iyide canım arkadaşın bişey yapmamışkii hadi oda onun ilgisini çekmeye çalışsa falan neyse.bence eski erkek arkadaşın blöf yapmış gerçekte olabilir tanımadıgım için fazla yorum yapamam da sen arkadaşını kırma güzelim hele eski erkek arkadaşın için asla.inan erkeklerin çekip gittiği zaman yada kırdıklarında yanımızda kalanlar dostlarımız oluyo en yakın arkadaşım dediğin birine bunu yapma.güven biraz.arkadaşına güvenmeyeceksinde kime güveneceksinkafam karıştıCADIARZU sizce arkadaşlığı bitircdek kdr büyütülcek bişi değil mi yolsa affedilemez bir hata mı?
geçmiş olsun, sana olta atmış sende bu oltaya gelmişsin...
"klawyen" eski yazmış ama bana herşey hala çok canlı we taptaze gibi geldi yüreğinde, yoksa nie hala kıskanasın dimi..
ayrıca ben eski sewgiliyle arkadaş kalınmamalı diyenlerdenim, eğer geri dönmem kesinlikle diosan arkadaşta kalma, çünkü böle kendini yıpratmaya dewam edersin cnmm, seni üzer sadece..
iyide canım arkadaşın bişey yapmamışkii hadi oda onun ilgisini çekmeye çalışsa falan neyse.bence eski erkek arkadaşın blöf yapmış gerçekte olabilir tanımadıgım için fazla yorum yapamam da sen arkadaşını kırma güzelim hele eski erkek arkadaşın için asla.inan erkeklerin çekip gittiği zaman yada kırdıklarında yanımızda kalanlar dostlarımız oluyo en yakın arkadaşım dediğin birine bunu yapma.güven biraz.arkadaşına güvenmeyeceksinde kime güveneceksin
tamemen katılıyorum... gerçekten severek hoşlanarak sevgili düzeyinde yakınlaştığın bir insanı ilişki bittiğinde bir daha görmemek,konuşmamak en sağlıklısı ... işte bu tarz sorunlar çıkıyor sonra... iki seçenek var ''eski erkek arkdaştan'' tamemen uzaklaşmak; ya da görmezden gelip gayet relax bir şeklde bu durumları umursamamak gereken neyse işte bundan sonraki hayatının her ayrtıntısına tanık olmak... ama içinde ufakta olsa kırıntısı kalmışşsa bu ikinci seçenek insanı mahveder...
eski erkek arkadaşlarımla arkadaş kalmadıgım için idrak edemedim.eski sevgiliden arkadaş olmazzz.eski erkek arkadaşımla arkadaşlığımdan söz ediyordum..Arkadaşımın bir suçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?