Tatildeyken yanımda en yakın kız arkadaşım varken eski erkek arkadaşımla karşılaştım merhabalaştık Tatilden döndükten sonra bana kız arkadaşımın ne kadar hoş göründüğünü çok güzel olduğunu falan söyledi ve ben çok sinirlendim bunu ilk kez yapmıyor eskide olsa yaptığı pek hoş bir şey değil ve kendimi kötü hissettiriyor.Arkadaşımda aramızdaki farkı düşünüp duruyorum ve kabullenmek zor ama onu kıskanmaya başladım..Arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum ve eski erkek arkadaşıma nasıl tavır almam gerektiğini bilmiyorum yardım edin belki çok çocukça bir sorun gibi gelebilir ama sadece yardım edin lütfen kendim çok kötü hissediyorummafoldumbenmafoldumben
Tatildeyken yanımda en yakın kız arkadaşım varken eski erkek arkadaşımla karşılaştım merhabalaştık Tatilden döndükten sonra bana kız arkadaşımın ne kadar hoş göründüğünü çok güzel olduğunu falan söyledi ve ben çok sinirlendim bunu ilk kez yapmıyor eskide olsa yaptığı pek hoş bir şey değil ve kendimi kötü hissettiriyor.Arkadaşımda aramızdaki farkı düşünüp duruyorum ve kabullenmek zor ama onu kıskanmaya başladım..Arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum ve eski erkek arkadaşıma nasıl tavır almam gerektiğini bilmiyorum yardım edin belki çok çocukça bir sorun gibi gelebilir ama sadece yardım edin lütfen kendim çok kötü hissediyorummafoldumbenmafoldumben
sevmemem gerektiğine eminimsen onu hala sevmediğine eminmisin??
canım sen onu seviyosun.eğer tam olarak bitmediyse belki yeniden deneyebilirsiniz?
bittiyse ilişkiniz arkadaş kalmaya da gerek yok... üstelik onu sevmemen gerektiğini düşünüyorsun ; kişiliğinde eksiklikler olduğunu da söylüyorsun... o zaman hayatında olmasına hiç ama hiç gerek yok...
arkadaşınla ilgili fiziksel bir yorumda bulunmuş... bence dikkate bile alma... üstelik bunun için arkadaşını da kendini de üzme... arkadaşının bir suçu yok... sadece seni sinirlendirmek için söylemiş ama hoş olmamış... kıskandırmak istiyorsa da en yakın arkadaşını kullanması evet eksilerinin olduğunun kanıtı...
ısrarla dalga geçtiğini ciddi olmadığı falan söylüyor..sözde beni kaybetmek istemiyormuş ne yapçaımı bilmiyorum ve şu anda ailevi sorunlarda yaşıyorum gerçekten birilerinin şefkatine sevgisine ihtiyacım varken kıskançlık öfke gibi duyguları tattırması çok daha moralimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?