündüğünüzü ne hisseder ?

ya arkadasim elestirilmekten korksam neden konu acayim, kendimi korumaya alacak herhangi bir farkli beyan yok. ne yasadimsa ne hissettimse aynen dogru duzgun paylastim.
benim bulundugum yerde iki uc gun gecmeyen deprem oldu, esimin oldugu yerde de ayni sure zarfinda sadece bir gun deprem oldu. neden yalan soyleyeyim size?? uyduracak olsam bu konu mu kaldi uyduracak?
arastirmasina gelince de keyfi bi arastirma degil, bilimsel bir arastirma icin onca ulke arasindan benimkinin ulkesini tercih etti. olay bu

Sizin deprem günlerdir sürdüğünden, konusu da önceden edildiğinden sormamış olabilir. Eşinizinki tazeymiş. Çok kıskanç olduğunuzu söylediğiniz için bazı şeyleri daha farklı bir açıdan görüyor olabilirsiniz belki. Şayet farklı acabalarınız da varsa buraya yazın ki buradaki kadınlar yorumlasın. Ben öyle bir şey olduğunu düşünmedim yazdıklarınızdan. İçinizi rahatlatmak için yazın ama bu şekilde yaşamanız sizin için zor oluyordur. Sebebi nedir acaba bu derece kıskanmanızın? Kendinize eziyet etmeyin bu kadar.

Whatsappdan yazisirken sordu. Esimi sordu once deprem olmus x sehrinde nasil iyi mi diye. Dedim iyi, sen onu sormadan once beni sorsana burda da oldu deprem oldu dedim. Evet internetten gordum iyisindir diye sormadim dedi. Sadece bu kadar.
Auri Auri
abla kardeş aynı kişiye aşık v.s. dizilerinden uzak durun biraz

bu arada kardeşimle çok şükür aram çok iyidir ama aralarına girip de gezmek aklımdan geçmez
ablanız çok sıcak içten daha da ötesi hani çok mıçmıç tipler olur ya öyle midir

İzlesin de temkinli davransin diye dedim burda konu acan da vardi ablasiyla esi birlikte olan valla olabilir ben ablasindan biraz suphelendim :KK43:
Aynen canim RABBİM başa vermesin ama hersey olabilir ben de suphelendim hafiften, o araya girip yürümeye cok takildim :S

Ohoo bilimsel arastirmaymis, ne var ki bunda o zaman? Abartmissiniz. Etrafında bilen biri olduğu için o ülkeyi seçmiştir gerekirse sorarım diye ya da cidden ilgisini çekmiştir. Ülkeler eşinizin tek elinde değil neticede. Oraya ilk giden de eşiniz değildir.
Siz sık deprem görülen ve genelde küçük depremlerin olduğu bir yerdeyseniz önemsememis olabilir.

Esinden yana bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum. Olsaydi direk onu arar onla konusurdu bu bahaneyle. Ablan da amaci farkli olsa esini arayip konuşurdu gibime geldi. Yine de tuhaf

zaten senle konuşuyomuş sana da eşini sormuş. anormal bişey göremedim. deprem olup annemi arasam ona babamı sorarım, babamı arasam annemi sorarım.

ha madem sıkı fıkı değilsiniz neden eşinin doğum yerinden, gidecğei ülkeden vs haberdar ve bu konular hakkında konuşuyosunuz.

ayrıca sne kendin konunun başında kabul etmişsin gereksiz kıskançlıkların yüzünden kavga ettiğinizi.

Amin :KK43: birisi de yazmis nazan oncel ornegini vermis unlulerden de cok vardi enistesiyle evlenen bir ara onedioda gormustum
Gülden kkaraböcek de eski arabekscilerden ablası nese karabocek in kocasıyla evlenmisti. Hatta ssarkisi da vardi, makale iicin arastirmistim. Ama evlisin, adli sarkiyi enistesine yazmis.

O degil de ben de burdaki sorunlari okudukça iyice paronayak oldum :KK70: kendimi de alamıyorum sürekli okuyup düşünüyorum :KK70:
gel sen onu bana sor :KK53:
dün gece rüyamda annemler bize geliyyy eşim bna o.... diyi
hepsini geçtim bi de sabah adama tavır yapmiyaydim iyiydi garibim sabahtan beri ne oldu neyin var diyip duruyo

Back
X