Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kızlar bi fikrim var sizlerle paylaşayım dedım eşimin adı ismail benim adımda elif biz kızımız olursa eğer ELİS ismini koymak istiyoruz sizce nasıl diğer düşündüğümüzde isimde EYLÜL oğlumuz olursa UMUT ya da ÇINAR düşünüyoruz
Yorumlarınızı bekliyorum :)

güzel bi isim bence elis ben begendım bzimkide göksel oluyo ama ben koymak istemıyorum pek eylül istiyorum erkek olursada toprak

güzel bi isim bence elis ben begendım bzimkide göksel oluyo ama ben koymak istemıyorum pek eylül istiyorum erkek olursada toprak

Eşimde EYLÜL istiyor bende ELİS EYLÜL olsun diorum ama pek uyumlu olmuyor neyse bı hamıle kalımda artıkın ona göre karar veririz :)

isimlerin hepsi cok guzel. ben eger bir kız evlat sahibi olursam DEVA ismini koymayı istiyorum. benım ıcın ozel bir anlamı olacagı ıcın sectım bunu

Özel anlamı manası ile ilgili ise Şifa da olabilir ben duyduğumda beğenmiştim isim olarak. Benim beğendiklerim Revan (yürüyen,hareket eden demek ikinci anlamı can,ruh) ve Aşina. Bir de Şehper ilginç gelmişti ama kızıma koymayı düşüneceğim bir isim değil açıkçası.

benım kzımın ismi de almina mina dağında açan nadıde kırmızı bir çiçek demek

Bence ELİS süper isim :)) Eylül ismini herkes koyuyor.Bence biraz farklı olması güzel bana göre tabi :)) Umut ismide çok güzel.benimde oğlum olursa adı UMUT olacak :)))Allah bebişinizi sağ salim size kavuştursun:))

Bence ELİS süper isim :)) Eylül ismini herkes koyuyor.Bence biraz farklı olması güzel bana göre tabi :)) Umut ismide çok güzel.benimde oğlum olursa adı UMUT olacak :)))Allah bebişinizi sağ salim size kavuştursun:))

ELİS süper isim bence :)))

Selam kızlarrr bizim minik cadının da ismi Allah nasip ederse kucağımıza alırsak Sare Zeynep olucak inşallh yada Sare Meyra 2. ismine karar veremedik daha. Allah hayırlısıyla hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Selam kızlarrr bizim minik cadının da ismi Allah nasip ederse kucağımıza alırsak Sare Zeynep olucak inşallh yada Sare Meyra 2. ismine karar veremedik daha. Allah hayırlısıyla hepimize kolay doğumlar nasip etsin

selam canım benimde 2 ay sonra minişim kızım dünyaya gelecek kısmetse bizde Sare ismini çok begendik. bende Zeyneb Sare olsun diyodum ama Benim annem vefat etti ismi Gül dü eşim de tutturdu Gül Sare olsun diye :) kararsız kaldım..bu arada çevrendekiler Sare ismine ne gibi tepkiler veriyolar benim çevremdekiler tip tip suratıma bakıyo duyunca sinirimi bozuyolar kafama takıyorum bu gidişle erken dogurcam:)

Almina yı ben çok beğendim

bide kızlar size bişey sorcam ben şimdi 20 haftalık hamileyim en son 16 haftalıkkken gittim doktora kıza benzıyo bişey görünmüyo çünkü dedi, devlet ultrasonundan baktık. Karnım sivri bu arada yaklalık 3 haftalık tatlı aşeriyorum falan bulantım çok olmadı hatta hiç kusmadım bugibi nedenlerle çevremdekiler erkek diyorlar .sizin başınıza hiç geldimi doktor kız diyipte erkek olduğu oldumu alışveriş yapcam biraz daha beliyim diyorum 12 gün sonra ayrıntılı taramam var onda kesinleşir mi ?

canım öncelikle Allah sağ salim yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. ben 31. haftadayım inan karnım 6. ve 7. aylarımda ortaya cıktı birde kaban felan giyince hiç belli olmuyo ben halen tatlı yemekten bıkmamış durumdayım bir oturmada bir kavanoz nutella yı gözüm kapalı btirebilirm yaniii:) ama frenliyorum kendimi bana şekil ve yediklerim itibari ile herkes erkek kesin deyip durdu ama ögrendik ki kızımız olacak ve bu duruma halen inanmayanlar var çevremde:)bu arada alışveriş için çok erken degilmi evet haklısın insan ın elinde degil her gördügünü hemen almak istiyor. inan ben daha yeni başlıyorum alışverişe 2 ayımız kaldı yine bile dr. um erken pek fazla alışveriş yapma demirbaşlarını al yeter diyo:):) bu heyecanla bizi kim durdurabilir ki bilmiyorum:):)
allah kolaylıklar versin cümlemize ...

evet aynen bende nutellayı özellikle yerim hatta o kavonazı dibine kadarda sıyırırım Okadar benimkine tutuyorum kendimi bana yemek vermesinler ama tatlıya bitiyorum işte .allah herşeyin hayırlısını versin hayırlısıyl kucağımıza alırız inşallah. Sizinde bebiş yaramaz mı benimki kıpır kıpır hiç durmuyo tatlıya oda bayılıyor taklalar atıyo içerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…