en yakışıklısı sizin sevgiliniz mi?

Bence Harry Potter hiç yakışıklı değil ama neyse. herkesin beğendiği tip farklıdır hem zevkler tartışılmaz

Son düzenleme:

böyle aşk hikayesi çok oluyor ya önce beğenmeyip sonra aşık olmak :)

hadi sevgililerinizin eslerinizin resimlerini koyunda görelim,
gercekten yakisiklilarmi degiller mi ?

diyormusum ve sizde yapiyomussunuz

hadi sevgililerinizin eslerinizin resimlerini koyunda görelim,
gercekten yakisiklilarmi degiller mi ?

diyormusum ve sizde yapiyomussunuz

albümler kısmında nişan söz düğün resimleri var ama sevgili olan çiftlerin resimleri yok ya buraya da sevgililer koyuyormuş sen dedikten sonra :)

ben yakisikliya yakisikli demem yakisikli benim olmadikca

benim askim benim gozumde biscolata reklaminda oynayan kasli erkekler gibi yakisikli :))) (askim benzio mu onlara yakindan uzaktan alakasi yok)

Dünyanın ennn yakışıklısı benim sevgilimm.ondan başka kimse yakışıklı gelmiyor ki bana.çünkü deliler gibi aşığıımmm onaa benim gibi kimse sevemez ki onuuuuu

oyle tabi.allah kalp guzelligi versin, zaten kalbinin guzelligi yuzune yansir.yoksaaa cok yakisikli olupta ha bire boynuzlasa ne ise yarar di mi ama :)) alsin da basina calsin yakisikliligini:)))

bende öyle düşünüyorum zaten insanın kalbinin güzelliği yüzüne vurur benim sevgilimde öyle hem çok iyidir hemde yakışıklı ve tatllıdır

Cok yakisikli bir erkekle gecinebilecegimi sanmiyorum. Kendi egosu yuksek bi insanim, o da oyle olursa anlasamayiz

Sevgilim cok sirin gelir bana. Bazen cok yakisikli, seksi, sevimli, bazen de maymun gbi ama genel anlamda begenirim. hele sakallarini istedigim gibi uzatip saclarini da kestirdi mi var yaaaaaaaaaa tadindan yenmez

Ama tabi ki ondan guzelleri de var ben 176 boyundayim, sevgilim de 181 fln. Aramizda cok bi boy farki yok. soyle 190 olsaydi fena olmazdi ama yine dedigim gibi oyle manken gibi olup egosu tavan yapmis adamlarin egolarini beslemekle hiiic ugrasamam

181 de az değil ki canım öyle olduğuna şükret

sıska kraker kılıklı gayette tipsiz annesinin deyimiyle "tosun çakması" iyidir be kerata ama gözümde değme prenslere taş çıkartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…