Selam kızlar bi fikrim var sizlerle paylaşayım dedım eşimin adı ismail benim adımda elif biz kızımız olursa eğer ELİS ismini koymak istiyoruz sizce nasıl diğer düşündüğümüzde isimde EYLÜL oğlumuz olursa UMUT ya da ÇINAR düşünüyoruz
Yorumlarınızı bekliyorum :)
güzel bi isim bence elis ben begendım bzimkide göksel oluyo ama ben koymak istemıyorum pek eylül istiyorum erkek olursada toprak
isimlerin hepsi cok guzel. ben eger bir kız evlat sahibi olursam DEVA ismini koymayı istiyorum. benım ıcın ozel bir anlamı olacagı ıcın sectım bunu
Deva da çok güzel isim.Allah gönlüne göre versin.Çok beğendim bu ismi ben.isimlerin hepsi cok guzel. ben eger bir kız evlat sahibi olursam DEVA ismini koymayı istiyorum. benım ıcın ozel bir anlamı olacagı ıcın sectım bunu
tum yorumlari okumadim ama serra ismini cok seviyorum
bence de güzel isim..bende kızım olursa sare yada sade koymayı düşünüyorum ismini.
Selam kızlar bi fikrim var sizlerle paylaşayım dedım eşimin adı ismail benim adımda elif biz kızımız olursa eğer ELİS ismini koymak istiyoruz sizce nasıl diğer düşündüğümüzde isimde EYLÜL oğlumuz olursa UMUT ya da ÇINAR düşünüyoruz
Selam kızlarrr bizim minik cadının da ismi Allah nasip ederse kucağımıza alırsak Sare Zeynep olucak inşallh yada Sare Meyra 2. ismine karar veremedik daha. Allah hayırlısıyla hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Almina yı ben çok beğendim
bide kızlar size bişey sorcam ben şimdi 20 haftalık hamileyim en son 16 haftalıkkken gittim doktora kıza benzıyo bişey görünmüyo çünkü dedi, devlet ultrasonundan baktık. Karnım sivri bu arada yaklalık 3 haftalık tatlı aşeriyorum falan bulantım çok olmadı hatta hiç kusmadım bugibi nedenlerle çevremdekiler erkek diyorlar .sizin başınıza hiç geldimi doktor kız diyipte erkek olduğu oldumu alışveriş yapcam biraz daha beliyim diyorum 12 gün sonra ayrıntılı taramam var onda kesinleşir mi ?
canım öncelikle allah sağ salim yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben 31. Haftadayım inan karnım 6. Ve 7. Aylarımda ortaya cıktı birde kaban felan giyince hiç belli olmuyoben halen tatlı yemekten bıkmamış durumdayım bir oturmada bir kavanoz nutella yı gözüm kapalı btirebilirm yaniii:) ama frenliyorum kendimi bana şekil ve yediklerim itibari ile herkes erkek kesin deyip durdu ama ögrendik ki kızımız olacak ve bu duruma halen inanmayanlar var çevremde:)bu arada alışveriş için çok erken degilmi evet haklısın insan ın elinde degil her gördügünü hemen almak istiyor. Inan ben daha yeni başlıyorum alışverişe 2 ayımız kaldı yine bile dr. Um erken pek fazla alışveriş yapma demirbaşlarını al yeter diyo:):) bu heyecanla bizi kim durdurabilir ki bilmiyorum:):)
allah kolaylıklar versin cümlemize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?